Beautybymariamelina Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er kommet fast hos Maria de sidste par år. Jeg er altid glad og tilfreds med resultatet hvad enten det er vipper, negle eller hår jeg får lavet. Stemningen er altid god, de ansatte og Maria selv e... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvordan kan Maria by Melina slette min anmeldelse som er skrevet herinde :-( Så kan man jo bare smide kritikken af hende væk og gemme de gode. Hun er bestemt ikke en anbefaling værd og hendes vip... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Beauty by Maria Melina! ❤️ Maria er simpelthen så dygtig, professionel og utrolig sød. Man føler sig altid tryg og godt taget imod, og hun er virkelig god til at lytte... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale Maria. Skulle have lavet filler for første gang, og var mildest talt ædt op af nervøsitet. Maria er utrolig omsorgsfuld og gjorde mig hurtigt tryg ved processen. Hun er lyttende og... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kæmpe anbefaling herfra💖🙌🏾

Super sødt og kompetent personale, som altid står klar til at hjælpe ved det mindste.!
Det altid super hyggeligt at komme i klinikken til behandling med en lille hyggesnak oveni❤️🥰

Kæmpe anbefaling herfra🙌🏾

2 maj 2024

La weave by Maria❤️

Har haft hot fusion sommer 2023, som var godt men ikke sundt for håret, da jeg tabte meget hår efter.
Har siden okt/nov 2023 haft La weave og det fungere bare meget bedre og føles helt rigtigt.
Hos Maria melina får du god service og kvalitet. Super sød personale og ikke mindst Maria☺️
Der er altid god vejledning, meget fleksibilitet ved booking af tid til opryk mm.
Meget professionelle og arbejde udføres med omhug og man kan mærke at kunden er i centrum☺️
Alt i alt, er der ingen dårligere oplevelser herfra men kun gode og positive❤️

8 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og professionel klinik

Jeg har kommet her i flere år, først og fremmest fordi det er det sted jeg har fået lavet det flotteste hår og hvor der bliver lyttet til mine ønsker. Maria Melina er professionel, super serviceminded og i øvrigt så sød at snakke med 🫶🏻

Hun gør meget ud af at give en skræddersyet behandling og rådgivning. Vi finder altid sammen ud af hvad der vil være pænest til mit hår. Mine ønsker bliver hørt, samtidig med at jeg rådgives i hvordan vi kan få resultatet så pænt som muligt. Meget af min selvtillid sidder i håret og jeg har det derfor altid fantastisk godt når jeg går herfra ☺️🌸

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af håret og farverne vi finder sammen som det blendes i. Håret holder sig pænt og glansfuldt længe, særligt når det plejes korrekt.

Jeg kan også rigtigt godt lide at komme i salonen, det er nogle søde piger og behandlingerne bliver udført i en varm og professionel atmosfære, hvor der er plads til grin og snak. En anden bonus er at de også er ret fleksible med tider. Generelt føler jeg mig aldrig besværlig selvom jeg til tider har mange ønsker, så jeg er mere end tilfreds og er gået hen og blevet stamkunde ❤️

22 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været oppe hos Maria i hendes…

Har været oppe hos Maria i hendes klinik nogle par gange, hvor jeg har bl.a. fået laver læber og hage, og lad mig bare sige WOW. Hun er SÅ god til hendes arbejde. Hun går meget op i at ens resultat bliver det bedste, og man er tilfreds samt tager hun sig god tid, hvilket er meget vigtigt !!

14 mars 2024

Super god og fleksibel

Super god og fleksibel! Jeg får altid en tid hurtigst muligt, når jeg har brug for det.
Derudover gør Beautybymariamelina sit arbejde med omhug, er grundig og prioriterer virkelig sine kunder ❤️

26 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var oppe og få lavet læber for 1.gang…

Var oppe og få lavet læber for 1.gang og simpelhen den bedste oplevelse, Maria er simpelhen så professionel, rådføre en med hvad der er bedst og det er blevet det flotteste arbejde, kan kun anbefale hvis du skal have lavet noget tag til en af salonerne og få lavet en skønt stykke arbejde 🫶🏽

1 februari 2024

WORST MASSAGE EVER!!

WORST MASSAGE EVER!!. really shocked to have the massage from this place. They don't even know the basics of massage. Doesn't have a proper setup either. The masseuse doesn't know anything it was more like apply oil that's it !.

26 april 2024

God Service

God Service, elsker mine vipper, naturlige men fyldige🙌🏾,!
Venlige personale, tænker på sine kunder!
Kan varm anbefales

24 april 2024

Fillee behandling

Respektfuld og nænsom behandling, trods, at jeg er en moden kvinde og Maria ung, så føler jeg mig fuldt ud accepteret, set og hørt. Hos Maria får man en virkelig professionel og nænsom behandling.

15 februari 2024

Skuffende påsætning og kvalitet

På Instagram reklamerer klinikken flittigt med nytårstilbud på hair extensions. Jeg skriver og vil booke tid. Maria svarer hurtigt og på alle tider af dagen, og jeg får en tid til påsætning lige op til nytår. Jeg får lavet la weave og bliver foreslået hot fusion som supplement. Jeg får afvide, at hvis håret bliver plejet som anbefalet kan det holde op til et år. Allerede efter en lille uge begynder jeg at miste totter. Jeg kontakter dem, og får af vide at jeg bare kan komme ind igen og få dem påsat på ny. At aftale et tidspunkt for gen-påsætning var næsten en umulighed. Der var pludselig meget lang svartid og ikke særlig stor fleksibilitet. Jeg foreslog flere tider jeg kunne, men blev foreslået andre tider - til trods for at der på i Instagram blev reklameret med ledige tider, i det tidsrum og på de dage jeg havde givet. I samme omgang skriver jeg og fortæller at jeg synes, at overgangen fra mit eget hår til extensions er meget tydelig og at den nederste bane sidder underligt. Det bliver fejet af, og ikke gjort noget ved, da jeg kommer ind anden gang. Generelt er der en ikke så hyggelig attitude. Jeg følte mig ikke særlig velkommen eller tilpas.

Jeg har i den måned, ikke været helt tilfreds med resultatet. Jeg kontakter derfor en anden klinik, for en second opinion.. her fortæller hun mig, at der er brugt alt for store lim-klatter, at det har filtret mit hår. Desuden er hot fusion en gammel metode der er virkelig skadeligt for håret og ikke noget jeg burde være anbefalet til mig da jeg har meget tyndt hår. Jeg har nu fået små skaldpletter fra hvor de har siddet. Hun fortæller også at banerne er sat helt forkert, og at trenserne der er sat på samme bane er klippet op til 1cm skævt. Derudover er samlingerne på trenserne meget tykke, og ikke specielt fleksible. Håret tager ikke imod varme, så det er umuligt, at glatte det helt glat. Hun siger at jeg skal være heldig hvis det her hår holder yderligere 3 måneder (her er det brugt i 1 måned og jeg har plejet det som de anbefalede hos BeautybyMariaMelina).

Jeg er så skuffet og ærgerlig over at have lagt penge og tid her.

30 december 2023

God og ærlig rådgivning

God og ærlig rådgivning. Meget professionel. De vildeste og flotteste resultater, jeg har 1 times transport og det har været og er det stadig det hele værd for at få lavet de flotteste læber 😍

30 oktober 2023

Den bedste klinik!

Maria er super dygtig og den bedste til alt hvad hun laver!! Hun kan helt klart anbefales herfra. Har aldrig følt mig smukkere og lykkeligere efter hendes behandlinger. Hun er den bedste i branchen !😍

18 december 2023

Tilfreds

Første gang jeg får påsat extensions og jeg er meget tilfreds. Håret er super holdbart og Maria er super sød og fortalte hvordan det skulle plejes osv. ❤️
Ikke sidste gang jeg får lavet hår her🥰

8 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en super dejlig service i denne skønne salon

Jeg kom til denne salon første gang i august og fik sat extentions på.
Jeg er så glad mit hår og kvaliteten på det, samt den gode behandling jeg får hver gang af Maria og generelt af alle medarbejdere jeg møder derinde<3
Jeg kan varmt anbefale dette sted, da de har godt hår og er gode til at vejlede!!:-)

11 december 2023

Super professionel klinik

Super professionel klinik, søde medarbejder og altid god rådgivning vedr. de forskellige behandlinger - kan klart anbefales, hvis du ønsker den bedste behandling !!

4 december 2023

Filler i læberne.

Jeg fik lavet læber af Maria for ca 3 uger siden i hendes salon i Solrød. Det var min første gang og jeg havde i noget tid overvejet hvilket sted jeg ville ha lavet dem, og jeg fortryder på intet tidspunkt mit valg! Maria er simpelthen så profession, kompetent og helt aldeles dygtig! Jeg følte mig så afsindigt tryg i hendes hænder. Hun guider en så godt og lytter virkelig til ens ønsker. Jeg kommer igen og har allerede booket min næste tid. Det er KUN Maria og hendes team der må røre ved mit ansigt!
For også at tale om omgivelserne, så er det SÅ smukt og det er virkelig en ting jeg sætter pris på. Tak for den bedste oplevelse søde Maria! Vi ses snart! ❤️

16 november 2023

Bedste oplevelse med fillers

Jeg kom ind med læber, der havde været lavet hos en anden behandler og derefter opløst. Var til en super konsultation, og du føler dig så velkommen, og har derfra fået opfyldt mine læber over tid og har nu drømme læberne!😍super dejlig atmosfære og de skønneste kvinder der arbejder der.
Maria har både lavet mine læber, jawline, hage og kindben og er intet andet end tilfreds. Går altid derfra tryg og super tilfreds og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten!
De sørger for det er naturligt og tilegnet dig.
Kan klart anbefales og du finder ikke mig andre steder😆

8 september 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.