Alles correct afgeleverd. De banden werden vlug geleverd, al liep de communicatie over de levertermijn wat moeilijker. Na de bestelling was de leverdatum niet echt duidelijk en het leek er eerst op da... Se mer
Det här tycker kunderna
Banden werden vrij snel geleverd, rekening houdend met de plek vanwaar ze moesten komen (o.a. Z-Frankrijk). Ik had wel een bericht verwacht van de bandencentrale dat ze waren aangekomen. Ik heb ze zel... Se mer
Correcte prijs, 2 dagen later had ik de banden in huis wat ik niet verwacht had. Normaliter moest ik 5-7 werkdagen wachten. Fijne is ook dat er geen verzendkosten zijn, en bij pneusonline wel. Bestel... Se mer
Ik kocht Tracmax X-Privilo TX3-banden op aanraden van een goede vriend, en voordat ik ze kocht, zag ik dat ze online enorm veel reviews hadden – meer dan duizend, de meeste positief. Ik besloot het... Se mer
Företagsinformation
Om Bandenleader.be
Skrivet av företaget
Onze deskundige teams zijn toegewijd om u een uitzonderlijke klantbeleving te bieden, ondersteund door een efficiënte logistiek en geoptimaliseerde processen, wat zorgt voor maximale tevredenheid bij elke aankoop.
Ons engagement? U continu de beste marktprijzen bieden. Voor uw behoeften aan banden, kies voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid door voor ons bedrijf te kiezen.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het vrachtbedrijf waar je voor werkt…
Het vrachtbedrijf waar je voor werkt heeft mijn producten ergens anders achtergelaten zonder kennisgeving. Bovendien, tijdens de uren dat we open waren. en ze vertellen me niet eens waar ze het hebben afgeleverd. Het duurde lang voordat het product aankwam.

ik had een band besteld
ik had een band besteld
die is nooit aangekomen door een fout bij dpd ,wat kan gebeuren ik vraag om het betaalde bedrag terug te storten . tot op heden niets terug gekregen

Svar från Bandenleader.be
Goede prijs en de mogelijkheid om…
Goede prijs en de mogelijkheid om levering en montage,te laten uitvoeren in de buurt.
Prima service en gerichte prijs
Correcte levering en prijzen, ruim aanbod
Correcte levering, snel en volgens termijn. Voldoende ruime keuze en goede prijzen
Het product dat ik heb besteld
Het product dat ik heb besteld, is op de aangegeven datum aangekomen. Ik ben tevreden.
Snel ,juist geleverd,
Alles netjes geleverd aan huis
Alles werd netjes volgens afspraak geleverd .
Als ik nog eens banden nodig heb zal ik zeker terug bij Bandenleader banden bestellen
Na meer dan 2 weken pakket nog niet bij DPD
zaterdag 27 juni 2026 om 16:11
Als bewijs hieronder vinden jullie een kopie van min antwoord van DPD als ik het trackingnummer ingeef.
Het opgegeven pakketnummer is niet terug te vinden, het is niet juist.
Ik wacht nu al 16dagen op mijn bestelling en heb besloten Trustpilot in te lichten omtrent deze misgelopen aankoop.
Ik vraag om een terugbetaling van het bedrag van 82,20€ en en schadevergoeding die hier wel terecht is.
Onze excuses
We konden helaas geen informatie over je pakket terugvinden in onze database.
Mogelijke redenen:
Het ingegeven pakketnummer is niet juist. Controleer het pakketnummer en verbeter indien nodig.
Het pakketnummer dat je hebt ingegeven is meer dan 30 dagen oud en werd al gearchiveerd. Onze excuses.
Je pakket is nog niet overgedragen aan DPD. Probeer later opnieuw.
Pakketnummer
vrijdag 26 juni 2026 om 11:37
Bedankt voor uw bericht.
Het trackingnummer DPD 07364004656003 voor uw bestelling A095MB0626 (Eurogrip Roadhound 160/60 ZR17 69W) is op 25/06/2026 door het depot aan ons doorgegeven. Het depot heeft een onderzoek geopend bij DPD naar de zending.
De zending bevindt zich in de transitfase. U kunt de status volgen via de DPD-website met het trackingnummer 07364004656003.
vrijdag 26 juni 2026 om 10:34
Jullie gingen mij helpen?
Dit begint me echt de keel uit te hangen. Ik heb nog altijd niks gehoord van mijn bestelling van 12/6/2026.
Ik heb een trackingnummer gekregen maar als ik vraag waar het pakket is gebleven weet men van niets.
donderdag 25 juni 2026 om 16:08
Beste Rudi,
We hebben het trackingnummer van uw bestelling A095MB0626 (Eurogrip Roadhound 160/60 ZR17 69W) ontvangen:
DPD — 07364004656003
Het depot heeft een onderzoek geopend bij DPD naar de levering van uw pakket. Zodra we een antwoord van DPD ontvangen, brengen we u onmiddellijk op de hoogte.
U kunt de status van uw pakket volgen via de website van DPD met het bovenstaande trackingnummer.
donderdag 25 juni 2026 om 11:42
Beste Rudi,
Bedankt voor uw bericht. Ik begrijp dat u zich zorgen maakt over de levering van uw bestelling A095MB0626 (Eurogrip Roadhound 160/60 ZR17 69W), zeker met uw geplande motorreis naar de Allgäu in het vooruitzicht.
We hebben het depot gecontacteerd om de trackinginformatie van uw bestelling op te vragen. Zodra we het trackingnummer en de actuele verzendstatus ontvangen, laten we het u meteen weten.
Houd er rekening mee dat we op dit moment nog geen leveringsdatum kunnen bevestigen — we wachten eerst op de informatie van het depot.
donderdag 25 juni 2026 om 10:34
Waarom staat hier vermeld: "Bestelling volgen momenteel niet beschikbaar"?
donderdag 25 juni 2026 om 10:32
Mijn bestelling dateert van 12/6/2026.
Ik heb nog steeds geen bericht ontvangen met een trackingnummer, wel een factuur met het bestelnummer 33290581 erop.
Ik vertrek binnenkort met de motor naar de Allgäu en deed mijn bestelling tijdig genoeg omdat ik in orde wil zijn voor Duitsland omdat ze daar nogal streng zijn met de profieldiepte.

Super
Vlotte thuislevering (track en trace kan misschien iets beter)en de banden zijn slechts enkele weken/maanden oud. En geleverd wat ik gevraagd had. Top.👍
Blijf weg van dit bedrijf.
Blijf weg van dit bedrijf.
De banden werden meer dan 7 dagen later geleverd dan beloofd. Alsof dat nog niet genoeg was, ontving ik ook nog de verkeerde banden. Eén band werd geleverd met een gescheurd en opgerold label dat niet meer bruikbaar was, terwijl de andere band zelfs helemaal geen label had.
Toen ik de banden wilde retourneren, vroegen ze om allerlei bewijsmateriaal. Ik heb meerdere foto’s. Ze vroegen ook om een leverbon. Die kon ik onmogelijk bezorgen, omdat DPD deze nooit aan mij heeft meegegeven. Ik heb DPD hierover gecontacteerd en per mail bevestigd gekregen dat een leverbon enkel aan de afzender kan worden verstrekt, niet aan de ontvanger.
Ondanks dat ik de leverdatum, het exacte tijdstip van levering, de vervoerder en alle gevraagde informatie heb doorgegeven, blijven ze beweren dat het niet om hun banden gaat en weigeren ze de retour te accepteren.
Ik heb nog nooit zo’n onprofessionele en klantonvriendelijke service meegemaakt. Als je problemen hebt met je bestelling, mag je blijkbaar zelf opdraaien voor de gevolgen. Ik raad iedereen ten stelligste af om hier te bestellen. Bespaar jezelf de frustratie, de tijd en het geld en koop je banden ergens anders.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.