Beaustore Omdömen

1 126
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Op de site staat dat artikelen in de sale niet kunnen worden geretourneerd. Dit mag wettelijk niet!! Laat je niet afschepen. Je hebt gewoon recht op teruggave van geld. Het staat weliswaar in hun alg... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super snelle levering en hele mooie kleding, goede kwaliteit en past perfect! Ben er super blij mee!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hee, donderdag heb ik 2 hele leuke items van beaustore gekocht bij loca fashion in Coevorden (een wit topje met lange mouwen en Sanne pants black) zitten allebei echt super lekker en fijn stofje! Bed... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb de Sanne pants Bordeaux en de leela short top long white besteld echt super blij mee! Hele mooie kleur fijne stof, echt fantastisch ga der veel vaker bestellen!!💗

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 126)

144 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

GEWELDIG

GEWELDIG.
De service die je online krijgt is echt top! De prijzen zijn goed in verhouding met de producten. En ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm tevreden ben!

17 juni 2025

Wat een slechte zaak

Wat een slechte zaak. De broeken zijn van simpele kwaliteit en de maten heel raar. 3xl besteld en lijkt wel een xl. Kreeg 'm niet eens over de bovenbenen dus weer terug gestuurd. Krijg ik een mail dat ik de naden uitgerekt zou hebben...nou, dat was dus absoluut niet zo want ze gaven een foto van het kruis en zo ver is hij niet eens gekomen. Ik ben altijd super netjes met passen en trek niet door als het niet past. Aantal mailtjes gestuurd maar mijn woord tegen die van hun dus weer verzendkosten betaald en ze terug laten sturen. Krijg ze net binnen en 1 broek is helemaal niks mis mee. Ja, als je er heel erg hard aan gaat trekken dan zie je een milimeter ruimte bij de naad maar dat zou bij iedere broek zijn als je dat doet. De andere broek heeft wat meer ruimte maar die is ook van een hele slappe kwaliteit. Vinted staat vol met broeken met kaartje eraan van deze webstore dus dat zegt denk ik genoeg...

16 juni 2025

Beste Tamara,

Bedankt voor je bericht en jammer om te horen dat het retourneren niet zo gegaan is als gehoopt.
Al onze items vallen goed op maat, mocht iets toch kleiner uitvallen staat dit er altijd bij vermeld. Echter dienen items wel ongedragen teruggestuurd te worden, helaas ontvingen wij jouw retour met uitgerekte naden en tekenen van dragen, waardoor deze broeken voor ons onverkoopbaar zijn..

We hebben je hiernaast nog proberen te voorzien van een andere oplossing, maar hier ging je helaas niet mee akkoord.

We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd.

Broek beaustore

Zoals altijd, de verzending ging super snel en had het gewoon de volgende dag in huis. De broek zit super lekker en verder zitten er geen scheuren, of wat dan ook in. Dankjewel!

13 juni 2025

Geweldige winkel

Ik heb er laatst 3 broeken besteld en ze zagen er geweldig uit en pasten precies en zeker ook goeie kwaliteit en mooie kleding het is nu zeker mijn favoriete kledingwinkel en ik ga er zeker vaker bestellen

7 juni 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte kwaliteit

Ik had een joggingbroek besteld en na twee keer dragen ligt er al een stuk van de bovenband los. Ik vond dat erg gek en dmde beaustore. Ik liet foto’s en filmpjes zien van hoe het eruit ziet en hun gaven mij er de schuld van, omdat ik het droeg. Na 2 keer dragen zou een kledingstuk niet gelijk los mogen raken. Ze wilde me niet helpen en ik ben nu echt ontevreden.

12 juni 2025

Beste Fem Timmers,

Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen. Ik heb zojuist even het contact terug gezocht en zie dat de broek helaas te strak gedragen is, waardoor de stiknaden los geschoten zijn. Helaas ontstaat dit alleen wanneer het product te strak en onjuist gedragen wordt.

Indien je ervoor openstaat, willen we je graag een leuke korting aanbieden voor het ongemak. Je mag ons dan mailen naar info@beaustore.nl.

We hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Team BeauStore

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Door een fout van de productie dat kan…

Door een fout van de productie dat kan natuurlijk! Krijgen wij de schuld ik lees meerdere reviews dat we aan de lussen trekken maar dan moet daar een scheur komen en niet op de naad! Kom op geef de klanten gewoon hun geld terug kan gebeuren nu krijg je alleen maar negatieve reviews.

2 juni 2025

Kapotte broek

Een broek gekocht die tijdens het aantrekken kapot scheurde ( goeie maat en zat niet te strak ) ik heb contact opgenomen maar ze blijven zeggen dat ik de broek aan de riem lusjes omhoog heb getrokken. Heb meerdere keren aangegeven dat dat niet zo is en op de foto is ook te zien dat het riem lusjes zelf niet is gescheurd. Ze zijn totaal niet klantvriendelijk.

6 juni 2025

Beste Klaske,

Bedankt voor uw bericht en vervelend om de situatie te lezen. We hebben met u contact gehad via verschillende platformen. Helaas is de broek direct onder de riemlus gescheurd, dit duidt er helaas op dat de broek omhoog getrokken is aan de riemlus waardoor dit gescheurd is. Hierop geven wij helaas geen garanties, omdat dit ontstaat door verkeerd gebruik.

We hebben met u meegekeken naar een oplossing, maar dit wilde u niet ontvangen.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Super fijn!

Laatst weer een super fijne broek binnen gekregen! Altijd bang om broeken online te bestellen, maar de broeken van Beaustore zijn super fijn! Zitten heerlijk! Vroeger nooit fan van spijkerbroeken, maar deze zijn perfect! ik bestel zeker vaker broeken van jullie!

31 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan het gekker? Jazeker het ongekende talent van Beaustore!

De firma Beaustore neemt het niet nauw met de werkelijkheid. Mijn meest recente ervaring is dat zij niet in staat zijn om op een constructieve en professionele wijze een klacht in behandeling te nemen en af te handelen. Waar Beaustore wel in excelleert is de klant de schuld geven van hun ondeugdelijk product.

Ter illustratie: zie de reactie van Beaustore op mijn review van zaterdag 17 mei 2025. Tranentrekkend!

29 maj 2025

Beste Fenna,

Het stelt ons zeer teleur dat je helaas meerdere reviews post, ondanks dat wij hier nogmaals helaas niks aan kunnen doen.

Je hebt bij ons een sale artikel besteld van €17,95. Dit is een broek gemaakt van viscose & linnen, dit beide heeft een groot krimp percentage en adviseren wij bewust en alleen met de hand te wassen. We hebben hier een speciale flyer bijgeleverd.

We vinden de situatie vervelend, maar hopen dat je snapt dat items die te heet gewassen worden niet binnen garanties vallen.

We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd.

Slechte kwaliteit

Ik heb hier een aantal spijkerbroeken gekocht, alleen de ritsen van deze broeken worden heel snel slecht. De ritsen blijven knappen terwijl ze niet op spanning staan en ik er zorgvuldig mee om ga. Hier niet komen voor je spijkerbroeken dus.

27 maj 2025

Beste Fenna,

Wat jammer om te horen dat je broeken zo snel defect zijn gegaan. Onze jeans zijn al jaren onze bestsellers en deze klacht ontvangen we eigenlijk nooit. Wellicht gaat er binnen het gebruik iets niet goed.

We hebben ook even gekeken, maar zien helaas geen mail contact of klachtenmelding. Indien je vragen hebt of toch graag contact zoekt, kan dit altijd per mail. We helpen je dan graag!

Belachelijke firma!!!

Belachelijke firma!!!
Koop hier niks aub!!!!!
Mijn dochter kocht 2 truitjes voor koningsdag.... Ze pasten helaas niet en ze heeft ze netjes retour gestuurd.
Nu kreeg ze een belachelijk bericht dat haar retour afgekeurd is want "ineens" waren ???ALLEBEI??? de truitjes ineens gescheurd.
Na het vragen naar bewijs blijft het stil......
Ze heeft nu dus € 60-, betaald welke niet retour komt!
Stelletje oplichters zijn het!!!!
En dit schijnt daar véél vaker te gebeuren.

24 maj 2025

Beste Daniëlle van de Cruijs,

U heeft 2 tops retour gezonden aan ons. Beide tops zijn helaas uitgescheurd onder de armen. We hebben u hierover gemaild & op de hoogte gesteld.

Helaas hadden wij ook graag items ontvangen in orginele staat, zonder gebreken. Echter zijn beide items defect & met tekenen van dragen teruggezonden aan ons, na Koningsdag. Helaas kunnen wij dit niet retour verwerken.

We hebben u eerder al voorzien van terugbetalingen toen uw retour te laat was & een andere retour ook defect. Helaas kunnen wij dit niet blijven doen.

De foto’s hebben wij afgelopen woensdag aan u gemaild, maar doordat u geen bijlagen accepteert is deze teruggezonden aan ons. We hebben het zojuist nogmaals toegestuurd & hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.