Esperienza molto negativa.
Esperienza molto negativa.
Ho noleggiato un’auto presso l’aeroporto di Praga e l’ho restituita regolarmente e nei tempi previsti. Dopo alcuni giorni mi è stato addebitato un importo di 260 € per un giorno extra che non ho mai effettuato.
Contattando l’ufficio in aeroporto, mi è stato confermato che si trattava di un errore del sistema e che la pratica era stata inoltrata al servizio clienti.
Nonostante diversi solleciti via email, dopo oltre due mesi non ho ricevuto alcuna risposta concreta, solo messaggi automatici, e il rimborso non è mai stato effettuato.
Servizio clienti inesistente e gestione del problema molto deludente. Sconsiglio assolutamente di noleggiare un'auto da loro.
Velmi špatná zkušenost.
Pronajali jsem si auto na letišti v Praze a vrátili jsem ho včas a bez problémů. O několik dní později nám ale bylo účtováno 260 € za jeden den navíc, který jsme nikdy nevyužili.
Po kontaktování pobočky na letišti nám bylo potvrzeno, že se jednalo o chybu systému a že případ byl předán zákaznickému servisu.
I přes opakované e-maily jsme po více než dvou měsících neobdrželi žádnou konkrétní odpověď, pouze automatické zprávy, a peníze nám nebyly vráceny.
Velmi špatná komunikace a nulové řešení problému. Nedoporučuji pronájem auta od Avis.