Netjesverpakt en koptelefoon werkt prima. Heb gehoor problemen maar met koptelefoon kan ik TV weer goed volgen. Kan links en rechts afzonderlijk regelen.
Det här tycker kunderna
Goede website, bedrag van het product is lager dan de grootste webshop van NL (beginnend met de hoofdletter B). Goed verpakt, geen beschadiging, gewoonweg met 5 woordenn (i.p.v. 1 woord): Met gerust... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het is een mooi horloge
Het is een mooi horloge, werkt goed.
Maar de handleiding om het horloge te activeren is slecht. Een heel klein papiertje met hele kleine letters.
Ik heb mijn bestelling van 10 Januari…
Ik heb mijn bestelling van 10 Januari j.l. niet ontvangen, op mails wordt niet gereageerd, contact formulier is niet bischikbaar en als het al beschikbaar is kun je het niet verzenden,
Lijkt op oplichting
Ik heb de bestelling niet ontvangen
Ik heb de bestelling niet ontvangen, op mijn mails wordt niet gereageerd.
Lijkt op oplichting.
Prima levertijd verzending en product
Het zou fijn zijn om een Nederlandse…
Het zou fijn zijn om een Nederlandse gebruiksaanwijzingen erbij te krijgen. Ook zijn de toestellen moeilijk te koppelen. Ik (56 jaar) had het toestel voor mijn moeder (82 jaar) gekocht en dacht het makkelijk te kunnen gebruiken. Halve dag bezig geweest, beetje gelukt, maar de handset met foto's niet. Mijn dochter en vriend erbij gehaald, die (25 jaar) hadden ook problemen om het voor elkaar te krijgen. Na een paar uur gelukt. Je zult maar een alleenstaande oudere zijn, dan lukt je dit echt niet!
Netjes verpakt
Het is goed verpakt en snel verstuurd.
Taalprobleem
Telefoontje Maxcom inmiddels ontvangen. Ziet er prima uit . Helaas Gebruiksaanwijzing in het Frans. Op de telefoon ook. Nadat ik de instelling "Nederlands" had gekozen, kreeg ik vreemde robotwoorden.Trilfunctie wordt "schudden", geluid opnemen is "vangen" en het Menu is "Hoofd" De vertaalbot dacht vermoedelijk aan een hoofdschotel.
Dure retour zending
Levering duurde wat lang maar december is natuurlijk een lastige maand. De senioren telefoon die ik besteld had bleek niet geschikt voor mijn moeder. (Dementerend) Was wel een goede telefoon. Wat lastig was dat retour zenden een kostbaar iets is. Je moet nl retourneren naar Parijs. Kosten ruim 15 euro
IMPRESENTABLES
IMPRESENTABLES, INFORMALES Y SÓLO SE LIMITAN A DECIR 'SENTIMOS LAS MOLESTIAS ". NO MANDAN EL PEDIDO EN 24/48 H. MIENTEN. AUNQUE CUESTE ALGO MÁS, ES PREFERIBLE COMPRARLO EN OTRA TIENDA.
NO SE FÍEN!!!
Ik heb nog steeds geen 3 ststipns…
Ik heb nog steeds geen 3 ststipns huistelefoon ontvangen en wel betaald. Waarom is deze nog niet verzonden???
Gehoorbeschermer gekocht bij Audilo
Audilo kwam tevoorschijn bij een online zoekactie voor gehoorbescherming. Het heeft een Nederlandstalige nl-site en het is niet zo duidelijk dat het een Frans bedrijf is. Dat zal sommigen misschien ontgaan. Audilo had zo te zien uitstekende producten voor een redelijke prijs. Omdat veiligheden als keurmerken voor webwinkels ontbraken heb ik voor de veiligheid betaald per credit card, zodat ik dat had om op terug te vallen indien Audilo zou falen. Dat gebeurde niet. Over klachten over bereikbaarheid, niet leveren en traag terugbetalen kan ik dus niets zeggen. De levering was niet erg snel, maar dat was geen probleem en de track & trace was vrij duidelijk. Ik vind het trouwens onzin dat bestellingen binnen een of twee dagen geleverd zouden moeten worden. De bestelling arriveerde na ongeveer een week en daar is niets mis mee. Wel jammer dat de optie afhaalpunt ontbrak, want dat gebruik ik graag. Het artikel is een gehoorbescherming in de vorm van een koptelefoon van het Zweedse merk MSA. Hij haalt 32 dB van het geluid af, wat meer hoog dan laag, en dat is goed te horen. En hij zit prima, dekt de oren goed af, ook doordat hij twee verstellingen heeft: de hoogte en de druk van de kappen op de oren.
Bestelling kwam niet aan bij jullie…
Bestelling kwam niet aan bij jullie terwijl ik betaald had en jullie zijn zo moeilijk te bereiken. En daarnaast duurde het heelang voordat ik het product kreeg
Wat een ontzettend waardeloos product
Wat een ontzettend waardeloos product! Geluid van de speakers is super slecht en veel te zacht, het kussen zelf gaan we het maar niet eens over hebben.... NIET KOPEN AUB! Zonde van het geld!
Alles goed geregeld
Alles goed geregeld, ook contact met klantenservice is snel en accuraat gelopen.
het product is wat ik er van verwachte
het product is wat ik er van verwachte, ik ben er heel content van
Heb nog steeds niks ontvangen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.