BallonMand.dk Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lars ballonmand var en hit blandt børnene og voksne. Han kunne skabe kontakt til alle børnene og de voksne fulgte gladeligt med. Ham kan jeg godt anbefale til børnefødselsdag hvor der var plus 70 gæst... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super sjovt arrangement med kollegerne. De professionelle rammer bliver glemt for en stund, når der skal konkurreres om hvem der laver den flottest ballon-hat på tid. Underholdning, teambuilding og n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og ballondame var med til at rede dagen trods styrtregnen Vigtigst for mig var og er børnene var glade Vi afholdt 50 års jubilæum for vores bebyggelse samt hø... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde fornøjelsen af Lars som ballonmand til et større arrangement med 270 deltagere – og han leverede langt over forventning! Lars var både professionel, dygtig og enormt underholdende. Han formåe... Se mer

Företagsinformation

1. Nöjescenter

Informationen kommer från olika externa källor

Vi tilbyder underholdning med ballondyr eller ansigtsmaling til børnefødselsdagen eller til firmaets familiefest. Vi har en automatiseret booking, der gør at du hurtigt får svar om vi kan den ønskede dag. Gode priser, og sjældent transport på aftaler. Vi sætter en stor dyd i at gøre børn glade!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ballondyr foran butik.

Vi havde besøg af Lucca.
Det var et udendørs arrangement. En Mødrehjælps butik holdt 100års jubilæum. Underholdningen foregik på fortorvet foran butikken. Lucca var sød og dygtig og børnene var meget optaget af af hendes ballondyr.

28 september 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for anmeldelsen, Dorthe! Det glæder os, at Lucca og hendes ballondyr fangede børnenes interesse og var med til at fejre Mødrehjælpens 100-års jubilæum.

Vi giver naturligvis også de fine ord videre til Lucca 🎈

Ansigtsmaler

Ansigtsmaler til et eftermiddagsarrangement fungerede perfekt. Børnene var trygge ved at henvende sig og fik en god oplevelse.

7 september 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os, at ansigtsmalingen fungerede perfekt til jeres arrangement, og især at børnene følte sig trygge og fik en god oplevelse 🎨😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jasmin var en super dygtig ballon-dame

Jasmin var en super dygtig ballon-dame! Sød og særdeles hurtig. Spredte stor glæde.

6 september 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord om Jasmin! Det glæder os, at hendes dygtighed og hurtige ballonarbejde spredte stor glæde. Vi giver selvfølgelig rosen videre til hende 🎈😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og kommunikation hele vejen.

God service og kommunikation hele vejen.
Frans var sød og lavede fine ballondyr til børnene i 3 timer. Han var god og kreativ.
Det var nemt at booke og nemt at holde styr på aftalen efterfølgende med opfølgninger osv.

6 september 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os, at både booking, kommunikation og opfølgning fungerede godt, og at Frans skabte glæde med sine fine og kreative ballondyr gennem alle tre timer. Vi giver de pæne ord videre til ham 🎈😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en Ballonmand og en…

Vi havde en Ballonmand og en ansigtsmaler til vores klovneløb i Glostrup, de 2 unge mennesker var dygtige og var rigtig gode med børnene.

1 september 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for de 5 stjerner, Miki! Det glæder os, at både ballonmanden og ansigtsmaleren var et godt indslag til jeres klovneløb i Glostrup, og at børnene var i gode hænder. Vi giver rosen videre til dem begge 🎈🎨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og professionel service i hele…

Hurtig og professionel service i hele processen op til. Efter booking, ringes du op et par dage før din event af ballonmanden, gennemgår det hele. På selve dagen kommer en dygtig og involverende ballonperson ud og underholder gæsterne - det er super godt:)

30 augusti 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Sylvia! Det glæder os, at du oplevede hele forløbet som hurtigt og professionelt, og at både planlægningen og ballonunderholdningen på dagen fungerede rigtig godt. Tak for de 5 stjerner 🎈😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en ansigtmaler ude fra…

Vi havde en ansigtmaler ude fra Ballonmand for 4 år i streg til DHL stafetten, det er altid en god oplevelse og de har alle været super søde og dygtige :) Kæmpe anbefaling herfra!

30 augusti 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for jeres loyalitet og den store anbefaling! Det betyder meget, at I har valgt os til DHL Stafetten fire år i træk, og at vores ansigtsmalere hver gang har givet jer en god oplevelse. Vi glæder os allerede til næste gang 🎨😊

Sød ung mand

Sød, stille og rolig ung mand, som passede godt til vores målgruppe (handicappede børn med pårørende). Han må gerne komme igen.

20 augusti 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for de fine ord! Det glæder os, at vores ballonmand passede godt til jeres målgruppe og skabte en tryg oplevelse for børnene og deres pårørende. Han kommer meget gerne igen 🎈

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jasmine var super og i børnehøjde trods…

Jasmine var super og i børnehøjde trods mange børn.
Til prisen er det her super til børn

17 augusti 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for anmeldelsen! Det er skønt at høre, at Jasmine var i børnehøjde og bevarede overblikket, selv om der var mange børn. Vi giver rosen videre til hende 🎨😊

God oplevelse

Vi havde både ansigtsmaler og ballonmand ud til vores jubilæum i boligforeningen - og det var et hit.
De kom til tiden, var søde og professionelle og både børn og voksne havde en god oplevelse👍 vil med glæde bestille derfra igen.

15 juni 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Det glæder os, at både ansigtsmaleren og ballonmanden blev et hit til jeres jubilæum, og at både børn og voksne fik en god oplevelse. Vi glæder os til næste gang 🎈🎨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jasmin er simpelhen så dygtig og sød…

Jasmin er simpelhen så dygtig og sød ved børnene.

15 juni 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for de søde ord om Jasmin! Det glæder os, at I oplevede hende som både dygtig og god med børnene. Vi giver rosen videre til hende 🎨😊

Super god service fra Jay

Super god service fra Jay - børnene elskede ALT! Mest var de vildt med de ballondyr som Jay har lavet men også ansigtsmaling. Lars var super hurtigt til at svar alle mine emails om arragementen. Tusind tak

7 juni 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Katie! Det glæder os meget, at Jay og Lars var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. Det er også dejligt at høre, at planlægningen og kommunikationen fungerede godt. 🎈🎨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cathrine var virkelig god og sød

Cathrine var virkelig god og sød, vi er bare kede af at vi kune havde bestilt hende i en time.

1 juni 2024

Svar från BallonMand.dk

Mange tak for de dejlige ord! Det glæder os meget, at Cathrine var med til at skabe en rigtig god oplevelse. 🎈😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gjorde dagen til en fantastisk dag for børnene

Det var en rigtig god dag, da medarbejderen Petra fra Ballonmanden var superpositiv og rigtig god til børn. Derudover kunne hun også lave mange dyr og ting ud af balloner.

18 maj 2024

Svar från BallonMand.dk

Dejligt at høre at dagen gik godt. Det er altid en fornøjelse at gøre børn glade. Petra er også dygtig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super godt ballon-arrangement med…

Super godt ballon-arrangement med Ballonmand.dk
Ankom i perfekt tid og var motiveret og oplagt til opgaven.
Både børn og voksne fik en rigtig god, sjov og hyggelig time med balloner.

20 maj 2024

Svar från BallonMand.dk

Altid en fornøjelse at komme hos jer. Glade børn og fin stemning. Kommer meget gerne igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god ballon underholdning til…

Super god ballon underholdning til vores barnedåb. David afstemte fint telefonisk inden arrangementet, og cirkulerede blandt gæster (børn og voksne) med stor forståelse for alle og megen høflighed. Dem der havde lyst lærte selv at binde ballondyr, og børnene blev alle udstyret med (mindst) en hver. Underholdning og samtaleemne længe efter at David var gået.
TAK og varme anbefalinger herfra

11 maj 2024

Svar från BallonMand.dk

Dejligt at høre at vores system med at afstemme virker som det skal.
Tak for at du tog dig tiden til at skrive her.

Kanon oplevelse!

Kanon oplevelse!
Fra start til slut, før, under og efter arrangementet var det en kanon oplevelse med ballonmand! Der blev blev sagt goddag og farvel, og alle ungerne elskede det. God energi og utroligt professionelt. Tak for den gode oplevelse.
Vi booker igen😊

1 maj 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for jeres varme anbefaling! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene. Tak for de fine ord om ballonunderholdningen. Vi glæder os til næste gang! 🎈😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

3 dygtige og meget søde ballonkunstnere…

3 dygtige og meget søde ballonkunstnere lavede ballondyr, hatte, sværd mm. i en time til vores åbent hus arrangement.

Booking, løbende dialog, og opfølgning var helt efter bogen. - En klar anbefaling til Ballonmand.dk

27 april 2024

Svar från BallonMand.dk

Hvor er det skønt at læse jeres anmeldelse, Maria! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse. Det er også dejligt at høre, at planlægningen og kommunikationen fungerede godt. 🎈😊

Sjov

Sjov, underholdende og god kommunikation op til arrangementet

17 mars 2024

Svar från BallonMand.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Solveig! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse. Det er også dejligt at høre, at planlægningen og kommunikationen fungerede godt. 🎈😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god og sjov oplevelse for voksne…

Rigtig god og sjov oplevelse for voksne og børn🤩

9 februari 2024

Svar från BallonMand.dk

Mange tak for de dejlige ord, Heidi! Det glæder os meget, at vi var med til at skabe en rigtig god oplevelse for børnene og de voksne. 🎈😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.