Då jag och min fru tillsammans med några vänner kom till Stalpet i Aneby, var vänster bakdäck tomt. Då vi passade Huskvarna fick jag uppmaning att kolla lufttrycket i däcken. Vilket jag gjorde,... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Bärgningstjänster
Assistansbolaget grundades 2015 och vi är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi har ett rikstäckande nätverk av professionella bärgare och MC-förare som är startklara dygnet runt året om när du behöver hjälp med ditt fordon. Kontakta oss direkt när du behöver väghjälp!
Redaregatan 50, 252 36, Helsingborg, Sverige
- 042 324 324
- kontakt@assistansbolaget.nu
- assistansbolaget.nu
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Snabb kontakt
Snabb kontakt, uppringd av killen som ska komma som anger ca tid . Trevligt samtal jag är så nöjd ifrån början till slut.
Bra info och snabbt agerande
Professionalism
Snabb respons på olycksplatsen och professionell hantering av situationen.
Mycket nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skickar fuskfakturor
Skickar "erbjudande" till brevlådan som ser ut som en faktura. Att betala betyder att man godkänner villkoren. Jag är inte kund och vill inte bli det heller. Väldigt lurigt.
oseriöst bolag som skickar erbjudanden…
oseriöst bolag som skickar erbjudanden till ädre personer och vägrar att sluta skicka när de har valt att inte använda/avsluta "försäkringen", fler äldre i min närhet som kommer i panik när de har skickat ut brev/sms där de försöker få personen att betala igen.
ett högst oseriöst bolag som borde få sin "försäkringslicens" indragen
Smidigt
Smidigt, enkelt och mycket bra professor hjälp.
Assistansbergaren var mycket kunnig och försiktigt med husbilen !
Bra telefonkontakt och inga oklarheter
Bra telefonkontakt och inga oklarheter. Jag hade tur att inte behöva vänta länge på assistans. Det var väldigt bra att kunna se i realtid via telefonen var assistansen befann sig.
Top noch
Fantastastiskt trevlig och kunnig person som hjälpte oss på plats och följde upp så att allt gick bra tills vi var hemma.
Ge honom mycket beröm.
Fick snabb hjälp och mycket trevlig…
Fick snabb hjälp och mycket trevlig förare. Allt fungera perfekt.
Skickar hem faktura som säger att jag…
Skickar hem faktura som säger att jag behöver extra försäkring. Buffel och båg. Tänk på rädda och osäkra som kanske betalar in. Förstår inte att de får göra på detta sätt..
Snabb service och jätte trevlig…
Snabb service och jätte trevlig chaufför mycket hjälpsam , vi är så nöjda
Sanslöst dåligt bemötande
Idag 2026-08-12 ringde jag och sa att Viking assistans har en bättre assistansförsäkring än Assitansbolaget för 588kr/år jämfört med Assistansbolaget som höjt till 1480kr/år.
Då sänkte Assistansbolaget sin försäkring till 588kr/år!
Men då Vikings även innefattade släpvagn/husvagn, ringde jag igen och sa att jag vill säga upp min försäkring på förfallodagen 2026-09-13, samt få bekräfftelse på email.
Fick inget email och när jag kikade på Mina sidor på Assistansbloagets hemsida stod det att jag inte har några försäkringar!!!
Ringde igen och fick till svar att försäkringen gällde till förfallodagen 2026-09-13 men att dom inte kan bekräfta med email.
Så om jag nu behöver utnyttja försäkringen hur ska jag då kunna veta att den fortfarande gäller när hemsidan säger att jag ingen försäkring har?
Slutsats, så bedrövligt dåligt av Assistansbolaget.
Blir skönt att slippa detta bolag efter förfallodagen.
Att kunna skicka mail att dom sänkt priset men inte skicka mail att försäkringen gäller t.o.m förfallodagen trots att den är uppsagd 2026-08-12.
Det här företaget är inte ens värt
Det här företaget är inte ens värt 0 stjärnor. Det har nu varit två tillfällen då jag behövt akut hjälp, och vid varje tillfälle (båda gångerna var det för att få min bil bogserad) sa de till mig att de inte kunde täcka kostnaderna "i det här fallet" (?!?!). De hittar alltid ett fall där de inte täcker kostnaderna. Jag har nu sagt upp den här försäkringen. Jag skulle avråda alla från att teckna en försäkring hos dem. Om du behöver dem hjälper de dig inte.