Min son beställde framlyktor i början på januari och det kom ingen orderbekräftelse och fick inget svar på mail. Fick själv söka om leverans. Men när vi fick svar på mailen vilket tog lite lång tid me... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Autoaccessoarer.com tillhandahåller ett brett sortiment utav bil styling och tuning.
Sverige
- autoaccessoarer.com
Jag har läst igenom alla usla…
Jag har läst igenom alla usla recensioner som Christer på Autoscand fått och det gör mig heligt förbannad. Jag har handlat en mängd bilar den senaste månaden och blivit grundlurad ett par gånger. Christian har sålt en bil, som stått osåld i två långa år. Ofattbart! Enda exemplaret i Sverige av den motor bilen har. Det är för tidigt att ge en totalt positiv recension av Autoscand, då jag ännu inte hämtat min drömbil, men killen är 44 år och brinner för bilar lika mycket, som jag gör. Han säljer inte bilar enbart för att tjäna pengar, som andra bilnasare, utan för nöjet att förmedla vackra, högkvalitativa bilar. Vänd er till Autoscand om ni vill sälja er nuvarande bil eller köpa något nytt.
Skojare
Skojare! Betalat en vinge i förskott. Får den aldrig. Får inte tag på dem via mail och ett telefonnummer går inte att få tag på! Vill ha mina pengar tillbaka!
Hade jag kunnat ge minus så hade dom fått det!
Hade jag kunnat ge minus så hade dom fått det!
Gör er själva en tjänst och handla från ett annat företag som faktiskt bryr sig om sina kunder, sämre bemötande och ”kundservice” har jag aldrig vart med om.
Chockerande att inget händer med tanke på allas dåliga erfarenheter med dom!
Handla inte här
Handla inte här, tänkte att jag ger dem en chans men de är ingen ide. Finns inge tel nr nånstans och mailen är inte nån idé att försöka få tag dom på.
Jag bästelde en bmw ratt från dem och …
Jag bästelde en bmw ratt från dem och väntade i en månad, sen fick jag den efter en månad men den passade inte till min bil, man blir jättebesviken, de svarar inte när man skickar email och de har lagt ett nummer som är inte rätt det svarade en privat person och sa det är minst 15 st som ringer honnom varje dag. Jag kommer inte betala faktoran tills jag får rätt ratt. Jag återkommer med en till kommentar sen när jag ferdig med detta företaget
Varning!
Precis som de flesta andra som lämnat omdömen på denna sida så har man blivit grundlurad känns det som. Ligger ute med massa pengar spenderade på baklyktor till min bil. Dessa skulle vara i lager. Ingen produkt skickad, företaget vägrar svara på mail osv. Man blir bara så besviken att sådana här blufföretag får härja fritt i vårt land.
Handla inte på Auto Accessoarer!!
Jag har beställt en grill till min Audi och valde betala med Klarna, dem har inte hört av sig tills idag. Det har gått mer än 6 veckor, trotts dem skickar påminnelse.
Världens sämsta kundservice
Världens sämsta kundservice. Skickat 5 Mail och inte fått svar på 4 veckor.
Har jättesvårt att förstå dessa…
Har jättesvårt att förstå dessa människor som valt att skriva dessa låga omdömen. Kanon företag med snabb och bra leverans med högt kvalitativa produkter. Rekommenderas starkt!!!
Trots allt dåligt så fungerade det!!!
Oberoende vad som skrivits innan om leveranser som inte fungerar så tog jag beslutet att beställa från er med risken att allt blev pannkaka. Nu blev det inte det även om det tog sin tid, vilket man får acceptera under rådande omständigheter! Tackar och snyggt jobbat AA!!
Kunde jag skriva minus 38 stjärnor så…
Kunde jag skriva minus 38 stjärnor så skulle jag behöva lägga till ytterligare 62 så det blev 100 minus-stjärnor jämt. Helt sinnessjukt dålig kundtjänst!!! Drivs inte det här företaget från pojkrummet så behöver dom en ny ledning pronto!!! Deras kommunikation består av ett automatsvarsmail, varenda gång man ställer en fråga. Beställde en produkt för två månader sedan som fortfarande inte dykt upp och noll komma noll svar från deras sida.
Den enda anledningen till att det här företaget fortfarande existerar beror mest sannolikt på att dom har noll utgifter och håller till i pappas uttjänta husvagn som står på gårdplanen och är helt gratis...
HANDLA INTE FRÅN DETTA FÖRETAG.
Rekommenderas varmt
Jag kollade runt massor efter en grill till min Audi A6 och priset hos dessa var överlägset bäst. Blev lite orolig när jag läste omdömen må jag säga men helt i onödan. Butiken levererar över förväntan så är jätte nöjd. Mailkontakt och varan kom väldigt snabbt. Rekommenderas varmt.
Beställ INTE från detta företaget!!
Beställde en m3 stöt från dessa.. först och främst tog de 3 månader att få delarna, när dom sa att de skulle ta 2 veckor för dom hade delen i lager. Hörde av mig efter några veckor då jag inte fått något. Då sa dom att dom såg att de låg en notis om min vara och skulle kontakta lagret och skulle återkomma om någon timma. 4 dagar gick och fick inget svar. Kontakta igen och då sa dom att PostNord tappat bort mitt paket (fick en spårningslänk till DHL, visade sig sen att de va ett helt annat företag som skicka ut de). Efter ytterligare krångel med kundservice fick jag äntligen varan. Såg direkt att de va en dåligt gjort kopia från kina. Passa inte på bilen alls, gick inte att sätta i dimljusen för de fanns ingen passform över huvud taget.. gör dig själv en tjänst och beställ INTE från dessa... kunde lika väl beställt delen från Wish och fått bättre kvalitet och de hade säker gått fortare att få den...
Var ärliga med att det skulle ta…
Var ärliga med att det skulle ta dubbelt med väntetider, coronatider nu så med tålamod och lite kontakter med kundservicen har jag fått varan.
mycket märkligt beteende av ett företag som lever på online försäljning
hemsidan ser mycket professionell ut och det går lätt att beställa dina delar till konkurrens kraftiga priser. jag beställde MAZDA CENTRUMKÅPOR - FÄLG EMBLEM dels pga av priset och att dom fanns i lager. När dom beställda varorna inte hade dykt upp efter 3 veckor. Så skickade jag ett mejl via deras kundsupport.fick som vanligt ett auto genererat svar tillbaka. Efter ytterligare en vecka fick jag ett svar med frågan om jag har fått mina beställda varor. jag svarade att jag ej hade emottagit någon leverans av beställda varor. fick såklart ett auto genererat svar tillbaka "just nu är det många som skickar mejl,men vi svara så snart vi kan" Så är du en person som älskar att sitta framför datorn och mejla auto accessoarer . Så är detta företaget för dig. jag kommer inte att rekommendera detta fåretaget till någon av mina bekanta. Så min rekommendation är helt enkelt undvik detta företag.
Ja avbeställer min order kan inte vänta…
Ja avbeställer min order kan inte vänta så här länge.. tack ändå mvh jonny
Jag beställer audi grill till min bil…
Jag beställer audi grill till min bil från den här webbplatsen och jag är nöjd med den. kundservice är utmärkt.
BESTÄLL INTE FRÅN AUTOACCESSOARER!
"Auto Accessoarer garanterar enbart lagerhållda varor under en leveranstid på 1-6 dagar! " Största lögnen på hemsidan! Beställde en frontläpp som enligt deras sida "är i lager" den 25 mars, det är nu den 8 april och jag har inte ens fått ett svar från deras lager som supporten sa skulle höra av sig igår alltså den 7 april. Rent clownföretag, beställ INTE härifrån även om priserna är lockande jämfört med deras konkurrenter!
Svarar lite segt pa mejl ibland men…
Svarar lite segt pa mejl ibland men annars allt bra service.
bra betalning via klarna dock dålig service
Bra att man kan betala via Klarna,
Dock stämmer leveranstiden ej samt att man ej kan se vara paketet befinner sig.