Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bandasjesjop.no har sendt min pakke til en pakkeboks i Danmark, enda jeg bor i Norge og i min ordrebekreftelse var min riktige adresse oppgitt! Jeg prøvde å kontakte dem og avventer svaret. Jeg kontak... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var plaget av sterke smerter i nakke, rygg og skuldre. Bestilte en nakkemassasjepute etter anbefaling fra en ansatt. Nakkemassasjeputa ble levert bare ti dager etter bestilling, til tross for vinterst... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Foreløpig bare tre stjerner (nå fire) grunnet problemene med PostNord og toll. Vi får se om Bandasjeshop.no får løst saken, noe de "lover" i en E-post. Oppdatering: Saken er nå løst, men det blir l... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Raske og skikkelige. Netthandelen gikk raskt, enkelt og problemfritt. Vi kjøpte fingerbandasjer, som viste seg å ha god kvalitet, så vi skulle bestille flere. Det var tomt på lager, men vi skal få... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av medicinsk utrustning

Skrivet av företaget

Bandasjeshop.no tilbyr et bredt utvalg av bandasjer, støtteutstyr og rehabiliteringsprodukter. Deres sortiment inkluderer blant annet kompresjonsbandasjer, støttebandasjer, sportsbandasjer og ortopediske hjelpemidler. De legger vekt på å tilby høykvalitetsprodukter som kan bidra til å forbedre folks helse og velvære. I tillegg til det brede produktutvalget, tilbyr Bandasjeshop.no også råd og veiledning for å hjelpe kundene med å finne de riktige produktene for deres spesifikke behov. De er opptatt av kundetilfredshet, og tilbyr en ekstraordinær bytterett på 30 dager, samt 24 måneders reklamasjonsrett. De har også et lojalitetsprogram hvor kunder kan tjene poeng og få rabatter på fremtidige kjøp.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,6

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra opplevelse

Lett å bestille, fort levering rett hjemm.

2 oktober 2023

Kjære Yulia,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at bestillingsprosessen var enkel for deg, og at leveringen var rask og smidig.

Vi streber alltid etter å tilby den beste mulige opplevelsen for våre kunder, og din tilbakemelding er svært verdifull for oss. Vi setter stor pris på din støtte og tillit til oss.

Hvis du noen gang har spørsmål eller trenger hjelp i fremtiden, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg.

Vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden, og ønsker deg en flott dag!

Som forventet

Produktet var som forventet, postgangen var noe treg, men det har antakelig mer med PostNord (samt at de sender fra Danmark) å gjøre.

6 september 2023

Svar från Bandasjeshop.no

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi setter stor pris på din tilbakemelding.

Vi er glade for å høre at produktet møtte dine forventninger. Når det gjelder postgangen, beklager vi eventuelle forsinkelser du har opplevd. Vi forstår at dette kan være frustrerende, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår leveringsprosess for å minimere slike problemer.

Din tilbakemelding er verdifull for oss, og vi tar den med oss i vårt arbeid med å forbedre kundeopplevelsen. Vi håper du fortsetter å handle hos oss, og hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice.

Fingerskinne levert

Vel fornøyd med produktet og rask og oversiktlig leveranse.

7 september 2023

Svar från Bandasjeshop.no

Tusen takk for din flotte tilbakemelding!

Det gleder oss å høre at du er vel fornøyd med produktet vårt og at leveransen var rask og oversiktlig.

Kundetilfredshet er veldig viktig for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Hvis du noen gang har spørsmål eller trenger hjelp med noe, er vi alltid her for å assistere. Vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Ha en strålende dag! 😊🌟

Gode såler

Gode såler til en bra pris. Tok litt lang tid med levering.

27 augusti 2023

Svar från Bandasjeshop.no

Takk for din anmeldelse, og vi er glade for å høre at du er fornøyd med våre såler og prisen. Vi beklager at leveringen tok litt lengre tid enn forventet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveringstidene våre, og din tilbakemelding er svært verdifull for oss. Vi håper at du vil fortsette å velge våre produkter i fremtiden, og at din neste opplevelse med oss blir enda bedre.

Fast

Fast! Good product

24 augusti 2023

Svar från Bandasjeshop.no

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vårt produkt og den raske leveringen. Kundetilfredshet er viktig for oss, og vi jobber alltid hardt for å gi deg den beste opplevelsen. Hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp med noe annet, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice når som helst. Vi setter pris på din støtte og ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Mottatt ikke varen

Har ikke mottatt varen!!!

16 augusti 2023

Svar från Bandasjeshop.no

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Først og fremst vil vi uttrykke vår dype beklagelse for at du ikke har mottatt varen din som forventet.

Vi har undersøkt leveringssporingen for din pakke, og det ser ut til at den er klar til å bli hentet, men dessverre har den ikke blitt hentet ennå. Vi forstår hvor frustrerende dette kan være, og vi skulle gjerne ha blitt varslet om dette tidligere, slik at vi kunne ha hjulpet deg med å løse situasjonen.

Vår kundeservice er alltid her for å hjelpe deg, og vi setter stor pris på å kunne bistå våre kunder i slike tilfeller. Vennligst kontakt oss umiddelbart, slik at vi kan finne en løsning og sikre at du får den varen du har bestilt.

Vi beklager igjen for eventuelle ulemper du har opplevd, og vi ser frem til å høre fra deg så snart som mulig

Rask levering

Rask levering. God kvalitet på kompresjonsstrømpene.

6 augusti 2023

Svar från Bandasjeshop.no

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med rask levering og god kvalitet på kompresjonsstrømpene våre. Ditt engasjement motiverer oss til å fortsette å levere produkter av høy kvalitet. Vi setter pris på din støtte og ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden. Ha en flott dag!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har nå prøvd å få levert en stokk til…

Har nå prøvd å få levert en stokk til min mor i snart tre uker, men ingenting er levert. På nettsiden lover dere rask levering, og nevner ingenting om at varene sendes fra Danmark selv om nettsiden ser norsk ut. Elendig!

28 juli 2023

Kjære kunde,

Vi beklager virkelig den uheldige opplevelsen du har hatt med leveransen av stokken til din mor. Først og fremst vil vi takke deg for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Vi forstår at tre ukers ventetid er frustrerende. Vi vil gjerne undersøke saken nærmere og finne ut hva som gikk galt. Hvis du kontakter vårt team med informasjon om bestillingen din, vil vi samarbeide med deg for å finne en løsning på situasjonen.

Når det gjelder informasjonen om at varene sendes fra Danmark, fremkommer denne informasjonen på forsiden og i våre handelsbetingelser. Vi jobber imidlertid med å forbedre nettsiden, så vi vil sjekke om informasjonen kan fremstå enda tydeligere.

Igjen, vi beklager for den ulempe dette har medført, og vi lover å gjøre alt vi kan for å rette opp situasjonen.

Svar från Bandasjeshop.no

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med kvaliteten på våre produkter. Vi streber alltid etter å levere det beste til våre kunder, og det er virkelig gledelig å se at vi har klart å oppfylle dine forventninger.

Din tilbakemelding er svært verdifull for oss, da den hjelper oss med å videreutvikle og forbedre oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med andre på Trustpilot.

Skulle du ha noen spørsmål eller behov for assistanse i fremtiden, nøl ikke med å kontakte oss. Vi ser frem til å betjene deg igjen og ønsker deg en strålende dag!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.