AZ HOME Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kledingkast gister bezorgd. Zat wel even in spanning toen de bezorgtijd bijna verstreken was, maar werd toen netjes gebeld door de bezorger dat hij iets later was en vervolgens heeft ie me geholpen do... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wederom dat ik het via hier moet plaatsen simpelweg omdat er geen mails beantwoord worden en er geen Sprake van chat is! Paar maand geleden besteld duurde al enorm lang voor het geleverd werd ,... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bij mij is vandaag een meubel geleverd. Wat een toppper was dat ondanks de bezorging tot beganegrond is heeft hij mij toch ff geholpen zonder dat ik het had gevraagd. Ben vergeten zijn naam te vrage... Se mer

Företagsinformation

1. Möbelaffär

Skrivet av företaget

Wij zijn een online meubel winkel met jarenlange ervaring. Bieden we onze producten tegen aantrekkelijke prijzen en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit service biedt. We voldoen aan de verwachtingen van onze klanten door gebruik te maken van moderne technologische oplossingen en een originele benadering van de klant. Ons bedrijfsbeleid zorgt ervoor dat we nieuwste trends in klantenservice en online verkoop creëren, gevolgd door onze concurrenten.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Helemaal top!

Ik was wat sceptisch door de prijs en hier en daar wat mindere reviews maar wat ben ik blij dat ik mijn kledingkast hier toch besteld heb! Wat is de kast mooi! De levering ging heel snel en dat voor een klein prijsje! Super tevreden, ik zou AZ Home zeker aanraden

19 september 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

In eerste instantie dacht ik dit wordt…

In eerste instantie dacht ik dit wordt niks want kon ze niet bereiken en op mail kreeg ik eerst geen antwoord. Uiteindelijk wel en een nette mail. Het product zelf is super, klein minpuntje er waren wat nummers in de handleiding omgedraaid maar dat gaf geen problemen

27 augusti 2023

Top service!

Heel blij met onze nieuwe dressoir. Keurig verpakt en vriendelijk afgeleverd door hun eigen chauffeur. Helaas had ik zelf een beschadiging veroorzaakt tijdens de montage van het dressoir. Na een mailtje naar de klantenservice echt super geholpen met kosteloos een nieuw onderdeel. Dat is wat je noemt klantvriendelijkheid en goede service! Zeer zeker een aanrader!

21 augusti 2023

Très sérieux et honnête…

Très sérieux et honnête personnel.aimable serviable , j avais commander un meuble qui n est pas arriver suite à un contretemp, il m.ont rembourser et m.on livrer un nouveau la semaine suivante avec 10%en moins sur mon meuble ,Meuble très beau fait sont effet merci

4 augusti 2023

Bezorger

Bij mij is vandaag een meubel geleverd.
Ben vergeten zijn naam te vragen maar dit soort mensen heb je nodig in je bedrijf KLANTVRIENDELIJKHEID daar begint het mee👌🏾

11 augusti 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik wacht Nogsteeds op mijn pakketje ik…

Ik wacht Nogsteeds op mijn pakketje ik blijf ze e-mailen en chat box word totaal genegeerd op alles ik ben hoog zwanger en wacht op laatste spullen om in me huis te zitten. Ik krijg er stress van gelukkig koos ik voor in termijnen heb de eerste termijn betaald maar ben zeer ontevreden ga geen een termijn betalen zogenaamde binnen 3/5 dagen geleverd 25 juli besteld nu nog steeds geen communicatie

25 juli 2023
Logotyp för AZ HOME

Svar från AZ HOME

Wat vervelend dat je dit ervaren hebt! Excuses hiervoor!
Helaas zijn er problemen momenteel een structureel tekort aan personeel waardoor Uw bestelling is vertraagd. Onze excuses hiervoor! We zijn wij druk bezig dit probleem op te lossen.

Geleverd

Iets te laat geleverd maar eindelijk geleverd😃

29 juli 2023
Logotyp för AZ HOME

Svar från AZ HOME

Beste Chander,

Excuus voor de bereikbaarheid en het ongemak. Als we je op dit moment nog kunnen helpen vernemen we het graag. Je kunt ons eventueel bereiken via e-mail info@azhome.nl. We doen ons best om je dan zsm te helpen

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.