Köp inte därifrån!! Jag beställde en disk ställning i silikon där man fick en extra grattis. Men efter tre veckors väntan kom bara en. Har mailet dom två gånger och bara fått ett kort autosvar att do... Se mer
Aldrig mer!! De erbjuder ett kit för en V8 Cison-motor som fungerar efter färdigställandet. Istället skickar de en värdelös plastklump som ska vara en skalenlig modell av motorn. Returer är tillåtn... Se mer
Varan stämmer inte med beskrivningen i annons! Det fattades även en del på den! Jag fick dock tillbaka 25% av varans pris och fick behålla varan efter klagomål (skulle ha stått för frakten själv om j... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Oseriösa
Oseriösa! Fick fel färg och får inte returnera eller byta vara. Kundtjänstkontaktens svar är helt uppåt väggarna. Sämsta bemötandet någonsin. Vad hände med "returrätten"?!
Värsta företaget
Värsta företaget, varorna kommer ej, har gått en månad fortfarande inga varor en bluff!!!! när man ifrågasätter då blir de otrevliga i tonen.......
Blufföretag! Står inte för utfästelsen om 30 dagars fri retur. Erbjuder 20% återbetalning och returfrakt till Kina. Helt igenom oseriöst. Kommer att anmäla till ARN.
Ville returnera varan, som inte motsvarade förväntningen. Erbjöds då 20% återbetalning och att jag ska betala frakten till Kina. Orderbekräftelsen lovar fri retur inom 30 dagar!
Bluff-företag
Bluff företag! Varning! Försöker hindra retur genom att säga att kunden måste betala retur till Kina, trots att detta strider mot lagstiftning, eftersom de är registrerade i Sverige och inte uppger på hemsidan att retur ska gå till Kina. Kräver även att originalförpackningarna ska användas, trots att det var omöjligt att öppna dem utan att de trasaews sönder. Vidare får inte produkterna vara använda (alltså inte provade). HUR ska jag veta att deras mått på sofföverdragen inte stämmer, om jag inte provar på soffan? Rakt igenom försök att blåsa kunderna på pengar. Lätt att inse att om jag returnerar så kommer de vägra betala tillbaka mina nästan 2.000 kr, och skylla det på att det inte är packat i originalförpackningarna och att de "visar tecken på användning". De erbjöd 20% tillbaka och behålla varorna. Jag sa nej. De erbjöd då 35%, men jag har ingen nytta av felaktiga produkter så kräver 50% tillbaka om jag ej ska returnera. Dessutom är det en reklamation, inte omger, vilket jag påpekat flera gånger, och då ska det enligt lag ske utan kostnad för köparen.
De låtsas även missförstå och hotar hela tiden med "dyr returfrakt", "måste vara originalförpackningar" och "får inte ha tecken på användning".
Blir anmälan till ARN.
Aldrig igen
Aldrig igen!
Överensstämmer inte med marknadsföringen. Beställde 2 par byxor i samma storlek, när dom sen kom hem var det ens liknade det jag beställt och byxorna var olika stora. När jag vände mig till företaget så erbjöd dom 20% rabatt för det skulle bli dyrare för mig att returnera då jag skulle få betala tull och fraktavgifter till Kina. Ingen information om returfrakt på deras hemsida när jag beställde.
Aldrig igen!!!
Alltså så illa! Är nu i en tvist med företaget då jag ska betala frakt för retur till kina, trots att de inte har rätt att kräva det av mig då det inte finns med som information på hemsidan, utan tillkommer först när man vill genomföra själva returen. Eftersom företaget är registrerat i Sverige så har de inte heller rätt, enligt lagstiftning (de allmänna reklammationsnämnden, att kräva retur till ett annat land om inte då angivits vid beställningstillfället. Jag har ni väntat på svar ifrån den även om de uppger att man ska behöva vänta i Max 24 timmar och produkten ser inte i närheten ut som den utlovas!! Plastiga och korta byxor, inte alls som det som visas på hemsidan!!! Riktigt usel drop-shipping företag, skulle aldrig handla här igen och kommer polisanmäla dem om jag inte emotser svar ifrån dem inom 48 timmar.
Blufföretag
Blufföretag. Skickar en annan vara än den på bilderna. Hävdar att man ska skicka tillbaka varan själv till Kina.
Levererad produkt överenstämmer inte med marknadsförin
Blufföretag som skickar vara din inte överensstämmer med bilden/ filmen vid marknadsföring. Så dålig kvalitet och passform samt etiketter i plagget bortklippta.När jag vill returnera erbjuder de istället rabatt eftersom returfrakten uppges vara så dyr. Något de antagligen har satt i system med tanke på att fler får detta svar
Felstavat tryck
Fick min vara efter typ 5 veckor!
Hade beställt en tröja där de skulle stå COLORADO, när tröjan kom såg jag att de stavat fel på trycket o det står COLORDAO 🤣🤣
Dålig kvalitet på tröjan!
Efter krångel där jag inte fick…
Efter krångel där jag inte fick returnera min vara på grund av jätte dyrt returfrakt fick jag i alla fall 20% rabbat. Häftade överdrag fast till soffan med häftstift eftersom den gled och silikon yta fungerade inte.