Audi - Servicepartner Randers Omdömen

TrustScore 5 av 5

Grenaavej 14-16, 8960 Randers SØ, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kom med min 1 uge gamle Q8 etron, der havde en tydelig mislyd fra klimapumpen. Som en lidt hakkende dieselmotor - og ikke en lyd man forbinder med en spritny dyr elbil. Servicemedarbejderen og en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er en fornøjelse at besøge Audi - Servicepartner Randers (J.A.C Randers). Min bil kommer ind til tiden (den aftalte) - og 2 mand springer på opgaven - 4 Vinterdæk skiftet til rengjorte sommerfæ... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg blev virkelig godt hjulpet i en noget svær situation

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

rep. omhandled en veteran ( 1993) værkstedet fandt en medarbej. med erfaring alt blev lavet til tilfredshed og hurtigt indleveret om morgen færdig til fyraften

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

• Grenaavej 14-16, 8960, Randers SØ, Danmark

• 86427700

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

124 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 825 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aftale omkring service og de fandt så…

Aftale omkring service og de fandt så ud af at den tidligere ejer ikke havde skiftet tændrør som forskrevet så de ringede om de skulle gøre det

9 oktober 2025

Svar från Audi - Servicepartner Randers

Tak for besvarelse Jens. Vi er glade for når vi kan opfylde forventninger.

Allan

Supergod service

Supergod service. Jeg oplevede en hurtig og effektiv håndtering af mit service besøg. Kan varmt anbefale værkstedet.

29 augusti 2025

Svar från Audi - Servicepartner Randers

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, vi kunne hjælpe. Vi sætter pris på din anbefaling af vores værksted og ser frem til at hjælpe dig igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Good customer service and good job…

Good customer service and good job done. Thank you.

19 augusti 2025

Hi Ayesh

Thank you for your kind words!
We truly appreciate your positive feedback. It means a lot to us that you’re satisfied with both our customer service and the work we’ve done. Thank you for taking the time to share your experience — we look forward to serving you again!

best regards Allan

reparationen

Havde fået at vide at reparationen på min gamle bil vil tage 2 timer måske lidt mere men efter halvanden time ringede de og sagde at nu var min bil klar og da jeg kommer for at afhente den forklarer de mig om hvad der er blevet udført på bilen hvilket jeg synes var rigtig rart og de fortalte at jeg vil modtage en SMS med et link hvor jeg kan se en video hvad de har lavet

5 augusti 2025

Svar från Audi - Servicepartner Randers

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med reparationen af din bil. Samt at du kunne li’ vores video.
Rigtig god dag til dig.

Super god service og kompetent personale

Super god service og kompetent personale

23 april 2025

Svar från Audi - Servicepartner Randers

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Din feedback er værdsat.

Allan, Audi Service Partner Randers

Dækskifte

Det er en fornøjelse at besøge Audi - Servicepartner Randers (J.A.C Randers).
Min bil kommer ind til tiden (den aftalte) - og 2 mand springer på opgaven - 4 Vinterdæk skiftet til rengjorte sommerfælge, som har været opmagasineret på deres dækhotel.
Jeg er videre på under 30 minutter - en sand fornøjelse !

1 april 2025

Svar från Audi - Servicepartner Randers

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos os. Det er altid vores mål at tilbyde en hurtig og effektiv service, og vi er glade for, at du var tilfreds med den service, du modtog. Vi sætter pris på din positive feedback og vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste mulige service til alle vores kunder.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

God service, men meget dyrt

11 mars 2025

Svar från Audi - Servicepartner Randers

Tak for anmeldelse Anders, næste service skal der ikke laves så meget, så er ikke i de her priser næste gang. Ved godt det ikke hjælper på dette service. Mvh Allan

19 februari 2025

Tak for de 5 stjerner Frank. Mvh Allan

kølevands temp.

6 februari 2025

Svar från Audi - Servicepartner Randers

Mange tak for anmeldelse, håber vi får lov at se bil igen. Mvh Allan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.