Jeg er kommet fast hos Maria de sidste par år. Jeg er altid glad og tilfreds med resultatet hvad enten det er vipper, negle eller hår jeg får lavet. Stemningen er altid god, de ansatte og Maria selv e... Se mer
Det här tycker kunderna
Hvordan kan Maria by Melina slette min anmeldelse som er skrevet herinde :-( Så kan man jo bare smide kritikken af hende væk og gemme de gode. Hun er bestemt ikke en anbefaling værd og hendes vip... Se mer
Företaget har svarat
Jeg kan varmt anbefale Beauty by Maria Melina! ❤️ Maria er simpelthen så dygtig, professionel og utrolig sød. Man føler sig altid tryg og godt taget imod, og hun er virkelig god til at lytte... Se mer
Kan varmt anbefale Maria. Skulle have lavet filler for første gang, og var mildest talt ædt op af nervøsitet. Maria er utrolig omsorgsfuld og gjorde mig hurtigt tryg ved processen. Hun er lyttende og... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har været med helt fra dengang…
Jeg har været med helt fra dengang Maria plantede et lille frø, i et 4 KVM "Stort" hjørne, i et solcenter. Efter ca 10 år er hun stadig den eneste, der får lov at ordne mit hår. Nu er hendes lille frø spiret og har vokset sig til en smuk blomst. Den er kommet i en større "potte", hvor der er plads til at udvikle sig og hvor der er plads til succes. En succes som Maria har knoklet for! En succes og en dejlig forretning, som har kostet hende blod, sved, tårer og mega hårdt arbejde. En skøn salon, hvor hun har teamet op med et par andre super skønne damer, som ligesom hende selv, lægger hjerte og sjæl i deres arbejde.
Om du skal have lavet vipper, negle, extensions eller noget helt andet, vil jeg ALTID anbefale Beauty By Maria Melina.
Ultra dårlig uprofessionel oplevelse
Ultra dårlig uprofessionel oplevelse
Havde mistet mit hår til corona
Hvor indehaveren fortæller hun kan hjælpe mig med nyt hår og jeg skal komme til tjek så hun kan se hvad jeg skal bruge .
Da jeg ankommer til påsætningen
Giver hun mig poptræk krøller i håret som er permantet og ikke naturlig.
Jeg siger indet da jeg ikke har forstand på det eftersom jeg normalt har langt hår før sygdom .
Det ser hæsligt ud da jeg er færdig og ønsker bare at komme hjem. Siger ikke så meget da jeg er lidt mundlam.
Går til frisør dagen efter som siger jeg må farve mit hår da min bund er brun men slet ikke passer til de exstentions der er lagt
Jeg farver håret og det bliver absolut pænere men stadig ikke i flow pga poptrækkrøllerne ikke matcher mine natur krøller .
Jeg bliver glad da jeg jo har mistet alt mit hår nu er der endelig hår på hovedet .
Men efter 3-4 uger kan jeg godt se det slet ikke skal se sådan ud samt det krøl exstentions knækker i spidserne og flosser op.
Min hovedebund kommer der sår i og der er syget flere baner på en bane så de stikker op fra hovedebunden. Håret kan ikke sættes op så ser man de lange baner og hestehalen er så tyk så en elestik ikke kan nå rundt.
Indehaveren sagde hvis ikke jeg købte hendes produkter til håret så var der ingen garenti så jeg brugte i alt 5500 på det her
Og hun vil ikke refundere et lille beløb tilbage eller noget
Jeg er meget skuffet over hende det er kun en pengemaskine for hende hun er pisse ligeglad med sine kunder bare der kommer penge ind.
Jeg havde det i håret i 4 uger .

Svar från Beautybymariamelina
Fantastisk service og altid et dejligt…
Fantastisk service og altid et dejligt smil på læberne når man ringer og træder ind af døren ❤️
Kan klart anbefale BeautyByMariamelina da man altid får en hyggelig snak om alt og intet. Top service og altid klar til at betjene en 👌🏼
Bedste klinik!
Altid mega god behandling, gode råd og tryk vejledning. Den største anbefaling her fra! Maria og hendes Crew er altid søde og smilede 😁 man går fra fra med humøret i top ✨ jeg kommer der fast og det vil jeg blive ved med ❤️ Kvaliteten er i bare FANTATISK
Rigtigt god behandling
Rigtigt god behandling og altid imødekommende og glad personale. Jeg har fået lavet vipper og negle, som uden tvivl holder og med en godt resultat. Er altid tilfreds når jeg går derfra
Rigtigt god behandling og altid en…
Rigtigt god behandling og altid en positiv oplevelse. Jeg har fået lavet vipper og hairextensions hos Maria i 4 år nu og er yderst tilfreds. Mine vipper holder længe og fyldige.
Fantastisk personale
Fantastisk personale, og fantastiske resultater hver eneste gang! 😍 Ejer og medarbejdere er rigtig varme og imødekommende, og klinikken selv har et fantastisk look. Perfekte setting til en dag med selvforkælelse 😍 Elsker at komme her!
Anbefales
Jeg har været kunde i en del år nu, får de smukkeste vipper hver eneste gang og har også fået ansigtsbehandling og gellak til en fornuftig pris.
Det er dog ikke det som jeg vil fremhæve som det bedste ved forretningen, men derimod det hjerterum der også er. Søde, dygtige og hjælpsomme medarbejdere!
Bedste klinik på Sjælland
Jeg har igennem flere år kommet fast hos Beauty by Mariamelina fået over vipper , facial behandlinger og er fast kunde på hår extensions , jeg har aldrig fået en bedre og mere kvalitetsfuld behandling og jeg vil på det varmeste anbefale Beauty by Mariamelina
Altid velkommen
Jeg elsker komme op i klinken, du får altid en perfekt kundeservice bliver taget godt i mod, du får altid den behandling du ønsker. Det er altid god stemning der oppe så man føler sig altid velkommen.
Jeg synes at det er en bedste klink og…
Jeg synes at det er en bedste klink og den bedste betjening man kan får sig til hver tid vil jeg anbefale den til alle kom og får lave alt det hvad du/i ønsker i vil ikke fortryde det ❤️Maria er den bedste ❤️
Denne salon kan stærkt anbefales
Denne salon kan stærkt anbefales.
Jeg har fået lavet hår her længe, og jeg elsker dette hvergang. Mit hår er (hot fusion) og det er helt perfekt. Rigtig søde i salonen, og helt fantastisk sted. Maria er fantastisk 😍❤️
Klar anbefaling
Ovenud tilfreds med mine fillerbehandlinger (under supervision ) hos Maria🤩
Første og eneste som skal lave mine læber😍
For nyligt fået lavet ansigtsbehandling, også tilfreds☝🏽
Skønt team hos Beautybymariamelina! Klar anbefaling herfra❤️
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.