augment.eco Omdömen

5 196
TrustScore 4 av 5

4,0

Jag tycker företaget är toppen hjälpsamma , trevliga och svara alltid snabbt Lätt att och smidigt att få en ny elscoter när den gamla behöver bytas ut. Har två st med service avtal . Bästa jag gjort... Se mer

Helt oslagbart koncept med hyrköp och inkluderad bytes service. Har i dag tre abonnemang och sjukt bra med att kunna utöka tiden efter hyresavtalet gått ut med endast service avtal. Har bytt några gå... Se mer

Jag diggar biken.. liten o smidig o känns rejäl o bra. Har fungerat felfritt i två och ett halvt år. Har haft lite problem med punkteringar på fram hjulet. Då har Augment varit väldigt tillmötesgåend... Se mer

Det är dålig upplevelse eftersom man får dålig information. Jag har 24 Månaden Abonnemang och jag upptäckte jag betala nästa mer än 2 år och jag får inte tillbaka pengarna på grund av company service... Se mer

1. Cykelaffär

We’ve made it easier. Get your full-service eScooter now and start discovering on your own two wheels without the risk.

Bra

TrustScore 4 av 5

5 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 28 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

(5 196)

797 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag är faktiskt super nöjd👍

Jag är faktiskt super nöjd. Bara haft elsparken en månad, å det är vinter så bara använt den lite. Lite besviken på otydlig annons, den är inte ny, och jag får inte köpa loss den efter 24månader. (batteriet är nytt och laddaren.) Fick heller inga verktygskitet som skulle följt med. Men super smidig support, med snabba svar. Och priset gör ju att det blir svårt att sätta annat än 5stjärnor. Får se när nått går sönder om jag ändrar uppfattning då., men just nu, toppen 👍

2 februari 2026

Supernöjd! 10/10

Vi har varit kunder hos Augment i flera år och är supernöjda. Aldrig några problem, enkel och tillmötesgående kundservice.
Det är enkelt att få reservdelar eller att få en utbytes-elsparkcykel om man önskar det. 10/10, det kunde inte vara bättre!

25 januari 2026

5/5 Company

Har varit med Augment i 3 år.

Toppen killar som sköter det, alltid snabba på svara och hjälpa till.

Rekommenderar starkt till nyfikna!

5 januari 2026

Ångrar inte en sekund att jag hyr min elscooter från Augment.

Jag bestämde mig i okt i år att hyra. Har aldrigt stått på en elscooter o det va det bästa jag gjorde,så kul o så smidigt. Jag bara fäller ihop den när jag åker buss.Jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det.
Om det händer nåt med elscooter så får jag alltid hjälp från Augment. Tack o lov har jag klarat mig för det.
Dem är så trevliga personalen på Augment.
När det gäller leverans av produkten stämde det precis med det som utlovas på hemsidan.
Den är robust och stabil bra bromsar! Jag kör året om och är supernöjd.
Har faktiskt inga negativa att säga om elscooter eller företaget.
Jag kan varmt rekomenderar att hyra i från Augment❣️

25 oktober 2025

Perfekt elspark och pålitligt företag

Så bra scooter som funkat alldeles utmärkt i 1 år utan några som helst problem. När jag nu fick provlem med en uppdatering av appen som inte gick igenom och låste sig fick jag en ”ny” begagnad som var mycket fräsch med nya däck och gick som ett spjut och rullar fint. Mitt gamla batteri passade dock illa så då skickade de ett nytt som nu passar perfekt. Kör med den i stort sätt varje dag, batteriet håller bra. Kund service är över all förväntan och de är snabba på att svara och hjälpsamma❣️ så skönt att inte behöva oroa sig för att den ska bli snodd heller, ingen huvudvärk då den låser sig och enbart låses upp med appen. Allt är toppen och jag varmt rekommendera företaget!

15 december 2025