BallonMand.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lars ballonmand var en hit blandt børnene og voksne. Han kunne skabe kontakt til alle børnene og de voksne fulgte gladeligt med. Ham kan jeg godt anbefale til børnefødselsdag hvor der var plus 70 gæst... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super sjovt arrangement med kollegerne. De professionelle rammer bliver glemt for en stund, når der skal konkurreres om hvem der laver den flottest ballon-hat på tid. Underholdning, teambuilding og n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og ballondame var med til at rede dagen trods styrtregnen Vigtigst for mig var og er børnene var glade Vi afholdt 50 års jubilæum for vores bebyggelse samt hø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde fornøjelsen af Lars som ballonmand til et større arrangement med 270 deltagere – og han leverede langt over forventning! Lars var både professionel, dygtig og enormt underholdende. Han formåe... Se mer

Företagsinformation

1. Nöjescenter

Informationen kommer från olika externa källor

Vi tilbyder underholdning med ballondyr eller ansigtsmaling til børnefødselsdagen eller til firmaets familiefest. Vi har en automatiseret booking, der gør at du hurtigt får svar om vi kan den ønskede dag. Gode priser, og sjældent transport på aftaler. Vi sætter en stor dyd i at gøre børn glade!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Rigtig positiv oplevelse

Super fint og populært event. Børnene elskede det.

24 september 2023

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for jeres varme anbefaling, Christina! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. 🎈😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde fornøjelsen af og have Jasmin…

Vi havde fornøjelsen af og have Jasmin ude til vores arrangement.

Meget gennemført, høflig og yderst behagelig både overfor voksne og børn.

God til at fange børnene på de forskellige niveauer af alder. Og virkelig god til ansigtsmaling!! Selv de voksne var chokeret over hvor god hun var :-)

Der var en fantastisk dag og pengene værd med underholdningen til børnene og "ro" til forældrene.

Det er ikke sidste gang vi har benyttet os af "ballonmand" til festen.

24 september 2023

Svar från BallonMand.dk

Hvor er det skønt at læse jeres anmeldelse, mia! Det glæder os meget, at Jasmin var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene og de voksne. Skønt at både ansigtsmaling og balloner blev et hit. 🎈🎨

Professionel og dygtig

Det var en meget professionel, dygtig og sød ansigtsmaler der var ude til vores arrangement. Børnene var meget glade og taknemmelige og de voksne var imponerede over hende og hendes male-evner. Hun løb tør for børn men så blev de voksne også malet. Det var en god oplevelse.

19 augusti 2023

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Søs! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene og de voksne. Vi giver rosen videre til ansigtsmaleren. 🎨😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ballondyr til åbning af legeplads

Vi havde fornøjelsen af at have Frans ude som Ballonmand, i forbindelse med åbningen af en ny legeplads på et Observationshjem. Frans var god til børnene og havde en god fornemmelse for de små. Og selv de voksne fik fine balloner.

14 augusti 2023

Svar från BallonMand.dk

Mange tak for de dejlige ord, Sarah! Det glæder os meget, at Frans var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene og de voksne. Tak for de fine ord om ballonunderholdningen. 🎈😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utroligt uprofessionel

Utroligt uprofessionel - kan ikke anbefale at booke underholdning gennem Ballonmand.dk

9 juli 2023

Svar från BallonMand.dk

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med selve bookingprocessen. Desværre var vi ikke i stand til at besøge jer, og vi lavede en beklagelig fejl ved ikke at få oprettet forespørgslen til vores ansatte i tide. Som jeg også nævnte i min tidligere mail, var det en menneskelig fejl, og vi beklager meget.

Jeg håber, at I alligevel nåede at finde god underholdning til jeres fest inden for de 30 dage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi benyttede Jer til vores Musik på…

Vi benyttede Jer til vores Musik på Grønningen i Ganløse - super sød og prof - 3 timer uden problemer

10 juni 2023

Svar från BallonMand.dk

Hvor er det skønt at læse jeres anmeldelse, Jesper! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse. 🎈😊

Kæmpe succes!!

Vi har nu glædeligt benyttet os af ballonmand.dk 2 gange i forbindelse med barnedåb/1 års fødselsdag. Begge gange har været en kæmpe succes!! Den ene gang bestilte vi udelukkende ballondyr og den anden gang bestilte vi ansigtsmaling/ballondyr i hele to timer. Kunne ikke have ønsket mig nogen bedre underholdning til børnene som alle var i en alder fra 0-13. Kan varmt anbefales.

16 april 2023

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Aleksandra! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. Skønt at både ansigtsmaling og balloner blev et hit. Vi glæder os til næste gang! 🎈🎨

Alt igennem fantastisk oplevelse

Vi havde besøg af Lucca til 9 børn. Super sød pige med stort talent.

25 mars 2023

Svar från BallonMand.dk

Mange tak for de dejlige ord, Lisa! Det glæder os meget, at Lucca var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. Vi glæder os til næste gang! 🎈😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I weekenden havde besøg af Frans som…

I weekenden havde besøg af Frans som lavede ballondyr og Luca som lavede ansigtsmaling fra Ballonmand.dk som leveret fantastisk underholdning til vores arrangement for Olga fertliity clinic familie komsammen. Kan klart anbefales alle børn var underholdt.:)

24 februari 2023

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for jeres varme anbefaling, Joan! Det glæder os meget, at Frans og Luca var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. Skønt at både ansigtsmaling og balloner blev et hit. 🎈🎨

Lucca var helt fænomenal

Lucca var helt fænomenal! Vi brugte hende som både ansigtsmaler og ballon-kvinde til barnedåb hvor der var 10 børn i alderen 1-9 år og de (og forældrene) var vilde med hende! 🤩🤩🤩 5/5 stjerner herfra!

3 februari 2023

Svar från BallonMand.dk

Hvor er det skønt at læse jeres anmeldelse, Jeanette! Det glæder os meget, at Lucca var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene og de voksne. Skønt at både ansigtsmaling og balloner blev et hit. 🎈🎨

De varmeste anbefalinger herfra

Vi havde søde Sofia ude til min datters fødselsdag d. 28/1. Kæmpe hit! Hun var virkelig god til børnene og de havde en fest sammen med hende.

selve den service ballonmand har ydet og kunderservice har været i top. Endda til en overkommelig pris. Stor ros herfra

27 januari 2023

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Kristine! Det glæder os meget, at Sofia var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. Det er også dejligt at høre, at planlægningen og kommunikationen fungerede godt. 🎈😊

Perfekt arrangement

Vi fik ballonklovn/ansigtsmaler til en juletræsfest for ansattes børn - og det var helt kanon. Børnene var underholdt, og der var styr på det hele

3 december 2022

Svar från BallonMand.dk

Mange tak for de dejlige ord! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. Skønt at både ansigtsmaling og balloner blev et hit. 🎈🎨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Både ansigstmaler og ballonmand var lige i skabet

Super søde unge mennesker som legede med børnene og mødte dem på deres niveau. Der er blevet skabt nogle kerneminder i søndags takket være de to.

20 november 2022

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for jeres varme anbefaling, Fie! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. Tak for de fine ord om ballonunderholdningen. 🎈😊

Kan kun anbefale

Super god oplevelse, meget dygtig og underholdende ballonmand. Alle gæster var glade. Vi booker gerne igen

29 oktober 2022

Hej Mette
Mange tak for din anbefaling! Det varmer altid.

Super god oplevelse :)…

Vi havde besøg af Jasmin fra Ballonmand.dk til et arrangement med ca. 75 børn. Det var en stor succes! Jasmin var simpelthen helt fantastisk – dygtig, sød og sjov. Og børnene var vilde med hende og alle hendes balloner - så hun havde travlt.
Det var i øvrigt super professionelt, at hun ringede et par dage inden arrangementet for at få deltaljerne på plads.

30 oktober 2022

Hej Birgitte
Tak for din beskrivelse af Jasmins opgave. 75 børn kræver at man arbejder hurtigt :)

Dygtig og smilende ballonkvinde

Dygtig og smilende ballonkvinde var en stor succes for børnene til vores arrangement i Fredags. 5/5

28 augusti 2022

Hej Mikkel
Mange tak for at du tog dig tiden til at skrive her.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde den SØDESTE SKØNNESTE OG…

Vi havde den SØDESTE SKØNNESTE OG VENLIGSTE ballonmand Frans ud til vores arrangement i går. Hold nu op en fantastisk mand. Frans, tusinde tusinde tak for i går. Du kan godt sætte kryds i kalenderen til næste år. Tak for dig. Du gjorde mange børn glade.

14 augusti 2022

Hej Line
Mange tak for de pæne ord. Der er ingen tvivl om at Frans har en særlig kontakt til børnene. Ham er vi meget glad for.
Med venlig hilse
BallonChef

Rigtig god oplevelse

Rigtig godt koncept, og rigtig god service.

Kan klar anbefales :)

10 maj 2022

Svar från BallonMand.dk

Hvor er det skønt at læse jeres anmeldelse, Kasper! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse. Det er også dejligt at høre, at planlægningen og kommunikationen fungerede godt. 🎈😊

Fantastisk oplevelse

I lørdags havde vi besøg af Rebecca fra ballonmand.dk. Rebecca skulle lave ballondyr/ting og ansigtsmaling i 1,5 time til min datters barnedåb. Det er absolut de bedste penge jeg har brugt længe. Rebecca var så engageret, dygtig til sit arbejde og god til børn.
Alt i alt en fantastisk oplevelse

9 maj 2022

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Kamilla! Det glæder os meget, at Rebecca var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. Skønt at både ansigtsmaling og balloner blev et hit. 🎈🎨

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.