Askepot & Valentino Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har i dag, ved hjælp af Grethe, fundet min drømme brudekjole. Det var en fantastisk oplevelse, og Grethe tog sig virkelig god tid og var meget behagelig og så sød. Butikken får min varmeste anbefa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kom, mor, datter og mormor i går uanmeldt for at kigge på konfirmationskjole til mit barnebarn og vi fik den skønneste oplevelse med hjælp til at finde den helt rigtige kjole til Sofie. ❤️❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Askepot og Valentino! Jonna tog varmt i mod mig mig mine gæster og allerede ved første indtryk følte jeg mig i gode hænder! Jonna fandt hurtigt ud af hvad re... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle finde en brudekjole. Havde en fantastisk oplevelse. Super god og professionel behandling, i rolige og hyggelige omgivelser. Rigtig mange fine kjoler til gode priser. Og jeg endte med at finde m... Se mer

Företagsinformation

1. Bröllopstjänst

Informationen kommer från olika externa källor

Askepot & Valentino - velkommen til Tønder og Jyllands største specialbutik med brudekjoler

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sammenlignet med andre brudebutikker…

Sammenlignet med andre brudebutikker giver denne her den ekstra ting. Dygtig vejledning i form af mange års erfaring indenfor branchen. Kan vejlede godt i forhold til hvad der klæder en, hvordan en skrædder kan arbejde og er derudover ualmindeligt sød, fokuseret og gør en kæmpe forskel for en. Jeg synes personligt at når der var mange der snakkede mig hen over hovedet af mine selvvalgte gæster så var Jonna god til at komme over og snakke med mig så det hele blev så let at være i. Alt i alt, en service ud over det ekstra som man nogensinde kan forvente.

23 maj 2025

Kære Signe
Tusind tak for din søde anmeldelse, den betyder rigtig meget for os.
Hvor er vi glade for at have kunnet give dig og dit følge en god oplevelse, det var for os også en dejlig oplevelse at have Jer på besøg.
Nu kan alle glæde sig til at din smukke kjole kommer i hus.
Kærlig hilsen fra

FANTASTISK OPLEVELSE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg var i lørdags i Askepot & Valentino for at finde min brudekjole 👰🏼‍♀️ Jeg havde den dejligste oplevelse med Jonna som ekspedient 🤩 Hun var så sød, forstående, lyttende og bare lige til (som er meget rart, når man nærmest står i bar numse overfor hende) 😅🙈

Jeg var nervøs for at jeg ikke ville få den helt rigtige mavefornemmelse, men da Jonna lige ville have at jeg skulle prøve en bestemt kjole - VAR DEN DER BARE 🤩🥰 KJOLEN JEG SKULLE GIFTES I 👰🏼‍♀️💞
Jeg er så glad, og mit valg føles så rigtig 🥰🥰 Jeg kan ikke vente med at få kjolen på igen, og nyde en dejlig dag i den 👰🏼‍♀️

De varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 maj 2025

Kære Joan
Hvor er vi glade og stolte af din flotte anmeldelse,- tusind tak fordi du har givet dig tid til at skrive den,- det betyder virkelig meget.
Ja,- der var ingen tvivl, da du fik kjolen på, nu kan du gå sommeren i møde med ro i sindet,- du bliver den flotteste brud.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig oplevelse! Fantastisk service!

Jeg har idag været nede ved Askepot og Valentino og fine min brudekjole! Det har været den mest venlige og utrolig oplevelse!!
Vi havde Jonna som ekspedient! Sikke en service vi fik! Blev mødt med åbne arme og hun var mega god til at spørge ind til ønsker, budget og havde vejledning til hver et punkt!

Både mit følge og jeg gik der fra med den varmeste følelse og oplevelse i sådan et vigtigt moment i sit liv! 🙏🏻

Og det grundigt gennemgået alt det praktiske med bestilling og afhentning af kjole m.m!

En helt igennem utrolig fantastisk oplevelse som jeg anbefale alle brude der har mulighed for at besøge Askepot og Valentino!

15 maj 2025

Kære Rikke
Hvor er jeg glad for din flotte anmeldelse. Tusind tak.
Det var så dejligt at se dig stråle da du fik den helt rigtige kjole på,- og det var en fornøjelse at lære dig og dit følge at kende.
Herfra sendes de bedste hilsener til Jer

Rigtig skøn oplevelse

Det var en rigtig super god oplevelse at være nede og prøve brudekjoler. Vi fik virkelig god hjælp af Jonna, som var sød og nede på jorden, og gjorde det til en dejlig oplevelse. Hun var god til at finde kjoler, som passede til mine ønsker. Mit dommerpanel (mor og svigermor) var også med, og de siger også tak for en virkelig hyggelig og varm oplevelse. Skøn dag vi vil huske 😄

13 maj 2025

Kære Lærke
Tusind tak for din skønne anmeldelse,- den betyder rigtig meget for mig.
Det var en stor fornøjelse at kunne hjælpe dig med at finde drømmekjolen,- du bliver den smukkeste brud.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pia (ejeren) er super sød og altid…

Pia (ejeren) er super sød og altid smilende. Har lige købt min brudekjole dernede og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Pia hjalp mig med at vælge den helt rette, som også passede til min figur. Alle medarbejdere dernede var engageret og fik tårer i øjnene da jeg fandt den rette kjole - hvilket viser mig hvor meget de går op i deres kunder.

6 maj 2025

Kære Zenia
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de søde ord, det varmer kan du tro.

Varm anbefaling herfra

Jeg har af flere omgange skulle bruge galla tøj, fest tøj og brudekjole samt min mand også skulle have et flot jakkesæt til fest.
Jeg er altid blevet mødt af smilende og imødekommende personale og altid fået en super service.
Jeg kan varmt anbefale Askepot og Valentino.

20 januari 2025

Kære Kia
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er altid en stor fornøjelse at have besøg af dig og din familie.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skuffende oplevelse..

Jeg havde glædet mig til at prøve brudekjoler, men oplevelsen var ubehagelig. Konsulenten pressede mig konstant, blandt andet med “du skal ringe i morgen, hvis du vil have kjolen”, selvom jeg sagde, at jeg gerne ville tænke over mit kjolevalg.

Hver gang jeg talte med mine veninder om, at kjolen ikke passede ordentligt, afbrød hun og gentog “en kjole vil aldrig passe 100% i butikken”, - igen og igen, som om vi ikke forstod det.

Hun pressede mig også i kjoler, der var alt for små (str. 36, selvom jeg bruger 40) og jeg kunne nærmest kun passe én eneste kjole. Det gjorde virkelig noget ved min selvtillid, som røg helt i bund.

“Du skal ikke bukke dig med kjolen på, da lynlåsen eller knappen kan gå i stykker.”

På et tidspunkt ridsede hun mig med en nål to gange, så jeg begyndte at bløde. Hendes reaktion var: “Nu skal der ikke komme blod på kjolen”

Jeg gik derfra med en dårlig fornemmelse og kan desværre ikke anbefale stedet.

4 maj 2025

Kære Hanim

Hvor er jeg bare ked af denne anmeldelse,- og jeg bliver nødt til at sige , at jeg slet, slet ikke kan genkende din historie, og hvordan du kan opfatte oplevelsen som ubehagelig, forstår jeg ikke,- jeg stod i 2 timer og gjorde alt hvad jeg kunne for at servicere dig og dit følge,- og der var grin og en god stemning.

Jeg har på intet tidspunkt presset dig,- tværtimod sagde jeg til dig, at jeg følte at du var ved at være fyldt godt op, og jeg syntes du skulle gå hjem og sove på det, da jeg godt kunne fornemme at du ikke var i mål. Jeg presser ALDRIG mine kunder. Efterbestillinger til September ER op over,- men på intet tidspunkt har jeg sagt at du skulle ringe dagen efter.

Du prøvede de 2 timer rigtig mange kjoler, da du slet ikke vidste hvilken stil du gik efter ,- og ja du prøvede derfor også kjoler som var både for store og for små,- men det var blot for at give dig mulighed for at prøve alt det som du gerne ville,- og det passer bestemt ikke at du kun havde en kjole på i den rigtige størrelse, det er simpelthen ikke rigtigt,- og ja,- ingen kjoler passer 100% når de prøves,- alle skal en tur forbi en skrædder, jeg gentog det ofte, netop for ikke at gøre dig ked af det.

Du skriver at JEG ridsede dig med en nål 2 gange,- du blev ridset med en nål som sad i kjolen da du tog kjolen af, og jeg kan forstå at ting som jeg har sagt som værende for sjov er blevet misopfattet, og jeg beklager virkelig at jeg ikke har læst dig rigtigt.
Jeg har prøvet at komme i dialog med dig, for at finde ud af, hvor kæden er hoppet af, jeg er som sagt frygtelig ked af det, og vil virkelig gerne have en konstruktiv snak med dig.

Jeg håber at du kommer i mål og finder din drømmekjole

dårlig oplevelse med skrædder

dårlig oplevelse med skrædder

31 mars 2025

Svar från Askepot & Valentino

Virksomheden Jessies systue har lejet et lokale i samme bygning som Askepot & Valentino,- men har absolut INTET med butikken at gøre.

Jessies systue har deres egen mailadresse, telefon og momsnummer , Så jeg vil opfordre Jer til at rette Jeres klage til dem, og slette denne anmeldelse.
Vi har som sagt INTET med dem at gøre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service! Hjertevarm og oprigtig!

Jeg har lige været inde og finde min drømme brudekjole!! Den er SÅ smuk at jeg begyndte at græde og til en rigtig god pris

Jonna er simpelthen så sød og dygtig til at vejlede og hele atmosfæren i butikken er bare SÅ rar og helt nede på jorden til trods for at man er omgivet af meget flotte og eksklusive kjoler

Askepot & Valentino får mine allerbedste anbefalinger!

9 april 2025

Kære Signe
Tusind tak for dine søde ord,- det var en stor fornøjelse at få lov til at hjælpe med at finde drømmekjolen
Jonna/ Askepot & Valentino

Klar anbefaling herfra!

Helt fantasisk service!
Jeg fandt min brudekjole her, og fik hjælp under hele besøget. Helt fantastisk fra start til slut!💃

9 april 2025

Kære Camilla
Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glade og stolte over at have kunnet give dig og dit følge en dejlig oplevelse.

Kan kun anbefales!

Allerede fra man kommer ind i butikken bliver man mødt af smil og imødekommenhed af personalet. Jeg kom med min søster, mor og svigerinde for at finde min brudekjole. Med Jonnas guidning og ekspertise lykkedes det også. Jonna sporede sig hurtigt ind på hvad jeg havde i tankerne og var så god til at finde kjoler til mig, at hun faktisk fandt drømme kjolen i første forsøg. Jeg prøvede flere forskellige stile og snit på, men kunne ikke lade være med at tænke på den første kjole. Jonna var rigtigt god til fremhæve formerne på kjolen og hvad jeg søgte efter i en kjole. Diverse tilretninger blev jeg forsikret om var intet problem, så kjolen blev 100% som jeg vil have den. Man kunne tydeligt mærke at Jonna har ekspertise og en god kundeservice.
Virkelig hyggelig atmosfære og man havde butikken for sig selv efter lukketid.
Bobler, the, kaffe og chokolade blev også tilbudt, som satte prikken over i'et.
Jeg kan kun anbefale denne brudebutik og er så taknemmelig for at have fundet min drømme kjole med Jonnas hjælp.

5 april 2025

Kære Marie
Tusind tak for din flotte anmeldelse,- det gør mig bare så glad.
Det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig set, og føler sig godt tilpas,- og det var en stor fornøjelse at være i selskab med dig og dit følge.
Nu glæder jeg mig til at se din specialdesignede kjole, når den kommer fra leverandøren

Fantastisk oplevelse ❤️

Jeg har lige været nede og købe den fineste brudekjole 🥹
Jeg er simpelhen så glad og lykkelig over den fantastiske oplevelse. Joanna er den sødeste kjolevejleder og er dybt professionel. Det var lige den oplevelse jeg altid har drømt om og jeg kan kun anbefale butikken.
Vi blev taget imod med bobler og snacks. Simpelthen så dejlig en dag, hvor der blev taget sig god tid til overvejelser. ❤️

5 april 2025

Kære Natalie
Tusind tak for din anmeldelse og søde ord.
Hvor er jeg glad for at prøvningen levede op til dine forventninger,- du og dit følge var det dejligste selskab.
Vi ses når din smukke kjole er i hus

Hvad de lovede vs

Hvad de lovede vs. hvad vi fik var en joke

2 april 2025

Hej Rikke
Jeg ved ikke hvem du er,- og hvorfor du synes at vi har fortjent din 1 stjernede anmeldelse.
Det er mig meget magtpåliggende, at vores kunder går herfra med en god oplevelse, så det vil være dejligt, hvis du enten ringer til butikken i åbningstiden og beder om at tale med mig, eller sender en mail på mail@askepot-valentino.dk så vi kan få en snak omkring hvad der er sket.
Jonna/ Indehaver Askepot & Valentino

Uforglemmelig og fantastisk oplevelse

Lørdag den 29. marts var jeg, sammen med min mor, søster og kommende svigermor inde ved Askepot og Valentino for at finde drømmekjolen til mit kommende bryllup, som skal være i august 2025.

Vi blev mødt med åbne arme, og blev virkelig taget godt imod allerede fra første skridt vi tog ind i butikken. Jonna tilbød kaffe, te samt bobler, hvorefter jeg blev spurgt om jeg havde noget bestemt jeg gik efter. Jeg havde hjemmefra kigget på hjemmesiden for at finde lidt inspiration, så jeg/vi havde noget at gå efter. Jonna fandt nogle kjoler frem, og jeg var selvfølgelig også selv med til at kigge efter nogle som fangede mine øjne.
Efter at have fundet nogle kjoler frem, gik prøvningen af kjolerne i gang, så vi kunne spore os ind på en stil, og dermed komme frem til at finde drømmekjolen.

Nu er jeg ikke lige den som fylder mest, hvilket også gjorde, at der ikke var kjoler hjemme i min størrelse, men jeg skal da lige love for, at Jonna var fantastisk til at nåle kjolen ind, så jeg kunne få en fornemmelse af, hvordan kjolen vil komme til at sidde, når jeg vil få den i den rigtige størrelse.

Jonna var også virkelig god til at få mig til at vælge kjoler fra, så jeg ikke havde for mange at vælge i mellem til sidst - jeg havde maks. 3 kjoler, som jeg listede efter hvilken en jeg bedst kunne lide. Til sidst endte jeg med kun at have 2 kjoler, som jeg prøvede igen, hvorefter drømmekjolen så blev fundet.

Under prøvningen af kjolerne var Jonna også virkelig god til at fortælle hendes ærlige mening omkring de kjoler jeg prøvede, hvilket for mig var virkelig dejligt

Jeg må sige, at jeg klart vil anbefale Askepot og Valentino til andre kommende brude, men også konfirmander eller hvis man bare skal have en festkjole. I sin tid blev min konfirmationskjole også købt hos Askepot og Valentino - jeg har virkelig følt mig velkommen og hørt, og bare det at der ikke er andre som også skal prøve brudekjole, mens man selv prøver er fantastisk. Det gør at man kan slappe mere af, og bare nyde det, uden at skulle tænke over at fremmede måske står og kigger på en.

29 mars 2025

Kære Jannie
Tusind tak for din flotte anmeldelse,- den varmer kan du tro.
Jeg glæder mig til at se Jer igen, når din smukke kjole er kommet i hus .

Jonna ist großartig!

Absolute Herzensempfehlung! Eine tolle Auswahl, tolle Atmosphäre und das Beste: Jonna. Ich fühlte mich bei ihr mehr als gut aufgehoben. Meine Begleitungen fanden es auch einfach nur schön. Ich hatte meinen 5 Monate alten Sohn mit und egal ob er gestillt werden musste oder ich ihn eben in den Schlaf schaukeln musste, für Jonna war es überhaupt kein Problem und in Zeitstress ist sie auch nicht geraten. Tolle Kleider, faire Preise und ein tolles Ambiente. Nur zu empfehlen. ❤️

29 mars 2025

Svar från Askepot & Valentino

Vielen Dank fûr deine worte und empfehlung, es war ein vergnûgen dir helfen zu kônnen.
Viele Grûsse von

Den bedste dag

Har i dag været inde ved Askepot og Valentino for at finde KJOLEN til min store dag. Virkelig en rigtig god oplevelse :)

Min familie og jeg blev taget rigtig godt imod Jonna, som stod klar med bl.a bobler, kaffe og The. Vi startede med at finde nogle kjoler som blev prøvet en efter en. Jonna var mega god til at lytte til ens ønsker og drømme for kjolen. Samt var godt til at komme med sin mening og fortælle hvordan kjolen ville se ud når den blev tilpasset. Alt i alt har det været en dejlig dag.
Så hvis du står og skal finde en brudekjole, kan jeg kun anbefale Askepot og Valentino.

22 mars 2025

Kære Jeanette
tusind tak for den flotte anmeldelse,- det betyder rigtig meget for os.
Det var en fornøjelse at møde dig og dit følge

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg besøgte Askepot og Valentino i…

Jeg besøgte Askepot og Valentino i sidste weekend, hvor Jonna var så sød at tage imod mig og mine næremeste med åbne arme, så jeg kunne finde KJOLEN til mit kommende bryllup - og så endda på en søndag! Det kalder jeg god service!
Vi startede ud med at kigge på forskellige kjoler imens vi gik rundt med bobler i glassene - Vi blev også budt på kaffe og the - ingenting skulle vi mangle!

Jonna var den mest behjælpelige, søde og ærlige ekspedient - hun var så forstående og tålmodig til trods for forskellige meninger i lokalet :)

Det lykkedes mig at finde den smukkeste kjole og jeg ville aldrig havde fundet den uden Askepot og Valentinos smukke udvalg og den skønne Jonna.

2 februari 2025

Svar från Askepot & Valentino

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.
Det var en fornøjelse at møde dig og dit følge, og høre at I havde nogle hyggelige timer.
Det bedste hilsener fra
Jonna/ Askepot og Valentino

Fantastisk personale

Fantastisk personale og stort udvalg i tøj til den “modne kvinde” 😊

30 januari 2025

Svar från Askepot & Valentino

Tusind tak for den fine anmeldelse

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde en virkelig ubehagelig…

Jeg havde en virkelig ubehagelig oplevelse i butikken, så jeg kan ikke anbefale at man tager derhen og køber sin kjole!
Da butikken ikke har en bookingkalender og man er nødt til at sende en mail eller ringe, besluttede vi alligevel at køre hele vejen dertil, da vi skulle kigge efter en brudekjole lige efter nytår.
Da vi kommer ind i butikken ser vi, at brudeafdelingen ligger bagerst i butikken. Vi går derhen og kigger ind. På et skilt står der, at man ikke må røre ved kjolerne. Jeg går tilbage til kassen, hvor der står en lidt ældre dame (uden nogle former for venligt blik) - jeg spørger høfligt “undskyld, må jeg spørge dig om noget. Er det muligt at kigge på brudekjoler”, hvortil hun meget skarpt svarer “nej det er ikke muligt, der er ligesom allerede en brude der inde!”. Vi taler kortvarigt og i denne periode svarer hun på intet tidspunkt høflig eller tilbyder at kigge i kalenderen og finde en anden tid/dato. Fair nok at man kun kan kigge ved tidsbestilling, men man bør tale til kunder på en ordentlig og respektfuld måde. Kommer aldrig til at lægge mine penge i sådan en butik og vil heller ikke anbefale andre det.
Ringede videre til en anden butik, i denne havde de travlt men fandt alligevel tid til mig og ydede den bedste service, så hvorfor mon ikke ‘Askepot og Valentino’ kunne det, for der var ikke andet end en kunde og tre ekspedienter!

2 januari 2025

Kære Nanna
Jeg må sige at jeg er rystet over din anmeldelse.
Der er 2 ekspedienter, som har overværet dit besøg,- og ingen af dem genkender det som du beskriver.

Vi har ingen onlinebooking,- det er rigtigt,- vi har meget fleksible åbningstider, og derfor vil vi gerne i dialog med vores kunder som ønsker at bestille en tid, men overalt på hjemmesiden og på diverse sociale medier bliver der pointeret vigtigheden af at ringe eller maile og aftale en tid til prøvning,- det vælger du så ikke at gøre,- men kører afsted.

En brudekjole prøvning hos os er en intim og vigtig seance,- og ja, når der er en brud i gang med at prøve ser vi ikke gerne at andre som ikke har tid i brudeafdelingen forstyrrer,- dette er af hensyn til bruden og hendes følge,- og jeg er helt sikker på at du ville sætte pris på dette hensyn, hvis det var dig som stod i situationen.

Ekspedienterne som du mener stod og lavede ingenting,- var i venteposition til de næste kunder som havde tid i den forreste afdeling.

Der blev svaret høfligt: nej det kan vi desværre ikke når der er en brud i gang, på din forespørgsel ,om du kunne komme til at prøve kjoler, og IKKE " der er ligesom en brud derinde" - og der blev helt bestemt tilbudt dig at finde en tid en anden dag, ingen her har talt til dig i en skarp tone, det er helt sikkert men du vælger at takke nej og går igen.

At du synes det nødvendigt at lave en sådan anmeldelse, fordi ikke har gjort dig den ulejlighed lige at ringe eller maile og forespørge på en tid,- håber jeg, at alle som læser dette og som kender vores gode service og værdier kan se, at det siger noget mere om dig end om os.

Jonna / indehaver Askepot & Valentino

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.