Skrajnie nieuczciwe podejście. Przy produkcie widnieje informacja 'wysyłka 24h', a w rzeczywistości od 3 tygodni nie widzę ani towaru, ani pieniędzy. Codzienne zbywanie klienta i wmawianie, że wysyłka... Se mer
Det här tycker kunderna
Zdecydowanie odradzam ten sklep. Przy zamówieniu czas dostawy miał wynosić 2 dni, a w praktyce byłam przez kilka dni zwodzona kolejnymi terminami – najpierw początek tygodnia, potem środa/czwartek, pó... Se mer
Nie polecam! Sklep zapewnia klientów na stronie informacjami o 100% zadowolonych klientów i ekspresowej wysyłce. W rzeczywistości sprzedaje produkty których nawet nie ma na stanie magazynowym. Zamów... Se mer
Nie polecam, wystawiają towar niedostępny na stanie, brak możliwości jego anulowania. Czekałam tydzień na wysyłkę towaru (fotelik nie był jeszcze w rękach kuriera, a Pani odpisywała, że nie da się już... Se mer
Szok. Brak realizacji, brak informacji
Skrajnie nieprofesjonalna obsługa i chaos organizacyjny.
Zamówienie złożone 16 dni temu. Produkty oznaczone jako dostępne, część z deklarowaną wysyłką - 9 dni.
Brak rzetelnych informacji o statusie zamówienia.
Kontakt ze sklepem graniczy z cudem – dopiero po 5 próbach udało mi się dodzwonić.
Każda osoba, z którą rozmawiałam, przekazywała inne informacje i inne terminy. „Jutro”, „w przyszłym tygodniu”, „może przed świętami, może po”. Totalny brak spójności i odpowiedzialności.
Po 16 dniach usłyszałam, że nie ma żadnej konkretnej daty realizacji. To jest nieakceptowalne.
Po anulowaniu zamówienia nie otrzymałam żadnego potwierdzenia anulowania ani zwrotu środków.
Wszystkie obietnice tego sklepu okazały się puste i niewiarygodne.
To jest jakość obsługi na dramatycznie niskim poziomie.
Zdecydowanie nie polecam. Strata czasu, nerwów i zaufania.
Nie polecam sklepu babyhit
Nie polecam sklepu babyhit - zamówienie złożone 2 grudnia, do dnia dzisiejszego go nie otrzymałam, po kilku telefonach obiecano, że produkt dotrze w zeszłym tygodniu, nie dotarł - w informacjach widnieje informacja, że sklep czeka na dostawę gdzie przy zakupie nie było infomacji, że produktu nie ma dostępnego - brak kontaktu ze strony sklepu żeby nawet poinformować o tym, że produkt będzie wysłany po dostawie itd. - mia to być prezent na Mikołajki, a zostałam bez i musiałam anulować zamówienie - nie polecam jeszcze raz
Oszukują co do terminu wysyłki!
Oszukują co do wysyłki!
Czekałam na wysyłkę wózka półtora tygodnia, po czym dowiedziałam się, że będzie dostępny dopiero za półtora miesiąca. W momencie mojego zgłoszenia zespół Babyhit wciąż wprowadzał klientów w błąd, oferując wysyłkę w ciągu 6 dni.
To bardzo przykre, ponieważ wózek był mi potrzebny od razu – dlatego zdecydowałam się na zamówienie właśnie na tej stronie. Firma świadomie wprowadza klientów w błąd. Dodatkowo Pan Adam z infolinii rozłączył się podczas rozmowy, gdy poprosiłam o potwierdzenie mailowe dotyczące terminu zwrotu środków.
Przykro, że takie firmy nadal funkcjonują, wiedząc, że ich najczęstszymi klientkami są kobiety w ciąży. NIE ZAMAWIAJCIE U NICH!
Dostępność podana na stronie jest nieprawdziwa
Fotelik zamówiony 17 listopada, na stronie widnieje informacja "Wysyłka w 24h". Dziś mamy 9 grudnia, przesyłka nadal nie otrzymana. Na infolinii Pani zapewnia, że "do końca tygodnia przesyłka będzie u Pani". Bo problem u dostawcy...
Kiedyś zamawialiśmy tam sporo rzeczy i faktycznie były wysyłane w podanych terminach, a jak z jakimś produktem pojawił się problem, to sklep od razu się kontaktował. Tym razem martwa cisza... Byli zbyt fajni żeby to mogło trwać dłużej.
NIGDY NIE KUPOWAC W TYM SKLEPIE
Nie wiem, dlaczego w ogóle nie ma opcji wystawienia 0 gwiazdek, bo ten sklep na nic więcej nie zasługuje. Jakim cudem oni jeszcze funkcjonują na rynku? To absolutne dno. Na stronie zapewniają wysyłkę w 1 dzień — kompletna fikcja. Sprzedają akcesoria dla dzieci, które wielu rodzicom są potrzebne natychmiast, a realnie wysyłają je po 2–3 tygodniach.
Obsługa sklepu? Kłamcy. Za każdym razem, gdy się dzwoni, słyszy się tę samą bajeczkę o „właśnie przyjętym towarze na magazyn”. Dzień w dzień, ta sama ściema.
Omijać szerokim łukiem — to najgorszy sklep internetowy, z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia.
Rownież nie polecam..
Rownież nie polecam..
Skontaktowałam się ze sklepem w dniu w którym mialam otrzymać zabawkę.Okazalo sie ze zabawki tej juz nie ma w sprzedaży,o czym sklep nie raczył poinformować.
Zero przeprosin ,tylko pytanie czy chce jakąś inną zabawkę🤣🤣🤣🤣🤣🤣porażka
Bezczelne obietnice bez pokrycia…
Bezczelne obietnice bez pokrycia składane przez pracownicę, która oburzyła się, że zarzuciłam jej perfidne oszustwo. Ale jak inaczej nazwać to, że zapewniała mnie, że produkty które zamówiłam, mimo opóźnienia będą na pewno wysłane i mam nie anulować zamówienia, a po kilku moich interwencjach dostałam jedynie maila, że jednak towaru nie ma i bez mojej zgody zamówienie zostało podzielone na 2, przez co nie mogę doprosić się od PONAD MIESIĄCA (kolejne obietnice, że zwrot będzie w max 14 dni) o resztę moich pieniędzy? W systemie widnieje jakbym ja podzieliła to zamówienie. Dziecko jest już na świecie i nadal bym nie miała dla niego zamówienia gdybym nie kupiła tych rzeczy w innym sklepie. Masakra. Nikomu nie życzę takich nerwów pod koniec ciąży. Firma powinna przestać istnieć, nie dziwię się że sklepy stacjonarne się zamykają. Zero szacunku do klienta. O niczym nie informują sami, a po interwencji przeprosiny i mydlenie oczu, że pieniądze lada chwila będą lub zrzucanie odpowiedzialności na dział finansów, z którym nie ma jak się połączyć. Myślę że trzeba wziąć pod uwagę pozew zbiorowy, bo nie spodziewałam się, że tak znana firma może być takim niewypałem i złodziejstwem. Dobrze wiedzą jak funkcjonują ich magazyny, a zatajają prawdę
Jestem zadowolona z obsługi sklepu. Zamówiłam wózek w poniedziałek, w czwartek był już u mnie. Produkt z outletu, ale zapakowany w oryginalne opakowanie z wszystkimi zabezpieczeniami. Towar bez widocznych śladów użytkowania (choć powystawowy), z kompletem akcesoriów, a cena niższa o kilkaset złotych.
Tragedia
Tragedia, nie polecam. Nie doczekałam się na dostawę fotelika, czas oczekiwania na stronie to 6 dni, natomiast po 3 tyg gdy zadzwoniłam, najpierw słyszałam śpiewkę, że towar jest już na przyjęciu i jutro wysyłka, natomiast parę dni później pan oznajmił, że nie mają tego towaru na stanie i czekają na dostawę. Sklep oczywiście sam nie dał znać o żadnym opóźnieniu, wystawiają na sprzedaż coś, czego faktycznie nie mają. Nie polecam.
UWAŻAJCIE
Dzień dobry, fotelik samochodowy zamówiony 03.11.2025. Na stronie informacja, że dostawa w 24h. Po kilku dniach @ kiedy mogę spodziewać się dostawy, zero i.zwrotnej. Po wykonaniu telefonu, pozytywna informacja, że już nadają paczkę - będzie w poniedziałek. OK, czekam. W środę 12.11 kolejny telefon, pracownik informuje mnie, że zapyta magazyn czy paczkę wyślą. Zapewnia że dzisiaj wyjdzie na 100%. Na moje obiekcje że już deklarowała wysyłkę wcześniej, odpowiedziała że nie daje gwarancji że paczka dotrze do mnie następnego dnia. Czekam do końca dnia czy status wysyłki się zmieni, bezskutecznie. Zrobiłem odstąpienie od zakupu. Dawno nie spotkałem się z takim traktowaniem klienta, kłamstwa i manipulacja. Brak towaru na magazynie. Opinie które zbierają świadczą o jakości obsługi. Uważajcie i unikajcie. Szkoda nerwów. NIE POLECAM!!!
Rozczarowanie – produkt w porządku, ale obsługa i komunikacja katastrofalne
Zamówienie złożyłam 11 października 2025 r. na stronie BabyHit. Na stronie produktu widniała informacja, że przesyłka zostanie dostarczona w ciągu 9 dni.
Tymczasem 17 października moje zamówienie zostało bez mojej zgody podzielone na dwie części, a do tego momentu nie otrzymałam żadnej paczki.
21 października skontaktowałam się telefonicznie ze sklepem – powiedziano mi, że przesyłka zostanie wysłana jeszcze tego samego dnia. Wieczorem jednak w systemie GLS nie było żadnego śladu po paczce, więc ta informacja okazała się nieprawdziwa. Na czacie sklepowym usłyszałam kolejną wersję – że paczka zostanie wysłana następnego dnia.
22 października przesyłka faktycznie została zarejestrowana w GLS, ale już 23 października została anulowana przez sprzedawcę. Po kolejnym telefonie usłyszałam, że GLS „odmówił przyjęcia paczki, bo była za mała”. Tego samego dnia zarejestrowano nową przesyłkę, a pracownica sklepu zagwarantowała, że produkt dotrze do końca tygodnia. Gdy zapytałam o konsekwencje, jeśli tak się nie stanie – odwołała swoje słowa. Wieczorem status zamówienia na stronie nadal nie był zaktualizowany.
24 października otrzymałam tylko część zamówienia. Sam produkt był w porządku, zgodny z opisem, ale cała obsługa była fatalna.
Okazało się, że sklep podzielił zamówienie na trzy osobne paczki, a w systemie panuje całkowity chaos – błędne statusy, brak spójnych informacji i wciąż nowe obietnice bez pokrycia.
Dodatkowo, numery przesyłek GLS widoczne na stronie sklepu nigdy nie pokrywały się z rzeczywistymi numerami nadanymi w systemie GLS, co sprawiało, że śledzenie paczek było praktycznie niemożliwe.
27 października podczas kolejnej rozmowy telefonicznej pracownica zaprzeczyła wcześniejszym zapewnieniom, twierdząc, że ostatni produkt może dotrzeć 29 października, ale już bez żadnej gwarancji.
Jak można się było spodziewać – 29 października minął, a przesyłka nadal nie została wysłana.
Dopiero w piątek wieczorem otrzymałam wiadomość e-mail od sklepu z informacją o opóźnieniu i propozycją dwóch opcji:
– albo czekać dalej, bez podania konkretnego terminu,
– albo przyjąć zwrot w wysokości 487,37 zł, mimo że ten sam brakujący produkt na ich stronie kosztuje 689 zł.
Oznacza to, że sklep zaniżył wartość produktu o ponad 200 zł, co jest absolutnie nieuczciwe i nieakceptowalne.
Po mojej odpowiedzi z żądaniem uczciwego wyjaśnienia i rekompensaty, dopiero 5 listopada przesyłka została zarejestrowana do wysyłki, czyli prawie miesiąc po złożeniu zamówienia. Najprawdopodobniej dotrze 6 listopada.
Co więcej, ku mojemu zdziwieniu paczka została wysłana nie bezpośrednio przez BabyHit, ale przez inny sklep o nazwie „U Kubusia”, który – jak się okazuje – jest magazynem BabyHit i działa pod kilkoma różnymi nazwami handlowymi.
Warto więc uważać, od kogo faktycznie zamawiają Państwo produkt, ponieważ sklep nie jest transparentny w tej kwestii.
Mam nadzieję, że produkt, który w końcu do mnie dotrze, będzie działał prawidłowo, ale z całą pewnością nigdy więcej nie zamówię nic w tym sklepie.
Komunikacja była nierzetelna, obsługa chaotyczna i sprzeczna, a czas oczekiwania skrajnie nieakceptowalny.
Jedyny plus to fakt, że wcześniej dostarczony produkt był „okej”, ale żaden produkt nie jest wart takiego poziomu stresu, frustracji i straty czasu.
Półtora miesiąca czekania na paczkę
Półtora miesiąca czekania na paczkę, zero odzewu ze strony firmy, niby czekanie na produkty a na stronie produkty nadal z dopiskiem „dostępne”. Żadnego przepraszam, żadnej informacji, plusik za bezproblemową anulację zamówienia.
Gdyby było 0 gwiazdek dałabym 0
Gdyby było 0 gwiazdek dałabym 0. Wózek zamówiony 06.08.2025 na stronie informacja, że dostawa trwa 5 dni. Na czacie napisałam do nich czy napewno dostawa trwa 5 dni. Pani odpisała, że tak napewno do 5 dni będzie u nas. Po tygodniu napisałam jak wygląda status zamówienia. Dostałam informację, że już jedzie do nich i będzie do końca tygodnia. Takie okłamywali mnie przez następne 3 tygodnie. 20.08.2025 urodziłam syna i zostałam bez wózka. Dobrze, że nie zamówiłam fotelika bo musiałabym kupować drugi. W konsekwencji 01.09.2025 anulowałam zamówienie gdyż Pan z działu zamówień przekazał mi informację, że wózek będzie u nich napewno 03.09.2025 już w te brednie nie uwierzyłam. Sprawę zgłosiłam do uokik i innym oszukanym również polecam zgłosić aby w końcu ktoś zrobił z tymi oszustami porządek. Sklep nie posiada na stanie oferowanych rzeczy i oszukuje klientów co do terminów. Jeżeli ktoś chce mieć spokojną końcówkę ciąży i początek macierzyństwa, szczególnie w połogu.. omijać szerokim łukiem.
Firma typu Januszex
Tragedia,
Naciągacze korzystający z nieuczciwych praktyk wysyłający wybrakowane zamówienia. Brak dotrzymania terminów wysyłek oraz niesłowne zachowanie względem wcześniej ustalonych warunków. Dodatkowo dramatycznie wolna obsługa zamówień.
Omijać z daleka ten sklep i zakupy w nim
Jak większość nie polecam. Kupiłam wózek w niedzielę, bo była informacja że we wtorek będzie u mnie. Zależało mi na czasie ze względu na wylot na wakacje w piątek. W środę zadzwoniłam, Pani przeprosiła i poinformowała mnie, że wózka, którego kupiłam nie produkują i oni go nie mają. Zapewniła jednak, że w tej samej cenie dostanę wózek ten sam tylko z nowej kolekcji. Powiedzialam, ze w piątek wózek musi u mnie być, bo wylatuje na wakacje. Obiecała, że jeszcze dzisiaj wózek będzie wysłany i ona tego dopilnuje. W czwartek rano zero informacji o jakiejkolwiek wysyłce. Dzwonię po 8 rano, Pani przeprasza i znowu obiecuje, że jeszcze dzisiaj do 12 wózek wyjdzie i jutro (w piątek) będzie u mnie. Dla pewności zadzwoniłam o 13, tym razem Pan obiecał, że zaraz wszystkiego dopilnuje i oddzwoni z potwierdzeniem, że wózek wysłany. Oczywiście nie zadzwonił, sama zadzwoniłam po 14 i usłyszałam, że no niestety ale dzisiaj się już nie uda, wózek wyślą jutro 😡😡😡 wymusiłam przesyłkę ekspres i dostawę w sobotę, Pan tak zrobił. Przesyłka wyszła z magazynu w piątek, ale oczywiście pomimo dostawy w sobotę, nie dotarła do mnie w sobotę. Tak więc, zostałam bez wózka dla maluszka na wakacje samolotem… W środę mogła mnie już Pani poinformować, że nie dostarcza mi tego wózka do piątku, zamówiłabym gdzieś indziej. Zaoszczędziłoby mi to dużo stresu i nerwów przed urlopem. Nie polecam, ta firma powinna przestać istnieć. Mam zamiar zadziałać formalnie ze skargą na ten sklep.
Niestety nie ma takiej opcji
Niestety nie ma takiej opcji, aby wystawić 0 gwiazdek.. Sklep sprzedaje towar, którego nie ma i nie będzie.. i uwaga! Gdyby nie kontakt z mojej strony kiedy otrzymam towar, podejrzewam, że nigdy bym nie dostala odpowiedzi, że już go wcale nie produkują.. Stanowczo odradzam! Prawie 4 miesiące minęły i ponad tysiąc złotych nadal nie zwrócono.
Omijać szerokim łukiem
Omijać szerokim łukiem. Szybciej dziecko nauczy się chodzić niż dostanie wózek. Sprzedają towar którego nie mają , wysyłka do 6 dni a w rzeczywistości po miesiącu nadal nie mają produktu do wysłania.
Jestem zadowolona !
Mimo negatywnych opinii zdecydowałam się na zakup wózka w tym sklepie i osobiście jestem zadowolona . Kontakt telefoniczny z obsługą wzorowy , pani zarówno tak jak pan bardzo mili , uprzejmi , a wydzwaniałam podpytać o realizację często :) płatność do sklepu wpłynęła 5.07 a wózek będzie u mnie w całości jutro :) tapicerka dotarła po 3 dniach .
W trakcie realizacji okazało się , że stelaż który wybrałam nie jest dostępny na stanie i musiałabym na niego czekać , ale obsługa szybko ogarnęła temat i zaproponowała stelaż w innym kolorze który szybko wysłali :)
Ja serdecznie polecam i napewno nie raz jeszcze skorzystam !
Ps.w regulaminie sklepu ujęte jest jasno , że mają od 5-90 dni na realizację zamówienia . Zamiast po tygodniu braku realizacji pisać negatywy w internecie polecam zapoznać się z regulaminem i skontaktować z obsługą , ogarniają temat w przeciągu dnia .
Co parę dni piszą
Co parę dni piszą, źe wyslą za parę dni. Załosa polityka sklepu
Nie polecam zamówiłem smoczek
Nie polecam zamówiłem smoczek, przy czym patrzę, że zamówienie wstrzymane, sam musiałem zadzwonić i się dopytać, a oni, że nie mają na stanie, sklep niekompetentny, a na oceneo wyłączyli możliwość komentowania, widocznie za dużo skarg było.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.