Nathalie is een geweldige begeleider
Nathalie is een geweldige begeleider, heel creatief, Zorgzaam en vrolijk. Mijn dochter gaat altijd met veel plezier met haar mee. Ze is een aanrader!
Bij Autizorg bied ik begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een autismediagnose. Ieder mens is uniek, en daarom geloof ik in begeleiding op maat – afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, situatie en wensen. Ik werk waar nodig samen met de mensen die belangrijk voor je zijn, zoals ouders, gezinsleden of andere betrokken professionals. Op die manier stemmen we de begeleiding zorgvuldig af en zorgen we voor ondersteuning die écht bij jou past. Naast gesprekken en praktische begeleiding werk ik, waar nodig, ook lichaamsgericht. Het lichaam slaat ervaringen en spanning op, en vertelt vaak meer dan woorden kunnen uitdrukken. Door aandacht te geven aan lichaamssignalen ontstaat er meer rust, inzicht en zelfregulatie. De begeleiding vindt – waar mogelijk – plaats in je vertrouwde thuissituatie. Ik weet hoe belangrijk het is dat je je op je gemak voelt in je eigen omgeving.
Kudelstaart, Nederländerna
Nathalie van Autizorg was de beste begeleidster die ik ooit gehad heb. Ze heeft veel deskundigheid, een groot netwerk en volgt regelmatig cursussen om bij te blijven. Ze heeft me vijf jaar begeleid en m’n leven weer grotendeels op de rails gekregen.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.