Jeg skulle have oprettet forbindelse og monteret boks til MitAudi appen. Kom ind om mandagen og fik tid dagen efter. Selvom der på bookingsystem stod at der ikke var tid før 2 uger efter. Er meget til... Se mer
Företaget har svarat
hvis du har nogle håb og drømme så ik køb en audi deres audio system dræbte mit barnebarns sjæl
Företaget har svarat
God service og dialog til aftalt tid
Företaget har svarat
Man får en god professionel oplevelse fra man kontakter dem, under og afslutning.
Företaget har svarat
Vi byder dig velkommen til din autoriserede Audi servicepartner. Vi råder over et værksted med veluddannede og engagerede medarbejdere, der ved alt om Audis modeller og udstyr og som står klar til at yde den bedste service for dig og din Audi. Vi glæder os til dit besøg. Med venlig hilsen, Semler Mobility Silkeborg A/S
Lillehøjvej 44, 8600, Silkeborg, Danmark
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Audi - Service Silkeborg
God og hurtig betjening af kompetente fagfolk

Svar från Audi - Service Silkeborg
Jeg har købt originale låsebolte til min Audi Q3 (2023) hos Semler Mobility Silkeborg. Efter blot ca. 1½ års normal brug er boltene deformerede og dermed defekte – et alvorligt problem, når vi taler om en sikkerhedsrelevant reservedel.
Jeg har forsøgt at reklamere, men forhandleren afviser sagen med henvisning til “forkert brug” og til, at bevisbyrden ligger hos mig efter 1 år. Det på trods af, at hjulene sidst er skiftet af Audi Herning, og at der ingen skader er på selve afmonteringsnøglen – kun på boltene.
Jeg har efterfølgende rettet henvendelse direkte til Audi Danmark for at få en afklaring, men har ikke fået svar. Det efterlader et meget dårligt indtryk af Audis vilje til at stå inde for kvalitet og sikkerhed på egne produkter.
---
opfølgning d 02-10-25
Efter flere henvendelser, fremsendelse af både kvittering og billeder samt dialog med både Semler Mobility Silkeborg og Audi kundeservice, har Audi valgt at afvise min reklamation. Begrundelsen er, at jeg som kunde – efter blot halvandet års brug – selv skal bevise, at fejlen ikke skyldes forkert brug.
For mig står det tilbage, at et originalt Audi-produkt med en væsentlig sikkerhedsfunktion ikke lever op til forventet kvalitet, og at Audi ikke ønsker at tage ansvar.
Jeg lader min oplevelse stå her, så andre kunder kan se, hvordan Audi håndterer reklamationer i praksis.

Svar från Audi - Service Silkeborg
Meget imødekommende personale og alle aftaler omkring min reparation blev overholdt.
Topkarakter!

Hurtig og effektiv service af min ældre Audi A6

Svar från Audi - Service Silkeborg
Virkelig god Sørvis og information og kaffen perfekt

Svar från Audi - Service Silkeborg
Let tilgængelig og bilen var klar til aftalt tid.

Svar från Audi - Service Silkeborg
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.