super blij met de klantenservice. mijn pakketje werd kwijt geraakt door dpd en ik mailde babydrogist ik werd gelijk geholpen en ze hebben een onderzoek bij dpd gestart ze gaven ook aan dat ze in mijn... Se mer
Det här tycker kunderna
Commande jamais reçue. Le marchand n'a jamais souhaité trouvé de solution indiquant que le livreur a fournir une preuve de livraison, or cette preuve de livraison est un screenshot indiquant qu'il av... Se mer
Företaget har svarat
Afgelopen vrijdag nieuwe pampers gekocht. Er staat voor 15:00 besteld morgen in huis, ging er natuurlijk al vanuit dat het dan maandag geleverd zou worden omdat het weekend er tussen zit. Inmiddels is... Se mer
Företaget har svarat
Altijd snel geleverd. Laatst een verkeerd pak luiers geleverd, geen probleem kon het gewoon terug sturen, zelfs het geopende pak. Netjes alles terug betaald gekregen.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
De drogisterij voor baby en kinderartikelen. Ontdek ons assortiment van Pampers luiers tot aan Philips Avent fopspenen met standaard kortingen tot wel 75%. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen actie!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Babydrogist.nl
De bestelling ging goed en de levering…
De bestelling ging goed en de levering was zoals ze gezegt hadden binnen de twee dagen

Svar från Babydrogist.nl
Fijne site en snel in huis
Fijne site om te bestellen en snel in huis
Prettige site
Prettige site. Kortingscode/verzendkosten waren wat onduidelijk maar niet van impact op ervaring
Babydrogist doet het heel goed!
Babydrogist doet heel veel dingen heel goed. Lage prijzen, hoge service, betrouwbare levering. Waarom geen 5 sterren? Omdat ze me wellicht altijd kunnen verrassen met iets dat nog beter kan en dat ik op dit moment nog niet kan verzinnen...
Zeer tevreden
Prima prijs / duidelijke webshop / snelle levering
Zeer tevreden

Netjes geleverd
Netjes geleverd, op tijd en volgens verwachting. Zonder nodeloos veel verpakking.

Leuke prijzen
Leuke prijzen, snelle levering en en juiste product ontvangen.
Zal zeker nog eens bestellen!

Koop hier niet!!
Ik wacht al een week op de luiers die ik besteld heb. Ze nemen de telefoon nooit op. Koop hier niet!!

Svar från Babydrogist.nl
I was happy with my delivery
I was happy with my delivery and service. I did not have to contact them for any particular reason though

Super snelle levering

Svar från Babydrogist.nl
slechte bezorg coureur (DPD) dus matige beoordeling
Het spul werd snel geleverd. Tegen een goede prijs.
Maar de doos was alweer kapot en een van de plastic flessen had een deuk. Gelukkig niet lek. Maar netjes met andermans eigendommen omgaan is er tijdens het transport niet meer bij.

Prima gedrijf,goede aanbiedingen.
Goede prijs en kwaliteit producten.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.