Auping Inizio matras gekocht (via Eijerkamp). Na ongeveer 4 jaar effectief gebruik is het slaapcomfort duidelijk achteruit gegaan. Gezien de prijs en reputatie van Auping had ik eerlijk gezegd... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Vanaf het winkel bezoek tot de levering was het allemaal super geregeld. Duidelijk en goed advies. De levering was ging voorspoedig en de bezorgers waren heel vriendelijk. Je betaalt wellicht iets mee... Se mer
Nieuwe lichte winkel met de hele collectie van Auping. Bovendien een zeer bekwame en plezierige ontvangst door beide medewerkers. Zorgvuldig, voorzichtig en met zorg geadviseerd. Dank!
We zijn bij Auping Zwolle zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en er was geen enkele druk om op te schieten of om een bepaalde keuze te maken. De Auping scan was... Se mer
Al meer dan 135 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Daarom is alles wat we doen gericht op het brengen van rust. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Elk bed wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. We maken bedden en matrassen op maat, voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Dat maakt een Auping zo bijzonder. Een Auping is dus niet zomaar een bed. Of een matras. Het is onze overtuiging: een uitgeruste wereld is een mooiere wereld.
Deventer, Nederländerna
Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede communicatie en bezorging. Alles in orde, heel duidelijk. Maar de webwinkel geeft teveel keuze in maten van matrassen en geeft niet aan wat standaardmaten zijn. Nu heb ik dus een veel te smalle 1-persoonsmatras gekocht.
Het bedrijf dacht mee om te komen tot een optimaal resultaat voor ons probleem.
Zeer snelle actie, vriendelijke mensen en een ervaren technicus; Martin. Prima gedaan
Feedback auping
Vier sterren voor Auping store Duiven.
Een online afspraak is zo gemaakt en wij konden dezelfde dag terecht.
Met een goede kop koffie en een kennismakingsgesprek zijn we op zoek gegaan naar het bed wat goed bij ons past. Caroline adviseerde ons op een vriendelijke en professionele manier.
Door middel van een lichaam meting (bodyscan) kon het matras met de juiste zones worden bepaald.
In mijn matras is zelfs rekening gehouden met een zone voor mijn 'frozen schoulder’ klachten.
Met onze wensen erbij zijn we gaan proefliggen. Caroline nam alle tijd om ons te laten ervaren wat de verschillen tussen de matrassen zijn. Na de adviezen zijn we tot een prima keuze gekomen.
Geen haast, maar alle tijd nemen voor ons, dat is fijn, en zo hoort het ook!
We slapen al een paar maanden in het nieuwe bed en zijn tevreden over Auping. We hadden in eerste instantie onze bedenkingen over het auping cloud kussen maar zijn daar inmiddels op teruggekomen. Het bevalt supergoed.
Bij de actie kregen we een hotelovernachting, waar op zich niets mis mee is. i.v.m. bijkomende kosten bij de hotelovernachting gaan we er geen gebruik maken. Als er iets is wat in onze ogen anders mag, dan is het die hotelovernachting, geef je klant de keuze uit de overnachting of bv een dekbedovertrekset.
Dat was voor ons een fijner cadeau geweest.
Groet Jan en Monique van den Hudding
Diep teleur gesteld in de levensduur van de kastdeurtjes (roldeurtjes) van de auping auronde achterwand. De lamellen kunststof schuifdeurtjes vallen uitelkaar eerst een paar maar na verloop telkens weer. Dit is/was een verkeerde materiaal keuze van de fabrikant het gebruikte kunststof heeft een beperkte levensduur. Houten lameldeurtjes kennen dit verouderingsprobleem niet. Op de website wordt een levensduur genoemd van 15 jaar en meer... niet dus. Klantenservice stuurt je eerst naar een dealer die je niet kan helpen om je vervolgens per mail te zeggen "Helaas leveren we dit onderdeel niet meer" zelfs geen alternatief. Deze achterwand met kastjes was indertijd zón €1550 los van het auping bed met accessoires en matrassen...

Svar från Koninklijke Auping
Goed geholpen in Son bij auping, geen gepush, vriendelijke verkoper. Gisteren bestelling ontvangen netjes in elkaar gezet, al het verpakkingsmateriaal hebben ze keurig gesorteerd en meegenomen. Heb heel lekker geslapen 🍀
Van begin van de aankoop, tot de levering van het materiaal perfect geadviseerd en ook geleverd.
Goed geholpen. Verstand van zaken. Nam alle tijd om proef te liggen. Blij met onze aankoop + gratis dekbedovertrek en hoeslakens.
Duidelijke website, makkelijk bestellen, snel en netjes verstuurd.
Superblij met de mooie dekbedovertrek😃
Bedstee verkoper heeft alles duilijk uitgelegd en verschillende keuzes laten zien
Gewoon, prettige sfeer, alle tijd, goed advies. Nu nog goede aflevering en ik ben tevreden.
we werden netjes aangesproken en een fijne uitleg gehad over div. matrassen
Ik heb bij Auping Store Spijkenisse een compleet bed aangeschaft, inclusief matrassen en topper. Juist bij zo’n totale aankoop verwacht je dat alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd en duurzaam comfort bieden.
Na relatief normale gebruiksduur is de topper in het midden duidelijk ingezakt. Het hoogteverschil is ongeveer 3 cm en zorgt ervoor dat ik ’s nachts steeds naar het midden van het bed rol. Dat is niet comfortabel en verstoort mijn slaap. Ter context: ik weeg ongeveer 60 kilo, dus het gaat hier niet om zware belasting.
Ik heb dit probleem netjes gemeld en uitgebreid contact gehad met de winkel en de serviceafdeling. Op basis van foto’s werd aangegeven dat er geen sprake zou zijn van kuiling, maar van normale contourvorming. Tegelijk werd gesteld dat de matrassen geen kuiling vertonen en dat er voor toppers geen duidelijke richtlijnen gelden.
Voor mij voelt dit tegenstrijdig. Als de matrassen in orde zijn, waarom zakt de topper dan zo duidelijk in? En als onderdeel van een volledig Auping-bed mag je toch verwachten dat een topper niet binnen afzienbare tijd zijn functie verliest.
Er is geen fysieke inspectie aangeboden en geen concrete oplossing, zoals meedenken over vervanging of coulance. Daarmee blijft het probleem volledig bij de klant liggen.
Dat vind ik jammer, zeker gezien de reputatie en het prijsniveau van Auping.

Svar från Koninklijke Auping
Duidelijke uitleg gehad in de auping store Maastricht. Op zorgvuldige wijze zijn alle opties uitgelegd. Na 30 jaar ons tweede Auping bed op senioren niveau weliswaar
Vriendelijk ontvangen en alle tijd voor ons genomen. Met goed advies een mooie keuze kunnen maken.
En ik kreeg nog een korting van 20% op alles.
Zeer tevreden naar huis en ik kan niet wachten tot alles geleverd wordt.
Goede service en advies door aardige verkoper
Het was prettig om een afspraak te kunnen plannen, waardoor je ongestoord met de verkoper tijd kon nemen om het juiste matras uit te zoeken.
Ik werd goed geïnformeerd over de matrassen en er werd gemeten wat voor mijn lichaamsgewicht het beste zou passen. Inmiddels slaap ik op mijn Aupingmatras en ben zeer tevreden met de aankoop.
Alles duidelijk op de site makkelijk om te bestellen.
Vriendelijke ontvangst in de winkel. Geen opdringerige personeel. Professioneel advies. Heldere uitleg. Aanwezig test matrassen.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.