Prachtig kerstcadeau 🥰 Ik had de kerstdoos besteld en het was weer een feestje om het te mogen ontvangen en openen. De batikster hangt te pronken in de kerstboom evenals de zuurstokjes. Wat een he... Se mer
Det här tycker kunderna
Prachtige tassen & scrunchies! Gevraagd om in te pakken voor een cadeautje en is superleuk gedaan! Top bedrijf met top service :)
Ik ben fan! Al een paar keer scrunchies en armbandjes gekocht voor mijzelf en anderen en echt geweldig! De kwaliteit is top, heb er nooit problemen mee gehad. En wat ik vooral zo leuk vind is dat je d... Se mer
Superblij met mijn armbandjes. Heb daarna ook armbandjes voor mijn dochter besteld, die er heel blij mee is. Zal hier vaker iets gaan bestellen....echt een aanrader en top service....super snelle leve... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Een vleugje cultuur met liefde voor tassen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@bagsandbatik.nl
- bagsandbatik.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prachtige tassen & scrunchies
Prachtig kerstcadeau 🥰
Prachtig kerstcadeau 🥰
Ik had de kerstdoos besteld en het was weer een feestje om het te mogen ontvangen en openen. De batikster hangt te pronken in de kerstboom evenals de zuurstokjes. Wat een heerlijke gember en koffiesnoepjes zaten erin. Verder is mijn dochter erg blij met de batik scrunches in haar haar 🥰
Op tijd en de juiste produkten.
Snelle levering
Snelle levering. Belangrijk dat het op tijd voor een verjaardag binnen is!
Snel en mooi en leuk ingepakt
Indonesia in je hand
Mooie tas waarmee je Indonesië in huis haalt. Of beter gezegd waarmee je je in Imdonesia waant als je ermee rondloopt.
Super blij met mijn aankoop
Super blij met mijn aankoop. Hartelijk dank voor de snelle bezorging en voor jullie attentheid. Mijn bestelling was heel leuk en met zorg ingepakt!
Top service
Top service! Persoonlijke interactie gehad,want er was wat misgegaan bij de PostNL.Producten zeer mooie kwaliteit en de batik-kerststerren zijn geweldig!
Top!
De bestelling was snel verwerkt en thuisbezorgd.
Ook was het mooi verpakt!! Heel leuk!
Prima artikel!
Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn verwachtingen en werd snel geleverd
Mooie producten en dito verpakt
Mooie producten en dito verpakt, inclusief klein cadeautje, snelle levering. Heb al meerdere keren iets besteld, ben echt super tevreden!
Mooi product en heel leuk ingepakt!
Geweldig!
Twee leuke en niet te dure cadeautjes ontving ik erg smaakvol ingepakt met kleine verrassingen erbij. Werd er heel blij van!
Top winkel
Top winkel, ga zo door!
Zelfde dag nog opgestuurd, paar dagen wachten maar dat kan ook niet anders in het (Blackfriday) weekend. En leuke extra’s erbij
Gr. Berkum
Vriendelijk en snelle verzending!
Ik ben helemaal blij met de producten…
Ik ben helemaal blij met de producten die ik heb besteld bij Bags&batik. Het werd super snel geleverd en het was heel leuk ingepakt. Ik ben heel tevreden en ga zeker vaker bestellen! 💗
Heel tevreden
Super leuke producten, snelle levering en het is ook nog mooi verpakt! Ik ben heel tevreden!
Hele fijne en snelle service
Hele fijne en snelle service. Iedere keer als ik mijn tas zie staan, droom ik even weg naar Bali
Super leuke webshop
Super leuke en originele webshop. De levering is snel en heel mooi ingepakt. Bali vibes als je je pakketje open maakt!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.