Det här tycker kunderna
Wij deden op 6 juli 2024 een fietsroute aan het Gardameer met gids Fabio. Hij was zeer enthousiast, behulpzaam en sympathiek. We reden van Peschiera sul Garde naar het prachtige kleine dorpje Borghett... Se mer
We hebben een super leuke fietstocht door de Stad Luxemburg gehad. Joep was een leuke gast, die veel wist en vertelde erg enthousiast. De kabelkar en lift om naar boven te komen....top!
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Baja bikes Skopje Macedonië
Yesterday I had a very nice, intresting and beautifull bike tour in Skopje Macedonië with guide Vojislav. He told me a lot about the city and the country. Historical, architectonical, over their religions and culture. This is such a nice way to learn more over a place and a country. Thank you Vojislav!!
We hebben een super leuke fietstocht…
Een fietstocht door Wenen
Een fietstocht door Wenen. De groep was veel te groot (16 man) waardoor we niet altijd door het groene licht konden. De gids fietste gewoon door zonder om te kijken. Van tevoren was verteld, niet door rood, over de stoep of tegen het verkeer. We hebben alles wel een keer gedaan. Met al die fietsen op de stoep of tegen het (fiets) verkeer in was de lokale bevolking niet blij.
Hundertwasser was niet zo interessant voor de gids en werd daar even snel doorheen gegaan. Als de mede fietsers niet hadden tegengestribbeld was dat hele Hundertwasser aan een paar onder ons voorbij gegaan. De gids duurde het allemaal te lang, hij wilde naar huis.
Toer in Barcelona met Jheremy
Toer in Barcelona met Jheremy.
Gids las alles af en was geen gepassioneerd verteller. Wist bitter weinig over de stad. Alles verliep stoef. Geen leuke ervaring.
Wir haben eine Tour in Hue gemacht
Wir haben eine Tour in Hue gemacht. Laut Angebot sollte sie 4 Stunden dauern und wir 20 km mit dem Rad fahren. Gedauert hat die Tour selbst gerade Mal 2 Stunden. Wir sind nur 5 km auf alten klapprigen Rädern gefahren. Dann gab es noch einen Überraschungsimbiss und dann wurden wir wieder in die Stadt gebracht. 3 Stunden später waren wir wieder retour. Von Glashäusern und einer kleinen Frucht, die wir probieren können, wie im Angebot beschrieben, haben wir nichts mitbekommen. Wir waren sehr enttäuscht. Das Angebot hat nicht der Leistung entsprochen.
Top rondleiding met passie begeleidt!
Eergisteren een hele mooie rondleiding gehad van Loes. Vol passie vertelde ze over de stad. Echt een must als je Berlijn een beetje wilt ontdekken!
Vandaag in mijn eigen stad een…
Vandaag in mijn eigen stad een fietstoer gedaan. Weer nieuwe dingen ontdekt inde stad. Leuke groep mensen en een fijne gids. Voor een ieder een aanrader. Ga ook Enschede verkennen!!!
Fietstocht door Barcelona
Vandaag een geweldige fietstocht door Barcelona gemaakt! Enthousiaste gezellige gids Jacqueline. Hield tijdens het fietsen goed contact met de groep. Is pas haar 3e week maar kon super veel vertellen. Complimenten!
Zalig Turijn
Vandaag al fietsend Turijn ontdekt met gids Nadia. Een hele fijne ervaring en veel te weten gekomen van deze levendige en toch wel rustige stad. Met veel enthousiasme heeft Nadia ons meegenomen in de geschiedenis van Turijn. Een aanrader 😊 (Gezin met 2 tieners)
We hebben op 29 juni een leuke tour…
We hebben op 29 juni een leuke tour door Belfast gehad. We kregen een mooi beeld van de stad en een goede uitleg over alles wat er gespeeld heeft in Belfast. David was een fijne en gezellige gids.
We hebben een dag later zijn tip om Belfast castle te bezoeken en de wandeling naar de top van de heuvel ter harte genomen. Dat was ondanks de regen ook de moeite waard.
Dank je wel Paul en Petrie
Een geweldige fietstour gehad in…
Een geweldige fietstour gehad in Berlijn van Nienke van Baja Bikes. Echt top!! Wat een leuke meid en wat heeft ze het fantastisch gedaan!!!
In Oslo een fietstoer gereden met…
In Oslo een fietstoer gereden met Annabel als gids, het was een topervaring, zij loodste ons veilig door de stad en vertelde veel over hoogtepunten, helaas is mijn Engels niet zo best maar ik heb er toch wel wat van meegekregen. Annabel sprak Nederlands dus ik kon haar ook het een en ander vragen.
Maar zeker een aanraden👍👍dankjewel Annabel, veel geluk in Noorwegen💪🏻
Gisteren in Apeldoorn een fiets tour…
Gisteren in Apeldoorn een fiets tour gedaan.
De gids (Jorn) liet ons in ONS tempo de leuke plekken van Apeldoorn zien. Voldoende tijd om foto’s te maken of even rond te kijken. Tijdens de tour ook tijd om kort te pauzeren en een drankje /ijsje te doen. Ontspannen sfeer, leuke weetjes onderweg en aan het einde van de tour ontvingen we ook nog een lijstje met terrasjes,eetgelegenheden enz.
Baja Bikes Berlijn 25 april 2026
Baja Bikes Berlijn 25 april 2026. Tourgids Martin. Martin bracht het heel leuk met kennis van zaken. Een leerzame toer met een hele goede gids.
In Tirana hebben wij heel fijn…
In Tirana hebben wij heel fijn gefietst, onze gids Pano kon goed vertellen en het was een leuke ervaring!
Mooie en interessante fietstour
Op 3 april in de middag met een zeer enthousiaste gids op pad. Hij wist zeer veel te vertellen. Leuke interactie met de groep en stelde ook vragen over wat hij verteld. Ook op de misschien wat lastige of kritische vragen van mij uit mooie antwoorden gekregen. Zou op zeker de tour nog een keer doen. Alleen jammer dat ik nou je naam vergeten ben!
Loric in Nice is een super goede gids
Loric in Nice is een super goede gids, leuke fietsroute en de e bike was wel echt nodig
Barcelona met de fiets
Hele leuke tour gehad met Thomas als gids. Hij kon veel vertellen over de stad en wist ons kundig door de stad te loodsen. Tussendoor nog heerlijk op een terras gezeten. Barcelona is een mooie stad waar je goed kan fietsen. Voetgangers hebben graag voorrang. Wij raden iedereen aan om met bajabikes een fietstour te doen als je in een stad bent. Ook nu weer alles goed geregelt
Erg leuke en informatieve wandeling
Erg leuke en informatieve wandeling door Berlijn gemaakt met Siemen. Alternatief voor de geplande fietstocht die vanwege de sneeuw het ijs en de gladheid niet door kon gaan. Alles gezien en veel informatie gekregen op een leuke losse manier
Fijne fietstour door Medellin
Fijne fietstour door Medellin met onze gids Thomas. Hij heeft heel veel verteld over hoe de stad zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en vanuit welke visie. Heel interessant en een aanrader om een beeld van Medellin te krijgen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.