Lunges for Lunch Omdömen

Företagsinformation

1. Fitness och näringslära

Skrivet av företaget

Bootcamp træningsfællesskab i København.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gennemført fantastisk workout ved Aksel…

Gennemført fantastisk workout ved Aksel Møllers Have👏🏼💪🏼 Godt humør + god energi + god træner + rigtig gode øvelser + der er plads til alle. Alt i alt bare en rigtig god oplevelse! Men tag ikke fejl; hvis man ønsker det, bliver det en meget hård omgang (dette er dog ikke et krav, netop fordi der er plads til alle). Fem STORE stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 maj 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg startede på Lunges for Lunch bootcampen i foråret 2022, utrænet, ikke i form og besluttet om aldrig at skulle melde mig ind i et fitness-center igen.

Den første bootcamp ledte til den næste, (og den næste) fordi jeg simpelthen fandt 'min' træningsform og blev nærmest 'afhængig. Den evige, gode energi og altid høje humør fra min træner, og de andre på holdet, gjorde, at jeg følte, at jeg kunne være med til det hele, selvom jeg aldrig havde lavet en burpee før i mit liv. (Og heller ikke helt vidste, hvad det var ...)

Jeg har netop meldt mig til min måske 12. eller 13. omgang bootcamp, jeg er stoppet med at tælle ...

Jeg har svært ved at forestille mig, hvordan jeg ellers skal træne, hvis ikke det var på den her måde. Fordi der er stor variation i øvelserne, vi griner meget, man kan også have en off dag, men jeg føler, at jeg 'går glip' af noget, hvis jeg ikke kommer til mine to ugentlige træninger. Jeg har fået meget mere mod på træning, og jeg synes faktisk, at det er sjovt. Sådan har jeg haft det før. Så tak for det :)

Jeg håber, at andre kan finde ligeså meget glæde ved det, som jeg har gjort nu de sidste 2,5 år.

1 oktober 2024

Kæmpe anbefaling.

Før jeg startede hos Lunges, havde jeg mistet al glæden til træning, og havde ingen rutine - sådan havde jeg haft det i mere end 6 år. Grundformen var haltende da jeg startede, men jeg følte mig set, og jeg blev motiveret til at deltage på det niveau, jeg var på.

Jeg er nu med på 3. år, og Lunges er en fast prioritet for mig hver uge. Takket være Lunges har jeg fået glæden tilbage. Jeg føler mig stærk, og jeg kan nu med stolthed identificere mig som ‘en der træner’. Det har skabt så meget glæde i min hverdag, og det community vi er af ligesindede, der ønsker at røre os og få et godt grin samtidig er helt uundværligt.

Lunges-for-Life <3

7 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god energi og dejlige mennesker

Super god energi og dejlige mennesker. Jeg har lige tilmeldt mig min 4. Bootcamp i streg. Da jeg startede havde jeg ikke trænet i flere år pga alvorlig sygdom, men der var også plads til mig. Den eneste man skal sammenligne med, er heldigvis sig selv og man får også en start-test, så man kan se hvordan man rykker sig. Hvis du også synes at træning generelt er hårdt, er Lunges en virkelig god måde at gøre det sjovt på.

3 oktober 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ikke for alle

Hvis man ikke har grundforment i orden, vil jeg ikke anbefale denne træning. Jeg savnede ro til at lave øvelserne korrekt. Der blev arbejdet ud fra antal af gentagelser, og antallet oversteg det jeg kunne præstere. Der bliver lagt hårdt ud første dag med chin-ups og burpees. Så hvis man hverken har fysikken eller teknikken til disse, bliver man hægtet af inden man overhoved er kommet i gang.

27 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Træningen jeg ville anbefale til alle!

Træningen jeg ville anbefale til alle!

Jeg har været med til Lunges for lunge i en sæson nu, og forsætter i næste sæson også, da jeg ikke kan få nok.
Prisen retfærddiggøre virkelig det man for. Det er nogle dygtige trænere, som også imødekommer dig hvis du har nogle skader. Det er et lækkert sammenhold, med grin, leg og seriøsitet. Instruktøren hjælper med at give et spark i bag i, da de ved du kan mere, end du selv tror. Der er faste datoer, så det er meget nemmere at komme ud af døren, som var det en veninde du skulle mødes med til kaffe. Og de eneste og største konkurrent er dig selv. Fordi de lægger vægt på vi deltager skal kunne se en udvikling efter de 8 uger. Og det fede med træning, er at man kan hele tiden udvikle sig. Jeg kunne skrive en hel roman om gode ting LFL gør! Men jeg vil sige mad bare selv skal prøve det. Jeg startede med at teste en af deres gratis træninger, og allerede der var jeg solgt.

12 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lunges for Lunch gør dig glad i krop og sind

Lunges for Lunch har både gjort mig fysisk stærkere og samtidigt givet mig et community af skønne kvinder at dele træningen med. Jeg cykler altid hjem efter træning med et kæmpe smil. Træning plejede at være noget, jeg skulle tage mig sammen til - nu er det nærmest noget, jeg kan glæde mig til.

9 juli 2024

Kæmpe (!!!) anbefaling 🥳

Jeg var så heldig at være med på morgenholdet på KU.BE, og det var så hyggeligt og sjovt! Mega god og varierende træning, der var hård, men som altid kunne tilpasses. Kæmpe anbefaling til dig der godt vil i gang med at røre dig og blive stærkere, og som ikke magter fitness ligesom jeg😂

1 juli 2024

Bedste træning

Bedste træning jeg har gået til! Super fedt at man går med de samme, træneren kender og ser en. Der er altid en fornøjelse at møde op til træning her :) Kan kun anbefales.

19 december 2023

KÆMPE anbefaling herfra 🌻

Jeg havde en virkelig god oplevelse på den 8-ugers bootcamp - og jeg se udviklingen både mentalt og fysisk. Gik fra ikke at kunne lave nogen armbøjninger til nu at kunne lave 5 og har mere end fordoblet antallet af ab bikes, jeg kan lave på 1.5 minut. Min træner Ida var så god til at motivere og gøre det sjovt at træne + det er lidt lille hold, så der er også tid til personlig hjælp.
Synes du, at det lyder dyrt? Det tænkte jeg også, men det er virkelig investeringen værd. Jeg er kommet ind i en rutine nu, jeg har fået blod på tanden og har fået en masse nye idéer til, hvordan jeg optimere min træning, selvom jeg flytter og derfor desværre ikke kan tage 8-uger mere.
Føler du dig nervøs og forvirret, når du træder ind i fitnesscentret? Eller har du brug for hjælp til at kickstarte din træning? Så kan jeg virkelig kun anbefale Lunges for Lunch - du vil ikke fortryde det!

11 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bootcampen var en fantastisk oplevelse!

Jeg trænede på Idas bootcamp, og det var en fantastisk oplevelse. Ida er en enormt dygtig træner, der forstår at sætte træninger, der kan udfordre alle niveauer. Hun er altid glad og energisk og forstår at skaber et fantastisk miljø at træne i.
Bootcampen har været en rigtig god oplevelse, og jeg har meldt mig til den næste ;-)

28 februari 2023

En fantastisk bootcamp

En fantastisk bootcamp! Mie er en virkelig dygtig træner, der formår at gøre træning sjovt og til noget, man rent faktisk ser frem til. Sammenholdet til bootcampen er også noget helt særlig og udover at få trænet, får man også en masse nye bekendtskaber. Jeg kan i den grad anbefale lunges for lunch.

12 december 2022

Træning med Lunges for Lunch

Træning med Lunges for Lunch, er det bedste! Mie er dygtig, sjov, kompetent og hjælpsom og træning bliver som en leg i selskab med Mie og resten af holdet. Jeg kan på det kraftigste anbefale at træne med Lunges for Lunch

6 oktober 2022
Logotyp för Lunges for Lunch

Svar från Lunges for Lunch

Tak Christina 🙏 - og du er virkelig skøn at have med på holdet ❤️

Kan bestemt anbefale Lunges for Lunch

Kan bestemt anbefale Lunges for Lunch! Rigtig god og varieret træning og en glad, motiverende og sød træner. Jeg har aldrig været til den slags træning, men hos Lunges for Lunch glæder jeg mig til at komme hver gang 😃

11 oktober 2022
Logotyp för Lunges for Lunch

Svar från Lunges for Lunch

Tusind tak, Line! Det er en fornøjelse at have dig med 😍💪

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.