Dette er den verste kundeservicen jeg har opplevd. Jeg sendte e-post for å kansellere bestillingen kort tid etter kjøp da jeg angret kjøpet. I stedet for å kansellere, brukte de nesten en hel måned... Se mer
Det här tycker kunderna
Super kundeservice rask levering. Jeg hadde bestilt en vare som var ventet inn på lager, men de hadde en tilsvarende ifra et annet merke som jeg kunne få. Dette var en vare som var dyrere en den jeg... Se mer
Företaget har svarat
Kjempegod service da jeg glemte å legge til noe i bestillingen. sendte mail og det ble lagt til uten problem, måtte bare vippse restbeløp😊 Ingen problemer med frakt, ble sendt raskt og kom frem raskt... Se mer
Er så fornøyd med Barkongen! Kort leveringstid, oppdatert sporing på forsendelse hele veien, flotte produkter levert på nærbutikken, jeg fikk til og med en liten overraskelse på kjøpet! Tusen takk,... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Barutstyr og tilbehør til privat- og bedriftmarkedet.
Kontaktuppgifter
Konghellegata 10, 0570, Oslo, Norge
- post@baria.no
- baria.no
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Katastrofal opplevelse, styr unna!
I stedet for å kansellere, brukte de nesten en hel måned på å sende varen likevel. Etter flere purringer i ettertid har jeg fortsatt ikke fått svar fra dem. Elendig kommunikasjon og useriøs aktør. Kommer aldri til å handle her igjen!
De tre siste gangene jeg har bestilt…
De tre siste gangene jeg har bestilt vare hos Baria så har jeg måtte etterlyse min bestilling. Får ikke noe tilbakemelding på mail og har vert nødt til å ringe for å få min bestilling sendt fra lager.
Godt produkt og rask levering
Varene var frosne ved uthenting på…
Varene var frosne ved uthenting på posten.
Jeg har sendt epost til Baria, men får ikke svar.
Veldig rask lvering
Topp handel
Helt topp som vanlig
Usannsynlig at jeg handler fra Baria igjen
Fikk varene I grei tid, men en av varene var av feil type (barskje på 30cm bestilt, den som ble levert var 40cm) og pastasugerør jeg bestilte gikk ut på dato over et og et halvt år siden (Juli 2024).
Kvalitetssikring trenger arbeid...
Vi har ikke mottatt bestillingen!
Bra, rimelig og hyggelig
Kjapp og grei levering. Lett å nå på telefon. Hyggelig og imøtekommende. Bra produkter til en bra pris
Rask levering og god service
Rask levering og god service. Handler gjerne her igjen!
Da leveransen kom fra Baria var det et…
Da leveransen kom fra Baria var det et par flasker som var knust. Tok da kontakt med Baria og de refunderte de som var knust med en gang . Topp kundeservice 😁
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.