Hold jer væk fra Aunbøl. De to hele vores depositum efter 2 års leje. Vi overtog en lejlighed med ubrugelige gamle gulve der var plet lakeret fordi de var så ujævne at de ikke kan ordnes bedre. 2 år... Se mer
Företaget har svarat
Aunbøl har været en stor hjælp i vores ejerforening og er det stadig, på 6.år. Venlige medarbejdere, som altid er behjælpelige, hvis der skulle opstå et problem. 🏅
Företaget har svarat
Har absolut intet godt at sige om aunbøl vi boede i Torvegade 70 st th i næste 1 1/2 år har gentagne gange skrevet til dem på mail om punkterede ruder næsten samtlige. Da der endelige kom en ud og k... Se mer
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hold jer væk fra Aunbøl.
De to hele vores depositum efter 2 års leje. Vi overtog en lejlighed med ubrugelige gamle gulve der var plet lakeret fordi de var så ujævne at de ikke kan ordnes bedre. 2 år efter skal vi betale omkring 10k for 3 gange lakering i en lejlighed på 70kvm. Der er aldrig blevet holdt fest, ingen gæster eller børn og vi var sjældent hjemme.

Svar från Aunboel
Aunbøl har været en stor hjælp i vores ejerforening og er det stadig, på 6.år.
🏅

Svar från Aunboel
Vi er lige flyttet ud af lejligheden, efter vi har boet der i 5 år. Efter vi rykkede dem for en opgørelse, kom den så endelig efter 6-7 uger. Selvom der INGEN misvedligehold var, så endte vi stadig med at skulle af med penge, selv efter de havde snuppet alt depositum..
Hold jer væk, alt for dyrt…

Svar från Aunboel
Et firma der tager hele dit depositum uanset hvad. Kan ikke anbefales. Boede der fra oktober-maj og var næsten aldrig hjemme. Alligevel skulle de bruge alle pengene på at gøre lejligheden i stand :)

Svar från Aunboel
Forfærdelig oplevelse at være lejer her. Det er intet andet end en pengemaskine, der bare tager og tager, fordi de kan. De prøver med ALT, de kan for at forsvare og forsvare, og til sidst giver man bare op, fordi de er SÅ stædige og forsøger at holde på de penge, de i bund og grund har snydt dig for (hvilket de udemærket godt selv ved). Ligegyldigt hvor godt du passer på din lejlighed, vil de opkræve TOTALT overpris for både maling, rengøringer osv. 8100,- for en lejlighed på 48 m2 i maling sammenlignet med min vens fraflytning ved anden udlejer (6900,- for 68 m2). Hold jer langt væk fra dette selskab (flabede og uforskammede kvinder i røret og over besked, der ikke burde stå for noget som helst kundeservice, siden de ikke kan holde en ordenligt tone eller tage nogen form for kritik!).

Svar från Aunboel
Havde intet besvær med udlejer eller lejlighed. Flinke mennesker og fint sted til prisen:)
Utroværdig pengemaskine, burde meldes til kontant!
Jeg kan på det varmeste anbefale Aunbøl som udlejer. Det er blevet til 14 år i samme lejlighed hos dem. Og jeg har været yderst tilfreds, hele vejen. Har uheldet været ude, og noget er gået i stykker, har de uden problemer skiftet det. På deres kontor, er jeg altid blevet mødt af et meget sødt og imødekommende personale. Tak for 14 gode år hos jer.
Jeg vil gerne rose Aunbøl for en super god service 👌
Når der har været et problem, har de fået det løst hurtigt og på den bedste måde for mig.
Jeg flytter nu hér, men det er heldigvis også Aunbøl, der er administrator for den næste lejlighed jeg flytter til.
Fuldstændig forfærdeligt selskab. Ikke nok med at de ikke har styr på juridiske rettigheder og retningslinjer, så er det dybt ubehøvlede og inkompetente mennesker der sidder ved telefonen. Vi flyttede ud midt december og har endnu ikke modtaget pengene fra flytteopgørelsen. Vi skulle have haft pengene senest d. 10/2 (finder vi ud af efter flere forsøg på at få fremsendt en flytteopgørelse, hvilket først skete d.15/3). De siger at det er vores fejl fordi det skrevne kontonr. ikke er et kontonr., men et kortene. Løgn. Deres næste forklaring er at pengene er sendt og vi bare ikke har tjekket ordentligt. Løgn. Deres sidste forklaring er at de ikke har penge på den konto de skal sendes fra. De lyver omkring hvad der er tilsendt, hvad der ikke er tilsendt, hvad vi har ret til, hvad vi ikke har ret til, kaster undskyldninger i øst og vest med det eneste formål at bortforklarer deres hensynsløse håndtering. De udviser på ingen måde nogen former for ydmyghed, og arbejder først på situationen når man snakker om at gøre situationen til en retssag. Der er så mange små eksempler på trælse situationer, som hensynsløs planlægning af fremvisninger under opsigelsesperioden, de nægtede at skifte vores toiletbræt som var gået løs ved almindelig brug, manglende efterlevelse af specifikationskravet jf. lejeloven efterfulgt at kommentarer som “jeg gider ikke bruge mere tid på jer”. Jeg har aldrig oplevet lignede. Absolut ingen professionalisme. Føj.
Jeg har boet i en ejendom, hvor at Aunbøl har været brugt, de første par år var vi ikke tilfredse med den øvelse vi fik, men da vi i tale satte vores utilfredshed med dem og efter dette har de ydet mere end forventet.
Jeg har ikke andet end kæmpe respekt for at de tog imod vores kritik og brugte det konstruktiv til at forbedre vores samarbejde,
Jeg har ikke andet end ros til den ydelse Aunbøl har leveret.
Vi lejede en lejlighed gennem Aunbøl over en periode på 5 år. Vi var rigtig glade for Aunbøl og de var altid nemme og hurtige til at få sendt diverse vedligeholdelses arbejde ud. Også ved udflytning var de utroligt behjælpelige og samarbejdsvillige. Kan klart anbefales!
Som værende lejer hos Aunboel i over 5 år, kan vi ikke sige andet end tak! Der har ikke været nogle problemer overhovedet, og hvis vi stødte på nogle, så kunne vi altid ringe til det meget behjælpelige personale.
Derudover skal der lyde en stor tak til de 2 herlige og hjælpsomme mænd, som hjalp os ud af vores lejlighed, hvor det pludselig gik meget hurtigt, men med et service niveau og en kommunikation i højklasse, så blev vi trygt guidet igennem alt, med alt den information vi skulle bruge.
Perfekt sammenspil mellem medarbejderen på kontoret og ham der var ude i vores lejlighed til fraflyttelsessyn.
Vi kan kun sige tak for alle 5 år, det har været fantastisk at bo til leje hos jer!
Lige fra dag 1 hvor jeg skulle se lejligheden har der været en super service fra kontoret. Har boet i lejligheden i ca 1,5 år og har altid fået en god service fra dem. Har der været nogen fejl i lejligheden eller i opgangen blev det altid lavet hurtig af Michael.
Stor tak for altid jeres gode humør og smil ved Aunbøl
Hvis man kunne give 0 stjerner, var det gjort.
Vanvittig dårlig service over henholdsvis telefon og mail.
Har været til fremvisning af en lejlighed som vi ønsker at overtage. For at modtage lejekontrakten, skal vi fremsende data. Hvis dette gøres og lejekontrakten ikke underskrives, skal undertegnede betale 500kr. Det er derfor ikke muligt at læse lejekontrakten inden underskrivelse, hvilket både bekræftes over mail og telefon.
Både den telefoniske såvel som den skriftlige korrespondance blevet ført med en Marianne som var yderst flabet, afbrød og bekræftede at det ikke er muligt at se en lejekontrakt inden underskrift.
De tog hele indskuddet, selvom lejlighed kun var boet i 1,5 år. Der var intet hængt op på væggene og gulvene var flotte. Ved udflytningssyn sagde hun også, at det så rigtig flot ud og at hun kunne se vi havde passet på det. Alligevel endte vi med at betale 35.000 for at flytte ud. Desuden havde tidligere lejer slået et lille flig af bordet på toilettet, og det endte vi også med at skulle erstatte. Fuldstændig sindssygt. Derudover tager de penge for trappevask, som de ikke må.
Jeg har i en periode på 5-6 år boet i en Aunbøl lejlighed som var lejet af min kæreste. I forbindelse med fejl og mangler oplevede vi perioden flere uheldige episoder. Dels er vaskerummet ofte i en tilstand hvor maskinerne(som er tussegamle) ikke virker. Man er således tvunget til at vaske andet sted. Det har ved flere lejligheder taget uger at få udbedret vaskemaskine og tumbler.
Svartiden fra indehaver er ALTID ENORMT lang.
Vi måtte som en konsekvens heraf også leve med et fugtigt soveværelse i op mod 5 måneder, da indehaver ikke gjorde sig bekymringer om at få det udbedret den mugne væg, men i stedet bad os flytte vores seng. Jeg var meget opsøgende i den periode, da vi havde et lille barn som nødigt skulle udsættes for den fugt. Generelt efterlader udlejer et indtryk af en kynisk pengemaskine uden omtanke for de mennesker der bor i ejendommene. Det er mit klare indtryk at virksomheden ser stort på unge mennesker og mest af alt er opmærksomme når der er fraflytninger. Så bliver detaljegraden og opmærksomheden pludselig en helt anden, end tilfældet er i selve lejeperioden. Der er i det hele taget tale om en krakilsk og helt igennem usmagelig måde at gå til tingene på.
Jeg vil på det kraftigste anbefale et andet sted at leje sin bolig.
Jeg var lejer hos Aunbøl i lidt over et år, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Der var god service, og man fik altid den hjælp, som man skulle bruge. Havde tilmed en rigtig flink udlejer(Torben), som altid stod klar, hvis der skulle ordnes noget i lejligheden.
Kun gode ord herfra :-)
Dårlig misvisende kommunikation, dårlig kundeservice, flabede sekretærer, mangel på hjælpsomhed når man skal flytte ud af lejligheden. Vi fandt først ud af, ved udflytning (efter 1,5 år) at der har været en vicevært tilknyttet lejlighedskomplekset.. der stod også i vores lejekontrakt, at vi selv skulle male ved udflytning, men da vi ville ha oplyst hvilket maling de brugte, sagde sekretæren at der kom en maler og malede. Dette fik vi kun oplyst fordi vi selv spurgte ind til det og kunne ha risikeret dobbelt betaling..
Efter vi havde opsagt lejligheden, modtager vi en besked fra Aunbøl hvori der står at evt nye lejere må komme ind i vores lejlighed ifølge med viceværten alle hverdage mellem 9-16 UDEN at give os besked på hvor og hvornår de kommer. De har altså været inde i vores lejlighed, imens vi ikke har været hjemme. Det syntes jeg er yderst ubehageligt.
vi lejer aldrig ved dem igen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.