Autohusetpetersen Omdömen 45

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Purchased a car from Allan as a foreigner living in Danmark around 3 months ago. Received a pretty warm welcome. The purchase experience was solid, got to get the car reserved and test drove it twi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tilbage i slut Juli, købte jeg en cupra Formentor. Yderst rart sted at handle, havde fornøjelsen af at handle med Max, meget dygtig og professionel bilhandler. Efter hjemkomst med bilen opstod der... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har tidligere haft nogle trælse oplevelser med Autohuset Petersen, hovedsageligt grundet en tidligere sælger ved navn Max. Til trods for en rigtig dårlig relation viser Allan sig stadig fra si... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi købte en brugt bil, som senere viste sig at have lidt gemte skavanker. Dette er blevet dækket fuldt ud fra deres side. Ligeledes fik vi vinterdæk med til bilen, som senere viste sig ikke at passe... Se mer

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Service i topklasse

Jeg har lige handlet bil hos Autohuset Petersen og har sjældent oplevet en bedre service. Allan er utroligt venlig og imødekommende, og der bliver virkelig lyttet til kundens behov. Kan varmt anbefales.
5 stjerner herfra!

24 oktober 2024

Hej Morten
1000 tak for de pæne ord, vi gør alt for vores kunder er i focus
Den bliver tip top jeres nye MG 5

Venlig hilsen Autohuset Petersen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan klart anbefale Autohusetpetersen i…

Kan klart anbefale Autohusetpetersen i Silkeborg. Skulle af med min Audi og havde en aftale med Allan. Inden for en halv time var det klaret. Tak for god behandling og super service.

20 september 2024

Hej Ole
Tak for de pæne ord det betyder rigtig meget for os.
Vi glæder os til at få din fine Audi i bytte

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte en bil hos autohusetpetersen for kort tid siden, desværre kom der en fejl ang a/c’en, kontaktede Allan og fik beskeden at jeg bare kunne køre bilen på værksted og få det lavet på hans regning, så jeg kan klart anbefale autohusetpeterden

15 augusti 2024

Hej Ronni
Tak for de pæne ord det betyder meget for os.

Venlig hilsen Autohusetpetersen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige handlet bil for første gang…

Har lige handlet bil for første gang ved Autohuset Petersen, har fået en fantastisk service og guidning fra deres elev Max.
Flink og rar ung mand som det ikke er sidste gang jeg handler med. Tusind tak for handlen og vender helt sikkert tilbage og handler bil ved jer en anden gang.

19 augusti 2024

Hej Michael
1000 tak for de pæne ord, vi er og meget glad for Max, han er unik og giver altid kunden den bedste service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har handlet bil ved Autohusetpetersen…

Har handlet bil ved Autohusetpetersen igen.
Efter ejerskab i 2 mdr. med den ny bil, kørte jeg til Holland med familien.
En helt igennem gnidningsfri tur med en masse fine oplevelser med hjem.
Alle der søger en nyere brugt bil kan med største tryghed handle ved Allans biler. ☀️☀️☀️☀️☀️

1 juni 2024

Hej Carsten
Det var dejligt at høre din at du er glad for din fine Renualt.
1000 tak for de pæne ord

Venlig hilsen Autohuset Petersen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig Service

De ved ik noget om biler når man spøger ind til en de har til salg

30 juli 2024

Hej Natasja
da der desværre ikke nogle der kan huske at have snakket med dig
hvilken platform er det sket igennem ???
Jeg ved ikke lige hvad du mener og hvad bil du har skrevet eller ringet på
De beklager vi meget, vi prøver at oplyse alt og give den bedste service vi kan.
men vil gerne vide mere hvad det handler om og hvad bil der er tale om hvis vi skal gøre det bedre ??
Ser frem til at høre fra dig
God dag og tak for feedback

Autohusetpetersen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og flinke mennesker

Super service og flinke mennesker. Jeg er tilfreds med min handel både før under og efter køb.
10/10 ville anbefale.

12 juli 2024

Hej Anders
Tak for de pæne ord, vi vil altid prøve at gøre det bedste, for at alle er glade.

Autohusetpetersen

Bedste forhandler

Fair byttepris og meget fin bil til prisen bilen blev nysynet og plader på mega hurtigt vi havde et lille uheld at 1 af de 4 nye dæk punkterede på motorvej allan stod klar med det samme og hjalp det han kunne da der intet kunne gøres blev den kørt til værksted og vi fik nyt dæk på igen på hans regning det er virkelig service det anden bil vi har købt ved ham hvor han bare hjælper uden at stille spørgsmål eller noget
Min gamle bil blev allerede afmeldt dagen efter så jeg nemt kunne forsikre den nye bil

Super glad kunde

18 september 2023

Hejsa med jer
1000 tak for de pæne ord, ja lidt øv øv med et flat dæk efter 60 km :(
men i skal nok bliver glad for den og jeres pengepung :)
Altid dejligt at handle bil med jer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Her kommer jeg og handler bil igen

Her kommer jeg og handler bil igen! Jeg havde en bil jeg havde udset mig, og havde en bytte bil der skulle indgå i handlen. Jeg får en god og fair byttepris og handler med Allan. Allan tilbyder endda og aflevere bilen hos min hjemme adresse, da jeg ikke havde mulighed for at komme til Silkeborg igen. Virkelig god service!

26 maj 2023

Hej Thomas
Tak for de pæne ord, jeg er glad for jeg kunne hjælpe dig
håber du bliver glad for bilen og held og lykke med det hele

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En god mand at handle med.

En god mand at handle med.
Der er ikke skjult noget.
Prisen er rigtig 👍🌹
Vi købte en Hyundai Kona fra 2020 med 80.000 km på tælleren.
Den bedste bil vi har haft.
Og den bedste bil jeg nogensinde har kørt i ♥️😀

Husk at hæve beløbsgrænsen på din konto, hvis du vil betale kontant, Allan tager kun straksoverførsel.

Vores max grænse for overførsel er på 10.000 kr. Men kan godt hæves for en periode, hvis vi aftaler det med banken.

Det er fuldt forståeligt, hvis vi betaler med dankort, tjekkers der ikke for om der er penge på kortet, og pengene kan trækkes tilbage, sker det er der kun dækning for 30.000 kr. Bankerne burde kunne gøre det sikkert for bilforhandler at modtage kontant betaling for biler. Ellers kunne MobilePay eller Bilbasen lave en måde hvor det kan gøres rigtigt og sikkert.

Vil meget gerne handle med Allan igen.

8 februari 2023

Svar från Autohusetpetersen

Hej Poul Tak for de pæne ord det betyder meget for mig :) Dejligt at høre i er glade for bilen, Held og lykke med den.
Venlig hilse Allan

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har købt bil her hvor alt service var i top.

Har købt bil her hvor alt service var i top. Efterfølgende var der et par små ting der skulle laves som blev lavet med det samme uden omkostning.
Generelt kan jeg kun anbefale at købe bil her

17 oktober 2022

Hej Johnny
Tak for det, som sagt prøver jeg at gøre alle mine kunder glade :)
igen tak for feedback

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte bilen for 1 uges tid siden der…

Købte bilen for 1 uges tid siden der var lidt så jeg ikke kunne få den hjem samme dag men vi aftalte så han leveret den hjem til mig med de nye ting på det var sku service så ville jeg lige tag den til et værkstedstjek hvor jeg fandt en fejl

Skrev og vi fik det løst stille og roligt det er simpelthen en fornøjelse at have valgt at købe bil her har været så behjælpelig og tålmodig med de spørgsmål jeg har haft til bilen

Så endnu engang tak for handel

10 maj 2022

Svar från Autohusetpetersen

Hej med jer 1000 tak for de pæne ord, jeg er glad for at kunne hjælpe med de spørgsmål i havde, og dejlig at se kunder der var glade da jeg kom over til jer med bilen

Reel og fair sælger

Man læser desværre alt for ofte om brugtvognssælgere der er flossede i kanten.
Her har vi fat i en både reel og fair en af slagsen.

Købte for godt et år siden en Alfa Romeo hos Allan. Efter kort tid kom der en fejl på bilen som var periodisk.
Forsøgte flere gange hos den lokale mekaniker at løse problemet som desværre dukkede op igen. Hos Alfa specialisten fandt de ud af at det er MultiAir systemet der fejlede, åbenbart en kendt Alfa fejl. Allan betalte uden at kny den største del af regningen.
Det kalder jeg god stil.
Handler gerne igen his Allan

1 februari 2022

Hej Claus
Tak for de pæne ord, jeg det har været lidt svær at få den til at spille 100 % men håber det bliver godt så i kan blive glade for bilen i mange år.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte en Audi Q5 imellem jul og nytår.

Købte en Audi Q5 imellem jul og nytår.

Allan er ikke en almindelig bil sælger der snakker og snakker.
Men helt nede på jorden , så de bedste anbefalinger herfra.
Kommer bestemt igen.
Jan Larsen.

9 januari 2022

Hej Jan
Tak for de pæne ord, jeg gør mit bedste for at give den bedste service
Som sagt er dine vinterhjul kommet

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse at handle bil hos

Fantastisk oplevelse at handle bil hos, fandt et par små fejl på bilen ved prøve turen og de blev ordnet inden afhentning af bilen. På turen hjem efter handlen fandt vi ud af at bilen fedtet i koblingen, det blev ordnet hurtigt.
Kan kun anbefale at handle hos Allan.

2 december 2021

Svar från Autohusetpetersen

Hej med jer 1000 tak for de pæne ord det var lidt øv med kobling og svinghul men det er en del af at sælge brugte biler det kan desværre ske , men godt vi fik det fixet og i er glade for den :)
God jul til jer

Yderst professionelt bilforhandlere

Yderst professionelt bilforhandlere, behagelig dialog, meget troværdig og han holder sine aftaler.
Kan varmt anbefale Autohuset Petersen.

21 november 2021

Hej Henrik
Tak for de pæne ord
Og endnu engang tillykke med bilen

Hilsen Autohuset Petersen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En mand hvor en aftale er en aftale.

Hej kan kun komme med samme ord forbrug som de andre, vi købte en Ford grand c-max 2,0 diesel hvor partikel filtre blev stoppet til garanti perioden, Allan sagde med det samme at det skulle ordens, vi blev enige om hvordan, så bilen igen kører som en drøm, hvis vi skulle købe bil i morgen ville vi snakkede med Allen igen. For kan kun sige at han holder hvad han lover. Hilsen Laila og Bent Lorenzen

12 maj 2021

Hej Laila og Bent

1000 tak for de pæne ord, jeg gør alt for at alle bliver glade og får en god oplevelse

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan på det varmeste anbefale…

Vi kan på det varmeste anbefale Autohuset Petersen. Allan har, af to omgange, været meget hjælpsom med at finde, klargøre og levere den helt rigtige bil til os i rekordfart.

Da der opstod en fejl på bilen, tøvede Allan ikke da vi bad om at gøre brug af brugtvognsgarantien. Vi kunne aflevere bilen på nærmeste værksted, mens han tog sig af regningen.

Tak for god service og meget venlig behandling.

14 december 2020

Hej Signe
Tak for de pæne ord :)
Jeg prøver så godt jeg kan, for at gøre det personligt og hjælpe så med det samme.
Det er vigtig for mig at i som kunden føler sig tryg og hørt
Venlig Hilsen Allan

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.