Det här tycker kunderna
Barrio is een ontzettend fijne, persoonlijke en klantgerichte reisorganisatie en -specialist wanneer je naar Marokko 🇲🇦 wil. Wij hebben afgelopen week een zeer geslaagde reis in (een klei... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn specialist in Andalusië, Portugal, Marokko en de Sahara, en in onze rondreizen en themareizen staat het contact met de lokale bevolking centraal
Kontaktuppgifter
Panamalaan 2H, 1019AZ, Amsterdam, Nederländerna
- 0202214178
- info@barrio-life.nl
- barrio-life.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Slechte info en slechte klachtenafhandeling
Wij zijn twee keer met BarrioLife weg geweest. Afgelopen december naar Marokko. Met Jurre alles goed besproken, wij houden van goede Riads en dat is ook prima gelukt behalve het tentenkamp in de woestijn. BarrioLife vergat ons te informeren dat er geen verwarming in de tenten zat. Het was savonds 3 graden! Wij hebben niet geslapen. Uiteraard gevraagd om heaters (het was oudjaarsnacht) maar die waren nodig voor het restaurant. Andere tentenkampen hadden allemaal wel verwarming en dat hadden wij graag geweten. Barriolife begrijpt dit niet en wil ons ook geen specificatie van de reis geven zodat wij kunnen zien wat dit koude tentenkamp gekost heeft. BarrioLife geeft een compensatie van €100,00 per kamer. Wij kunnen niet beoordelen of dit redelijk is maar gezien de reissom is dit heel weinig. Daarnaast is onze Oud en Nieuw verpest omdat het zo ontzettend koud was. Ik zou hier niet meer boeken omdat er niet serieus naar onze klacht geluisterd is en de uiteindelijke afhandeling heel teleurstellend is. Waarom geven zij geen specificatie? Is er iets te verbergen? Heel jammer
Barrio weet klantwensen in een perfecte reis 🧳 🇲🇦 te vertalen die van ons gezin een 10+ krijgt!! Grote dank 🙏 😊 hiervoor en een herinnering voor het leven 🍀
Wij hebben afgelopen week een zeer geslaagde reis in (een klein deel van) Marokko 🇲🇦 gemaakt. Dankzij de goede adviezen hadden we al veel voorpret voor aanvang en was het genieten écht begonnen toen we het vliegtuig ✈️ instapten.
We zijn gestart in de badplaats Essaouira 🌊, zijn daarna naar de Agafay woestijn 🐪 gereden met de fijne huurauto van Barrio 🚘, hebben het Atlasgebergte 🏔️ bezocht en daar heerlijk gewandeld 🥾 en zijn geëindigd in Marrakech. Dus een heel mooie afwisseling aan plaatsen maar zeker ook super leuke activiteiten 🤩 en voldoende tijd om te relaxen🍹.
Een heel geslaagde week dus die door de leuke afwisseling als twee weken op reis heeft gevoeld.
Dank aan het gehele Team van Barrio 🙏🌸 voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Echt een grote en warme aanbeveling!
Een geweldige 12 daagse reis gehad inde bergen en de woestijn van Marokko
Een geweldige 12 daagse reis gehad. Perfect georganiseerd door jullie. Al voor de reis een prettig contact, vooral met Jurre, die goed luisterde naar onze wensen en ons adviseerde. We wilden vooral de Atlas zien en de woestijn. De tochten door de bergen en de paar dagen in het tentenkamp in Erg Chagaga waren de hoogtepunten. De Riads en hotels allemaal prima. Heel goed te doen voor ons (77 en 80 jaar jong).
Geweldig mooie reis Marokko
Geweldige reis gehad, alles op maat, prima huurauto, riads en hotels mooi!
De app, die je kan downloaden was ook fijn!
Kleine schade aan de auto maar wordt door Barrio goed opgelost!
Marokko zit in ons hart.
Wat een mooi natuur en lieve mensen..
Bedankt Barrio voor deze mooie ervaring
Wim en Mirjam Ausma
Rondreis
Fantastische rondreis gemaakt door Marroko met 6 personen. Het contact verliep soepel en we alles was goed geregeld. Ook de app werkte prettig met uitgebreide informatie. De accomodaties waren ronduit geweldig. De 5 sterren zeker verdient.
Prima en goed geregeld.
Prima en goed geregeld.
Makkelijk en snel contact bij het samenstellen van de reis. Goed geluisterd naar wensen en omgezet in een mooie rondreis in Marokko. Het hoogte punt was wel de woestijn overnachting in Erg Chegaga.
Aanrader.
Goed geregelde 6-daagse reis naar Marokko
Barrio Life heeft mijn wensen vertaald naar een mooie reis door Marokko. Van vlucht tot riad en extra activiteiten super geregeld. Ook bereikbaar voor vragen tijdens de reis. Ik ben blij met de keuze voor Barrio Life.
Goed georganiseerde reis door…
Goed georganiseerde reis door Andalusië. Een standaard reis aangepast aan onze verzoeken en aan de meeste wensen was voldaan. Bij nader inzien hadden we de standaard reis moeten boeken en niet een dag minder in Sevilla. Barrio weet wat ze aanbieden en daar kun je op vertrouwen.
We hebben een fantastische vakantie…
We hebben een fantastische vakantie gehad in Marokko, alles was op en top geregeld en Barrio Life heeft goed geluisterd naar onze wensen!
Super
Prima organisatie, altijd een terugkoppeling, leuke accomodaties en adviezen. Kortom: top 👍🏻
Mooie reis!
Hi iedereen van Barrio Life!
Wij zijn inmiddels weer in Nederland en hebben het fantastisch gehad in Marokko!
Wat een prachtig land met gastvrije lieve mensen!
Op elke bestemming en in iedere riad was het even fijn en het welkom even warm! ❤️
9 dagen waren echt te kort, dus we komen zeker nog een keer terug!
Bedankt voor het meedenken en het regelen van deze mooie reis!! ❤️💋
Er word snel gereageerd op vragen of mails en er word goed meegedacht met de wensen van de reizigers…
Alle accommodaties waren super!
Ook tijdens de reis een goed contact!
Rondreis Marokko
Onze reis in Marokko was een prachtige ervaring! Heel mooi hoe Barrio Life erin geslaagd is om de drempel van het maken van een eerste rondreis buiten Europa zo te verlagen. Het was erg aangenaam om uit het aanbod aan accommodaties en activiteiten te kiezen en zo de reis te personaliseren. Eenmaal ter plaatse was alles in orde, mooie accommodaties, vriendelijke gidsen en lekker eten. Bedankt!
We hebben genoten van een rondreis door Marokko (omgeving Marakech)
We hebben genoten van een rondreis door Marokko, geheel geboekt via Barrio. Leuke accomodaties, huurauto en veel info vooraf over de bestemmingen.
Barrio luistert goed naar je wensen en…
Barrio luistert goed naar je wensen en denk echt met je mee!
De reis was precies wat we wilden. Steden en natuur, zee en Medina's. De treinreis dreigden we te missen, maar Barrio regelde gewoon de volgende trein, zodat we ontspannen op de andere trein konden gaan. Snel, accuraat en heel fijn!
Genoten van een onwijs gave rondreis door Marokko
Wij hebben samen met onze puber dochters genoten van een onwijs gave rondreis door Marokko. We hebben genoten van de fantastische accommodaties, de schitterende landschappen, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen. We verbleven een week in Marokko. Gevoelsmatig zijn we veel langer van huis geweest. We hebben zoveel gezien en veel indrukken opgedaan. De authentieke accommodaties waren geweldig, vooral de overnachting in de woestijn en de kamelentocht. Echt cultuur snuiven!
Voor herhaling vatbaar
Onze wensen zijn omgezet in een fantastisch reisplan, we hebben door te verblijven in een riad echt ons kunnen onderdompelen in het echte leven. Alles is heerlijk verlopen.
Marokko is meer dan Marrakech, Zoals Nederland meer is dan Amsterdam. De bergen zijn schitterend en de woestijn een belevenis. Er zijn prachtige steden te ontdekken, het eten is er goed en de mensen vriendelijk en behulpzaam.
Een aanrader!
Onlangs heb ik een 12-daagse rondreis door Marokko gemaakt, georganiseerd door het Barrio Life-team onder leiding van Romee. Van Marrakech tot Agdz, Mhamid tot Zagora, Mezouga tot de Dadeskloof, Ouarzazate tot Ourika - de reis bracht me naar de meest prachtige plekken in Marokko.
Een hoogtepunt voor mij was het ontdekken van de diverse landschappen van Marokko, variërend van uitgestrekte woestijnen tot kloven en van de drukte in de stad naar de stilte in de Sahara. De accommodaties waren stuk voor stuk pareltjes, op rustige plekken gelegen. Vooral de tentenkampen waren bijzonder, en de tussenstops in Riads en Kasbah's boden een fijne gelegenheid om even bij te komen bij het zwembad.
De activiteiten voegden echt iets toe aan de reis. De nomadische excursie in Merzouga was heel bijzonder, de wandeltocht door de Dadeskloof ook zeker een aanrader, en de fietsroute door Marrakech gaf een originele kijk op de stad. Ook de wegen waren goed begaanbaar met de auto, waardoor de reis extra comfortabel was.
Dank aan het Barrio Life-team voor de vlekkeloze organisatie van deze reis. Alles was goed geregeld, waardoor ik me volledig kon concentreren op het genieten van al het moois dat Marokko te bieden heeft. Zou ik het aanraden? Zeker weten! Voor iedereen die een onvergetelijke reis zoekt, is Barrio Life de juiste keuze. Bedankt voor de onvergetelijke herinneringen!
Echt prima
Behulpzaam, snel, prachtige locaties en hotels uitgezocht
Flexibel en klantvriendelijk
Flexibele en klantvriendelijke organisatie die voor ons een maatwerk rondreis in Marokko heeft geregeld. Alles was goed geregeld en we kregen van te voren veel en goede info. Echt een topvakantie gehad!
Mooie routes
Mooie routes. Alles goed geregeld. De Wikiloc app was zeer behulpzaam bij de routebeschrijving.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.