Babsoluut Omdömen 92

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kende Babsoluut niet. Eerst ook argwanend, maar alsnog besteld. Voor ons zoontje (zijn kinderfeestje) hadden wij Ajax VIP kaartjes nodig. Ikzelf had ze last minute besteld, 3 dagen van te voren.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al meerdere keren traktaties besteld. Van chipswikkels tot koekjes en happy meal doosjes. Komt keurig verpakt binnen. (Kids werden hyper van de ballonnen, maar dat terzijde want alles was daardoor... Se mer

Företagsinformation

Informationen kommer från olika externa källor

Handgemaakte unieke en originele traktaties voor op school, sportvereniging, dagverblij, gastouder of gewoon thuis op jouw feestje. Ook voor uitnodigingen kan je bij ons een kijkje nemen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vreselijk!!

Vreselijk!!! Ruim optijd besteld, duidelijk de trakteer datum aangegeven. Zelfs nog gemaild of alles goed was ontvangen en gevraagd wanneer ik de traktaties kan verwachten ivm klaarmaken, toen kreeg ik nog redelijk snel een reactie dat het de week voor de datum klaargemaakt en verstuurd zou worden. Maandag nog niks ontvangen. Dinsdag nog niks ontvangen dus meerdere malen gemaild, op instagram berichten gestuurd, geen reactie. Woensdag was de laatste dag dat het nog optijd zou komen, mijn zoontje zou donderdags trakteren. Pas toen ik woensdagochtend mailde dat ik stappen zou ondernemen kon ze ineens terug mailen. Alleen maar slappe excuses! Liegt dat het maandag is verstuurd met een track en trace code die postnl helemaal niet kent, en geeft dus postnl de schuld. Ik heb gelijk gemaild dat het al te laat was en ik mijn geld terug wil, dit natuurlijk weer compleet genegeerd en die middag heeft ze maar snel het pakket verstuurd. Compleet andere track en trace code dan ze eerder zei, dus ik ben er vrij zeker van dat ze dit dus maandag echt niet heeft opgestuurd. Ik heb uiteindelijk dus zelf nog wat anders moeten kopen snel!

Jammer genoeg las ik alle slechte reviews pas te laat, anders had ik hier nooit besteld. Helaas ben ik niet de enige met dit probleem en gebeurt dit dus regelmatig. Het is in en in triest dat je dit doet over de rug van jarige kindjes!

12 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Veel te laat geleverd, zogenaamd beloofd dat het op tijd kwam

Voor mijn zoon een traktatie besteld voor zijn verjaardag. Via de mail gevraagd of dit op tijd binnen zou zijn en mij werd aangegeven dat dit ruim op tijd binnen zou zijn. Uiteindelijk heeft hij zijn verjaardag moeten vieren met last minute zelfgemaakt traktaties, omdat deze traktaties niet binnen waren gekomen. Een paar dagen later kwamen de traktaties pas binnen, terwijl via de mail BELOOFD was dat het ZEKER WETEN op tijd binnen zou komen.. KOOP NIKS BIJ DEZE OPLICHTSTER, wij zijn niet de eerste waarbij dit is gebeurd zoals je kan lezen. Na contact opnemen hierover werd ik nog net niet bedreigd en was het allemaal mijn eigen schuld volgens deze harteloze verkoper. Het lijkt ze niks maar dan ook niks te interesseren dat kinderen voor hun verjaardag teleurgesteld worden. Deze vrouw verdient geld over de rug van kinderen!!

17 december 2025

OPLICHTERS!

Traktatie niet ontvangen.
Heb bij het bestellen nog extra gevraagd of het op tijd zou zijn, aangezien het december is en druk.
Zou op tijd zijn en meteen verzonden worden.
Echter pas de volgende dag verzonden, en dus niet op tijd.

Als je besteld is ze aardig en lief, maar zodra er iets niet klopt valt er niet met madame te praten!!!!!

12 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen reactie meer naar verkeerd product

Mail contact gehad met een aanvraag om iets te persoonlijks toe te voegen. Dit was mogelijk. Op basis van deze informatie de bestelling gedaan en netjes betaald. Nu alles binnen gekregen en niet ontvangen zoals het besproken was.

Meerdere keren gemaild en geen reactie meer vanuit hun. Jammer dat ze wel snel reageren als je interesse hebt maar ze bij fouten geen teken van leven meer geven. Teleurstellend. Dingen beloven en vervolgens niet waarmaken.
Ik bestel hier nooit meer en raad andere mensen aan dit ook zeker niet te doen.

18 december 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Sonic chipstraktaties

Onlangs chipstraktaties besteld voor mijn zoontje die 5 jaar wordt. Ik was aan de late kant met bestellen en had de verzendtijd van babsoluut door elkaar gehaald met een andere site. Ik heb een mailtje gestuurd en ik kreeg heel snel antwoord. Ook werd er op mijn tweede mailtje snel gereageerd. De toon was heel vriendelijk en behulpzaam.

We hebben de traktaties op tijd ontvangen :)
Enige minpunt is dat het ontwerp niet helemaal overeenkwam met wat op de website is aangegeven. Op de website staat de naam van het kind en de leeftijd duidelijk in het midden zonder dat je ergens Sonic ziet staan. Wij ontvingen een ontwerp waarbij je in het groot Sonic ziet staan en links onderin de naam en leeftijd van onze zoon. Voor een vijfjarig kind maakt dat gelukkig niet veel uit, maar voor een ouder kind was het wel jammer geweest.

17 december 2025

Fantastisch

Fantastisch!
Ik heb doeboekjes besteld en ik had het idee om het doe boekje over mijn zoon zelf te laten gaan! Ze heeft een cartoon van mijn zoon gemaakt en de boekjes zijn echt fantastisch geworden! Ik raad deze site zeker aan! Super lieve meedenkende mensen.

5 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Om teleurstelling en verdriet van je…

Om teleurstelling en verdriet van je kids te voorkomen bestel hier niet! Voor mijn 2 zoontjes besteld, 1 een week na zijn verjaardag ontvangen. De andere traktaties nooit ontvangen en ook geen geld terugontvangen, mailcontact word niet op gereageerd. Heel verdrietig om zo met mensen om te gaan. Voor de volgende een les en waarschuwing bestel hier niet!

3 december 2024

Top kwaliteit

Top kwaliteit!
Al meer dan 9 jaar kom ik elk jaar weer terug bij Babsoluut. Jaarlijks kom ik terug voor de verjaardagen van mijn kinderen. En elk jaar stelt ze absoluut niet teleur. Ik vraag elke keer weer om maatwerk en ik ben nog nooit teleurgesteld. Zelfs voor thema's die ze eigenlijk niet aanbieden. Niks is te gek en elk jaar past het perfect in het kleurenschema. Alsof Barbara in mijn hoofd kan kijken!

24 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al een aantal keer bij Babsoluut…

Al een aantal keer bij Babsoluut besteld en iedere keer weer tevreden! Super mooie traktatie doosjes waar mijn zoontje iedere keer weer super blij mee is. Ook als ik wat laat ben met bestellen komt het altijd goed. Goede communicatie en goede producten.

20 september 2025

Niet bestellen!! Oplichters

Als je zeker wilt zijn van je traktatie voor je kind bestel hier dan NIET!!
Nemen je bestelling lief en leuk aan maar daarna alleen maar drama!!! Weken moeten wachten op pakket kwam deze eindelijk was grotendeels van de doosjes niet te gebruiken en vervolgens drama met Barbara om je geld terug te krijgen!! Doe dit niet! Je bent gewaarschuwd ik heb mijn lesje in ieder geval geleerd!

7 september 2025

Top-bedrijf

5 Dagen voor de traktatiedatum heb ik contact gezocht met Babsoluut, of ze 20 chipszakjes in het thema van Roblox konden maken. Meteen fijn en positief contact. Ik heb een foto van mijn zoon opgestuurd via de mail, en zij hebben de foto uitgesneden en verwerkt in de Roblox afbeelding. Mijn zoon is super-blij met zijn traktatie. Dit is een heel fijn bedrijf, waar je als klant heel goed geholpen wordt. En in mijn geval hebben ze een stapje harder gelopen om de bestelling op tijd bij mij af te leveren. Top bedrijf!

11 september 2025

Prettige ervaring

Hele goede ervaring!
Van het bestellen tot het persoonlijk afstemmen met Babsoluut via de email. Ze dachten mee en ik kon dingen naar wens aanpassen. Ook over het lever proces werd ik goed op de hoogte gehouden.
Zeer snel geleverd en het resultaat is geweldig!
Hele leuke persoonlijke pokemon uitnodigingen!

Onbegrijpelijk dat er zo veel slechte recensies zijn, je gaat bijna denken aan valse recensies....
Dat is mijn recensie in ieder geval niet. Ik kan iedereen aanraden hier te bestellen!

10 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor de 3e keer op rij blij!

Voor de 3e keer de traktaties voor mijn zoontje bij Babsoluut besteld en elke keer weer even tevreden! 😊 denken heel lief mee over het thema wat mijn zoontje in zijn hoofd had (graffiti) en stuurden een voorbeeldje mee met de vraag wat wij er van vonden. Volgend jaar bestellen we weer.

1 september 2025

Prutsers

Mijn ervaring is al een tijd geleden, maar wil toch mijn review geven, aangezien ik zie dat ze nog steeds loopt te prutsen. Je zou verwachten dat je na 5 jaar toch wel eens je zaken op orde zou hebben. Maar niet dus.

Mijn dochter had zorgvuldig lego kleurboekjes uitgezocht met een doosje potloodjes. Na gevraagd te hebben of de boekjes echt op tijd geleverd konden worden, en er door Barbara bevestigd werd dat dit zeker kon, heb ik de bestelling geplaatst. Vervolgens wordt de bestelling TWEE DAGEN NA MIJN DOCHTERS VERJAARDAG geleverd. Zonder doosjes potloodjes, maar een zak losse potloodjes waarin ook de kleurboekjes waren gekwakt. Uiteraard werden er op mails, telefoontjes en apps niet gereageerd.

Wat een knakenbedrijf, stelletje oplochters.

8 juli 2024

Hele goede ervaringen met Babsoluut

Hele goede ervaringen met Babsoluut! Wij hebben voor diverse bruiloften bij Babsoluut huwelijkskrantjes besteld. Het is eigenlijk een traditie geworden en iedere keer weer een andere lay-out, zo leuk! Reactie via de mail is altijd snel en service is perfect. Iedereen aan te bevelen! Een dikke 10 van ons!

5 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Order kwam veel te laat binnen

Het pakketje wat ik heb besteld, kwam pas na 6 weken bij mij binnen, wat helaas te laat was voor onze trouwerij. Ik heb meermaals geprobeerd contact met ze op te nemen via Whatsapp en E-mail, maar sinds een paar weken reageren ze niet meer ook al staat op hun website dat communicatie voor hun erg belangrijk is.

Erg teleurstellend en onnodig

17 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.