Veldig rask levering! Var en feil på varen men i løpet av 2 timer fikk jeg svar på klagemailen min fra kundeservice om at de skulle sende ny vare. Neste dag fikk jeg ny mail med at de dessverre var ut... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte 2 batterier og det viste seg at det ene batteriet var i rest. Dette fikk jeg beskjed om via en hyggelig mail hvor de forklarte hva som hadde skjedd. Jeg synes at det er veldig positivt at de... Se mer
Företaget har svarat
Ble lovet 2-5 dagers leveringstid - men er nå 19 dager siden jeg bestilte og ennå er ikke leveransen mottatt. Oppfølging har vært lite tilfredsstillende. NY OPPDATERING 28.04.23; Jeg ga først 1 st... Se mer
Företaget har svarat
Fikk en defekt lader i posten. De nektet å erstatte laderen og krediterte laderen. Problemet var at jeg nå måtte bestille lader på nytt, og betale frakt igjen. Noe som gjorde at jeg som kunde måtte ta... Se mer
www.batterinett.no er en dansk nettbutikk med et stort utvalg av spesialbatterier, batterier og tilbehør samt artikler til ditt hjem og hage, alltid til superskarpe og konkurransedyktige priser. Vi har et stort utvalg av bl.a. Litiumbatterier i forskjellig volt, og også oppladbare litiumbatterier. Du finner også blybatterier til f.eks. golfbiler, elbiler og el-scootere fra flere merker og i ulike spenninger, avhengig av dine behov. Vi fører mange sterke merkevarer som f.eks Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort utvalg av alle typer batterier til f.eks. den generelle husholdnings- eller bil-, motorsykkel- og marinebatterier samt batterier til bore- og robotgressklippere. Trenger du basseng, minidrivhus eller vinkjøleskap eller kanskje kjøkken- og badeprodukter har vi dette også. Du finner et bredt utvalg av LED-lyslenker, LED-lys og julevarer. Trenger du en god gaveidé har vi f.eks. LED-lys, LED-hodelykter og UV-ravlys fra Nitcore, som er produkter av høy kvalitet og vakkert design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med 2-5 arbeidsdager. Toll, moms av avgifter er inkluderet og vi tilbyr billig frakt. Vi har altid 30 dages full returrett. Vi står klare i kundeservice og hjelper alltid gjerne med spørsmål, råd og veiledning på info@batterinett.no
Postbox 19, 4855, Froland, Norge
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rask og sikker levering av batteriene som svarte til forventningene.
Veldig fornøyd eneste jeg har å utsette er at lengden på skruene var ikke særlig
Lange på +og minus på siden av batteriet 😪
Super hodelykt, med sterkt lys og bra batteri. Kanskje den beste på markedet for prisen? Full score fra meg!

Svar från Batterinett.no
Stupidest customer service ever. Did order for 2 batteries, with case for 2 batteries, this shop send just 1 battery with case for 2 batteries, and when i contact them , they just refund for 1 battery. But I bought 2 and i need 2 . Stay away from this kind of people. P.s. i know that i receive refund, but i need battery, not money!!!!

Useriøs butikk.
Problemer begge ganger jeg har forsøkt handlet.
Første gang var det opplyst på lager, men fikk etter bestilling om at det ikke kom inn før om ca 3uker, jeg aksepterte, men det ente med å ta ca 6uker før det kom. Når det kom så kom det feil batteri!
Jeg ventet ytterligere 3uker, men da hadde dem fortsatt ikke levert riktig. Jeg måtte da bygge om pga kunne ikke vente mer.
Har i ettertid forsøkt å bestille et produkt til, som også var opplyst på lager, denne gangen ble pengene returnert dagen etter, da dem ikke kunne levere.
Tok lang tid på å få varen. så la de også på slutt prisen. Valgt å kjøpe et annet sted.
Kjøpte Samsung INR18650-25R 3,6 Volt Li-Ion-batteri 2500mAh
Fungerer utmerket, anbefalles

Svar från Batterinett.no
Kjøpte flere lysnett i fargen varmhvit som skulle matche lysene jeg har fra før men finner ikke mye varm farge i disse, kun kaldt hvitt lys. Bilde av dem lyver.

Svar från Batterinett.no
God pris og veldig hurtig levering

Svar från Batterinett.no
God kommunikasjon og rask levering :)

Svar från Batterinett.no
Jeg har ikke fått det jeg har bestilte. Fikk meldingen den 20 august at det er sendt har ikke fått det ennå å ikke noe sporing på hvor den er.

Svar från Batterinett.no
Deffekt batteri etter bare noen måneder. Ceo i firma er aggressiv og lite kompetent. Han mener at og koble på en vedlikehold lader under vintermånedene med lagring av bil har ødelagt batteri.
Svært uprofesjonelt. Anbefaler ingen til og kjøpe noe fra dette svindler firma
Ryk og reis!
Bare tenk selv. Et firma som selger batterier oppgir at og bruke en vedlikehold lader når bilen står parkert i vinter månedene gjør batteriet defekt. Nærmeste inkompetente firma jeg har vært borte i

Svar från Batterinett.no
Rask levering. På så kort tid er det vanskelig å si noe om kvalitet på batteri.

Svar från Batterinett.no
Min roomba støvsuger var klar for å kaste.
Nytt batteri og nå er den 100%.
Enkelt å sette inn og batteriet var perfekt. Maskinen startet opp og docket seg.Ladding gikk flott.

Svar från Batterinett.no
De sier at leveringstiden er vesentlig kortere enn det den egentlig er. Ved kontakt med kundeservice så får en relativt useriøse svar.
Dette er en useriøs bedrift hvor du spiller bingo om hvilken erfaring du får. Hvis du først skal spille bingo så vil jeg heller spart noen kroner og kjøpt fra Kina f.eks.

Svar från Batterinett.no
Knall bra lykt til prisen. Belte klippsen er litt for lang. Burde vært 2-3cm. Kortere for bedre komfort. Synes det burde vært fast knapp for 8000 lumen valg.

Svar från Batterinett.no
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.