En kørelærer, der virkelig gør en forskel ✨✨✨✨✨✨✨
Efter et vanskeligt og trist forløb hos Slagelse Køreskole har Claus taget utrolig godt imod Niklas og hjulpet ham videre med sit kørekortforløb.
Allerede fra den første kontakt har Claus været professionel, hjælpsom, lyttende og meget forstående. Han har taget sig tid til at sætte sig grundigt ind i Niklas’ situation og har mødt både ham og os med ro, respekt og stor imødekommenhed.
Claus har hjulpet os med at skabe overblik over Niklas’ hidtidige forløb, hvilke dokumenter der mangler, og hvad der skal til, for at han kan fortsætte. Han har været tydelig, tålmodig og løsningsorienteret, og vi har hele tiden oplevet, at vores spørgsmål bliver taget alvorligt.
Niklas har særlige behov, og Claus har mødt ham på en tryg, anerkendende og omsorgsfuld måde. Han ser ikke kun på undervisningen, men også på den unge, han skal hjælpe. Det betyder utrolig meget for både Niklas og os som forældre.
Vores ældste søn har tidligere taget kørekort hos Claus og var også meget tilfreds med hele sit forløb. Vi kendte derfor allerede Claus som en dygtig og behagelig kørelærer, og det gjorde det naturligt for os at kontakte ham, da Niklas havde brug for hjælp til at komme videre.
Efter en periode med usikkerhed har Claus givet os fornyet ro og tillid til, at Niklas’ kørekortforløb nu er i gode hænder. Det er tydeligt, at Claus er engageret i sit arbejde og oprigtigt ønsker, at hans elever skal føle sig trygge og få et godt forløb.
Vi er meget taknemmelige for den varme modtagelse, den professionelle vejledning og den forståelse, Claus allerede har vist. Han fremstår som en dygtig, kompetent, tålmodig og omsorgsfuld kørelærer med hjertet på rette sted.
Vores varmeste anbefalinger til Claus.