zeer snelle levering ,info via tel ook heel goed omtrend de bevestigings materialen dat dat er bij zat . alleen beetje jammer dat er al wat krasjes op het scherm zitten ,zat gewoon losse bubbel folie... Se mer
Det här tycker kunderna
Goede prijzen en ook een juiste filtering in de afmetingen om zo de juiste douche deur te vinden. Ruime keuze en vooral een deugdelijk aanbod. Zelfs nog gebeld worden door Wim om door te geven dat de... Se mer
Wij zijn uitstekend geholpen door Wim van Badkamer Outlet, die ons een mooie scherpe aanbieding heeft gedaan voor Detremmerie meubels. Voor meer informatie voor deze speciale meubels moesten we contac... Se mer
Prijstechnisch een interessant bedrijf, kwaliteit van de geleverde materialen is ook meer dan goed. Enkel de communicatie laat men helaas een steek vallen. Na meermaals om e-mails gevraagd te hebben c... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
douchewanden, badkamermeubelen, regendouches, baden, kranen, douchegoten, wandcloset, bidet, urinoir, designradiator, paneelradiator, badkameraccessoires, douchedeuren, inloopdouchewanden, douchecabines, stoomcabines, wastafel, douchebak, closetpot, duoblokcloset, inbouwreservoir, laaghangend reservoir, closetzitting
Kontaktuppgifter
Blankenstein 600, 7943 PA, Meppel, Nederländerna
- 0522244718
- info@badkamer-outlet.nl
- badkamer-outlet.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel en correct geleverd.
alleen erg jammer dat jullie niet op…
alleen erg jammer dat jullie niet op zaterdag op zijn
Tevreden
Snelle levering, goede communicatie, prima prijs ! Badkamer Outlet beveel ik aan.
Goed bedrijf
Het bestelde product moet nog geleverd worden, maar ik heb nu al goede ervaringen. Met vragen snel terug gebeld. En werd nog op eigen initiatief van badkamer outlet gebeld of het aflever adres wel klopte, omdat deze niet waarschijnlijk was. Iemand die meedacht. Top!
Snel geleverd
Te laat maar wel gekregen .
De levertijd was 0 tot 3 dagen het zijn er 7 geworden . Maar uiteindelijk alles toch netjes binnen gekregen .
Per abuis product 4 maal besteld
Per abuis product 4 maal besteld , is meteen gecorrigeerd door Badkamer Outlet .Product nog niet ontvangen , maar dat komt helemaal goed .
De bestelling zou dinsdag bezorgd…
De bestelling zou dinsdag bezorgd worden, maar helaas niet gekomen.
Ik heb woensdag getelefoneerd en volgens afspraak is de bestelling donderdag
bezorgd door een heel vriendelijke man van Plieger.
Radiator werd ruim op tijd en netjes…
Radiator werd ruim op tijd en netjes verpakt afgeleverd.
Onrechtmatig bestelling geannuleerd
Onrechtmatig bestelling geannuleerd. Gooien de telefoon erop. Beantwoorden geen mail. Helaas maar een advocaat ingeschakeld om mijn recht als consument op te eisen.
Makkelijk dat je ook kleine…
Makkelijk dat je ook kleine bestellinkjes snel af kunt halen bij één van de afhaalpunten.
Ik had een douchescherm nodig, en voor 16.00 uur besteld is de
volgende dag geleverd op ophalen.
Ik bestelde na 16.00 pas maar na telefonisch overleg,
kon ik het douchescherm de volgende dag al ophalen.
Snelle en complete levering.
Producten prima verzenden duur
Producten zijn prima. Verzendkosten zijn met 13 euro te hoog voor een klein licht pakketje. Gelukkig kon ik het ophalen in de buurt.
Product voldoet aan mijn verwachting en…
Product voldoet aan mijn verwachting en is keurig op tijd geleverd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.