Alles correct afgeleverd. De banden werden vlug geleverd, al liep de communicatie over de levertermijn wat moeilijker. Na de bestelling was de leverdatum niet echt duidelijk en het leek er eerst op da... Se mer
Det här tycker kunderna
Correcte prijs, 2 dagen later had ik de banden in huis wat ik niet verwacht had. Normaliter moest ik 5-7 werkdagen wachten. Fijne is ook dat er geen verzendkosten zijn, en bij pneusonline wel. Bestel... Se mer
Ik kocht Tracmax X-Privilo TX3-banden op aanraden van een goede vriend, en voordat ik ze kocht, zag ik dat ze online enorm veel reviews hadden – meer dan duizend, de meeste positief. Ik besloot het... Se mer
Företagsinformation
Om Bandenleader.be
Skrivet av företaget
Onze deskundige teams zijn toegewijd om u een uitzonderlijke klantbeleving te bieden, ondersteund door een efficiënte logistiek en geoptimaliseerde processen, wat zorgt voor maximale tevredenheid bij elke aankoop.
Ons engagement? U continu de beste marktprijzen bieden. Voor uw behoeften aan banden, kies voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid door voor ons bedrijf te kiezen.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering!
Ik zeg Master goede banden Goodyear…
Ik zeg Master goede banden Goodyear krijgt. Dankjewel voor jullie.
heel tevreden prijs kwaliteit,snelle…
heel tevreden prijs kwaliteit,snelle service voor leveren
Heel goede service
Goede bestelling en op tijd geleverd
Goede bestelling en op tijd geleverd, goede service 👍👍👍
Goede prijs
op tijd geleverd en goede kwaliteit
op tijd geleverd en goede kwaliteit. is derde keer dat ik bestel maar prijzen gaan telkens goed omhoog.
Banden werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Banden werden vrij snel geleverd, rekening houdend met de plek vanwaar ze moesten komen (o.a. Z-Frankrijk). Ik had wel een bericht verwacht van de bandencentrale dat ze waren aangekomen. Ik heb ze zelf moeten contacteren om zeker te zijn dat ze er waren, dat was niet helemaal duidelijk op de track & trace van DPD.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
ZERO costumer service
One of the worst website they have ZERO service! They delievered me just 2 of the 4 tyres and they don’t help with nothing just by email and a girl named ALICIA don’t even undestand nederland or english or maybe she don’t give attention talk completly about something else order

Svar från Bandenleader.be
Eerst vertrouwde ik het niet daarna wel…
Eerst vertrouwde ik het niet daarna wel toen ik kontakt genomen heb dat de firma echt bestond en is heel goed gegaan wij zullen nog bij u kopen alleen probeer direkt de leveringstijd want dat is ook belangrijk
Snel en top geleverd!
Prima prijs en zoals altijd correct…
Prima prijs en zoals altijd correct verzonden en geleverd. Ik zoek niet verder, bandenleader is een betrouwbare site.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.