Telefonisch contact gehad omdat ik meer informatie over twee producten wilden hebben . Vriendelijk te woord gestaan waardoor de keuze om een prullenbak te kopen beter gemaakt kon worden . Helaas... Se mer
Det här tycker kunderna
Maten van de bestelde 60l prullenbak kwamen niet overeen. Mogelijk verkeerde prullenbak geleverd. Terugsturen geen probleem. Contact gehad en ik wordt nog teruggebeld. Product ziet er wel netjes... Se mer
Goede ervaring, prachtige prullenbak, echter bezorging via DPD ging mis, pas kwartier voor bezorging bericht ontvangen. Vreemd hè dat bezorging dan niet lukt.
De spiegel is goed aangekomen en zonder beschadiging, hij was dan wel goed top ingepakt.Hij is voor kleindochter haar Kerstmis, daarmee even geschikt of alles in orde was
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 18 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Spiegel voor mijn kleindochter gekocht …
Spiegel voor mijn kleindochter gekocht
Ze is er heel blij mee
Bezorging is waardeloos
Prima bedrijf
De bestelling ging eenvoudig en de levering was snel. Goed verpakt. En de prullenbak ziet er prima uit.
Goede ervaring
N.v.t is niet nodig ben tevreden.
Geen gedoe en afgeleverd volgens…
Geen gedoe en afgeleverd volgens afspraak.
Tafels die ik bestelde met scherpe hoek…
Tafels die ik bestelde met scherpe hoek punten (niet afgerond of scherpe kantjes eraf) was het enige punt wat minder was
De deksel ging niet automatisch open
De deksel ging niet automatisch open. Dit doorgegeven en had heel snel een nieuwe. Top.
Snel en super tevreden met mijn…
Snel en super tevreden met mijn aankoop, prijs kwaliteit is top.
Prullenbak met push deksel
Op tijd bezorgd door DPD ondanks alle negatieve berichten die ik heb gelezen. Zeer tevreden over het product van Baytliving!
Mooie stevige prullenbak.
Mooie stevige prullenbak.
Goede prijs kwaliteits verhouding.
Automatisch open en dicht bevalt goed.
Snelle levering
Fijne belichting
Super goede belichting. Wel jammer dat de spiegel niet helemaal rechtop blijft staan in het houdertje. Voor de rest super!
Goede ervaring gehad met die bedrijf
Goede ervaring gehad met die bedrijf, een prullenbak gekocht voor op kantoor en werkt perfect. Snelle levering en duidelijk voorwaarden.
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd. Echt een juweel in de keuken. Alleen 1 probleem ik weet niet welke maat vuilniszakken erin passen.
Snelle levering
Snelle levering. Alleen de linkerklep opent niet zo goed als de rechterklep van de prullenbak. Maar hij is al in gebruik, dus lastig terugsturen.
Product beschadigd ontvangen
Product beschadigd ontvangen. Meerdere emails verstuurd, telefonisch gebeld. Word gewoon weg niet verder geholpen. Zeer slecht.
Alles klopte.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.