RIVERTY ARVATO har dragit pengar från mitt konto, sedan 2001 jag har ingen åkning vem är den, jag har inte anställd deras service, men så länge de har stulit 45kr varje månad, 2400kr så länge. AKTA ER... Se mer

Värdelöst företag som rånar människor! Bojkotta och anmäl fritt så deras piratbåt sjunker. Hade jag kunnat sätta noll eller minusbetyg så hade de fått det. Ruttna ägg ska de ha. De går inte att ko... Se mer

Arvato är tjuvar som lurar gamla människor. Min mamma har blivit lurad och accepterat deras skydd , försöker avsluta sedan mars 2021 men de slutar inte fakturera henne. Nu senaste ( som jag fått på... Se mer

Informationen kommer från olika externa källor

Arvato is a global services company headquartered in Gütersloh, Germany.

• An der Autobahn 22, 33334, Gütersloh, Danmark

• arvato.dk

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

De lurar folk med vitaplus försäljning…

De lurar folk med vitaplus försäljning och gratisprov .
Sedan är du fast i 13 veckor av272 kronor.
Betalar du inte hamnar du i inkasso.
Varning.

1 oktober 2020

Kære Nils,

Når man køber en prøvepakke hos VitaLiv, siger man samtidig ja til at blive abonnent hos dem, og efterfølgende modtage månedspakker indtil man opsiger abonnementet. De kan til en hver tid opsige abonnementet, så De er ikke bundet til dette i 13 uger.

Arvato Finance A/S

Avarto nej tack till företag som använder Avarto.

Detta företag är totalt värdelöst. Handläggarnas svar är jag vet inte, jag kan inte hjälpa dig ..Har du handlat av ett företag som skickar felaktiga fakturor så kan du inte få rättelse om företaget är ohederligt och inte svara i telefonen. Då kan dom skicka nonsenssvar via mail som inte reder ut någonting. Ringer du till Avarto så får du svar att dom vet inte vad fakturan gäller och dom kan inte hjälpa dig. Den handläggare jag pratade med var antingen påverkad av berusningsmedel eller oerhört trött han sluddrade när han pratade och snubblade på orden och hade uppenbara svårigheter att koncentrera sig ..

30 september 2020

Kære Carita,

Vi er kede af, at høre, at de har haft en dårlig oplevelse. Vi kan desværre ikke finde noget på Dem i vores system. Såfremt De har fået en regning fra Arvato i Danmark, bedes De sende mail med lidt flere oplysninger til finans.dk@arvato.com.

Arvato Finance A/S

Skulle få tillbaka 224 SEK efter att…

Skulle få tillbaka 224 SEK efter att jag gjort en dubbelinbetalning på samma belopp till Bokus. Bokus anlitar Arvato för återbetalning. Angav kontonummer mm den 17 augusti via deras blankett som jag mailade in. Kollade kontot igår, inga pengar hade förts över. Ringde Arvato, man kunde inte finna mitt mail... Tänker på all de som inte har lika koll som jag och som kanske glömmer bort det hela. Bra inkomst för Arvato!

21 september 2020

Uruselt företag.

Arvato Finans jagar mig med en icke-betald sk. kontrollavgift, dvs böter. Men företaget som anlitar dem har makulerat kontrolluppgiften. När första avslaget kom, där Arvato öht inte hade tagit del av mina argument, inte heller de dokument som jag bifogade, så mejlade jag till deras uppdragsgivare och förklarade vad som hade hänt. Då makulerade de kontrollavgiften. Trots det fick jag jag en påminnelse. Mejlade igen till deras uppdragsgivare som svarade att jag kunde bortse från påminnelsen. Nu har jag fått en påminnelse till och hot om rättsliga åtgärder. Och ingenstans finns ett telefonnummer eller mejladress så att man komma i kontakt med dem. Oseriöst är bara förnamnet.

11 september 2020

Hej Jenny,

Tak for Deres anmeldelse. Vi er kede af den oplevelse De har haft med Arvato. Desværre kan jeg ikke finde noget på Dem i vores system. Men hvis De kan sende nogle flere oplysninger på parkering.dk@arvato.com, så skal vi nok kigge på Deres sag og vende tilbage.

Helt undermåligt företag

Helt undermåligt företag. Att det ens är godkänt för hantering av pengaflöde är för mig helt obegripligt

29 augusti 2020

Kære A,

Vi er kede af at høre, at De har haft en dårlig oplevelse med Arvato. Såfremt De har en sag hos Arvato i Danmark, må De meget gerne sende nogle flere information på finans.dk@arvato.com, så vi kan undersøger dette nærmere.

Arvato Finance A/S

Arvarto tar bort rörelsehindradparkering i Haninge

Sedan tyska Vonovia tagit över alla föredetta allmännyttiga bostäder i Jordbro har de överlåtit till Arvato att driva in parkeringsböter kring husen. Det första Arvato gjorde var att ta bort särskilda 3-timmars parkeringar för rörelsehindrade, som funnits sedan minst 20 år tillbaka. Nu har Arvato (genom svensk bulvan SmartPark) straffat mig med 700 kr för att jag trodde att platsen var fortfarande avsedd för rörelsehindrad parkering.

26 augusti 2020

Kære Paul,

Vi er kede af at høre, at De har haft en dårlig oplevelse med Arvato. Vi kan dog ikke finde Dem i vores system, så kan det tænkes det er Arvato i Sverige De har været i kontakt med? Såfremt det er Arvato i Danmark, må De meget gerne sende nogle flere information på finans.dk@arvato.com, så vi kan undersøger dette.

Arvato Finance A/S

Hyrde släp på ikea via freetrailer i…

Hyrde släp på ikea via freetrailer i början av juli. Har väntat på en faktura mer än en månad. Igår kom den, men då i form av ett inkassoföretag som krävde mig på ytterligare 230:-. Ingen faktura och ingen påminnelse överhuvudtaget. Nu tror jag att jag förstår er affärside. Jag betalar in kravet nu motvilligt, men pallar helt enkelt inte hålla på med er..
Hade man kunnat välja lägre än en stjärna för upplevelsen, så hade jag definitivt gjort det..

8 augusti 2020

Kære Nicklas,

Vi skal først og fremmest beklage den oplevelse De har haft med Freetrailer og Arvato. Vi kan desværre ikke finde noget på Dem i vores system, så hvis det er IKEA i danmark De har besøgt, hvor De har lejet en trailer fra Freetrailer i Danmark og fået brev fra Arvato i Danmark, må De meget gerne skrive til finans.dk@arvato.com, så vi kan finde Deres sag frem og undersøge dette.

Arvato Finance A/S

Hemsidan är under all kritik

Hemsidan är under all kritik. Svårt att hitta. Som gjort för att missa en faktura. Googlar man företaget kommer det upp alla möjliga spam-sajter. Känns oseriöst. Förstår inte varför företag väljer att arbeta med dessa.

18 juni 2020

Kære Peter,

Vi er kede af den oplevelse De har haft. Er det Arvato Finance i Danmark De har oplevet dette hos? Såfremt det er det, må De meget gerne sende en mail til finans.dk@arvato.com , da vi ikke kan finde Dem i vores system. Er det ikke Arvato Finance i Danmark, skal De kontakte Arvato Finance i Sverige.

Arvato Finance A/S

Drar felaktiga summor och omöjliga få…

Drar felaktiga summor och omöjliga få svar av.

4 juni 2020

Kære Annica,

Vi beklager meget, hvis De er blevet opkrævet fejlagtige beløb, det skal selvfølgelig ikke ske. Vi kan desværre ikke finde Dem i vores system ud fra Deres fornavn. Hvis De kan sende noget mere information om Deres sag på parkering.dk@arvato.com , vil vi kigge på Deres sag og vende tilbage til Dem.

Arvato Finance A/S

Har försökt att logga in med bankid på…

Har försökt att logga in med bankid på sdnet mina sidor fungerar inte varför?????

26 mars 2020

Kære Synnöve,

Vi beklager de problemer du har oplevet. Desværre kan jeg ikke finde Dem i vores system, og vi har ikke umiddelbart noget med sdnet at gøre. Så hvis det er Arvato i Danmark Deres anmeldelse vedrører, må De meget gerne sende kundenummer eller fakturanummer på mail: finans.dk@arvato.com, så kan vi få kigget de problemer De oplever.

Helt urusel kundsupport

Helt urusel kundsupport, undvik!

12 mars 2020

Kære Eric,

Vi beklager meget De har den opfattelse af vores virksomhed, det vi kede af. Vi vil meget gerne undersøge Deres sag hos os. Så hvis det er Arvato i Danmark som har sendt Dem et brev, må du meget gerne sende mail til os, med kundenummer eller fakturanummer på mail: finans.dk@arvato.com , så kan vi kigge på Deres sag.

Arvato Finance A/S

Bondfångare - erbjuder enbart att fakturan ska delas upp i sitt betalsystem.Botten!!!

Jag vill betala hela fakturan, men erbjuds bara alternativ, där fakturan delas upp! När jag påpekade det per tel meddelas jag att det beror på att det är ngt fel på systemet just nu. Kollar sedan och det är precis likadant att enda alternativet att jag ska delbetala min faktura, med diverse påslag. Rena bondfångeriet.

Dessutom visade det sig att jag hade pengar tillgodo, utan att jag fått meddelande om det när den nya fakturan sändes ut.

2 december 2019

Kære Carita,

Vi beklager den oplevelse De har haft. Først og fremmest, skal vi sikre os, at det er vores firma, altså Arvato i Danmark De vil anmelde, og ikke evt. Arvato i Sverige. Såfremt det er Arvato i Danmark, må De meget gerne sende Deres kundenr. eller fakturanr. på vores mail finans.dk@arvato.com, da vi ikke kan finde noget på Dem i vores system ud fra Deres navn. Når vi modtager informationerne, vil vi kigge på Deres sag.

Arvato Finance A/S

Jag skulle vilja ineda mitt omdöme med…

Jag skulle vilja ineda mitt omdöme med att ge Arvato 0 i betyg, men denna sida kräver minst en stjärna. Jag blev i våras tvungen att lägga en faktura på delbetalning, som då hamnade hos Arvato. Efter omkostnader för delbetalningen höjdes totalsumman för köpet med ca 200 kr. Jag har sedan dess fått hem två pappersfakturor med påminnelseavgift för försenad betalning, som jag betalt och beskylt mig själv för "slarvet". Fick nu min tredje faktura via mail, öppnar den SAMMA dag som den kom - även i den har påminnelseavgift om 60:- lagts till på inbetalningsbeloppet. Även efter två tidigare inbetalningar landar totalsumman för vad jag har kvar att betala långt över det jag ursprungligen handlade för. Istället för att löpa vidare med delbetalningen har jag nu bitit i det sura äpplet och betalat in fulla beloppet direkt, då jag anser att företaget medvetet försvårar för kunden att betala i tid varpå dyra påminnelse- och förseningsavgifter tillkommer. Har använt mig av tjänsten delbetalning tidigare, då med exempelvis Klarna, och det har aldrig varit några problem. Så till er alla vill jag bara säga: Se upp för Arvato! Det är ett riktigt shady företag.

19 augusti 2019

Arvato Finance AB har noll koll över…

Arvato har noll koll över fakturor utskick 2019!...

”Men lever kvar i forntiden då man behövde kil rista på stentavlor, som kan kalkas av för senare bruk som medelmåttiga kopior!”

Jag brukar köpa rätt mycket referens litteratur inom rättsfilosofi på andra språk än svenska när man sysslar med internationella relationer: på tyska, franska engelska när man inte kan få det man söker på svenska. Men blir irriterad över när Arvato finans skickar mig en förfrågan att jag ska ge dem mina uppgifter, begära att återbetala till mitt konto? Mot en annan faktura, nått jag redan för par veckor sedan betalat in när jag fått min beställning!
Tro min förvåning när jag fick dubbel läsa utan ha att rökt på eller tagit mig en cognac. Känner direkt att det lukta fishing och bedrägeri. Tänker man inte till, så överlämnar man sina uppgifter och får sitt ev bankkonto tömd, kanske t.om kapad identitet.

PS! Detta kommer att polisanmälas (ARN? Men de tar tid på sig och ska dubbelkolla 59 gånger om man har har skrivit rätt uppgifter på deras sida, till slut blir det att du blir lika förvillad som när du började för att sidan inte fungerade som den skulle, var det tänk på flit att försvåra registreringen?) Tänk extra noga från vem och från vilka ni får era fakturor ifrån, har man noll koll eller vet inte vad man sysslar med från deras sida?

23 maj 2019

Kære Leo Creiuzius,

Vi finder desværre ikke noget på Dem i vores system. Er de sikker på, at De har skrevet anmeldelsen på den korrekt trustpilot profil? Er De sikker på, det ikke er Arvato Sveriges trustpilot De skulle have anmeldt? Såfremt De fortsat mener det er Arvato Danmark De har fået en regning fra, må De meget gerne skrive til parkering.dk@arvato.com, med flere oplysninger om sagen, så vi kan undersøge dette nærmere.

Arvato Finance A/S

Arvato Finans hantering av kunder är en…

Arvato Finans hantering av kunder är en lika stor skandal som den pågående granskningen av Klarna. Aravato Finans lägger upp avbetalning med luddiga villkor. Ett riktigt bedrägeri med ockerränta och otillbörliga förseningsavgifter. Har anmält till ARN och konsumentverket. Följ tråd om liknande kritik hos Klarna på twitter från professor Agnes Wold.

15 maj 2019

Kære Ulrika,

Tak for Deres anmeldelse. Jeg kan se at Deres anmeldelse ikke er til Arvato i Danmark, men til Arvato i Sverige. Vi er kede af den oplevelse De har haft med Arvato, men De er nød til at kontakte Arvato i Sverige, da det er dem der kan hjælpe dig.

Undvik

Fick en påminnelsefaktura med straffavgift utan att ha fått någon orginalfaktura skickad. Man måste själv komma på att logga in på deras laggande sida för att få se fakturan. Dåligt!

27 mars 2019

Hej Matilda,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevese med Arvato.
Vi kan dog ikke finde dig i vores system, så du bedes skrive til os på mail: parkering.dk@arvato.com med nogle flere oplysninger, så vi kan finde din sag og kigge på den.

Bluff

Skickar påminnelser på fakturor de inte skickat ut. Kommer undvika alla företag som nyttjar Arvatos blufftjänster. T.ex. Bokus.

19 februari 2019

Svar från Arvato

Tak for din anmeldese. Vi kan ikke finde noget på dig, da du ikke har oplyst noget navn, så vi kan ikke kigge på din sag. Venligst oplys nogle informationer på dig, så vil vi gerne kigge på din sag og undersøge det du skriver.

Arvato Finance A/S

Jag fick min första faktura ifrån dom…

Jag fick min första faktura ifrån dom och där stod det "All information finns i detta mail, och vi behöver din betalning senast 2019-01-13.
Om du har ett autogiro dras betalningen direkt från ditt konto."

Jag fixade då alltså autogiro för att betala fakturan vilket inte drogs och hamnade hos inkasso. Arvato brister på information. De har även vit text på vit bakgrund i deras mail så du ska inte tag på viss information som te.x deras nummer vid betalning av fakturor. Synd man inte kan dela med sig av länkar/bilder här.

13 februari 2019

Hej Albin,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke finde dig i vores system. Så oplys gerne lidt mere om din sag, så vi kan hjælpe dig og kigge på din sag.

Arvato Finance A/S

Bluff med ej utskickade fakturor och…

Bluff med ej utskickade fakturor och sen krav på betalning av stackars mamma. Sambo har även fått kriga för sina köp med detta undermåliga företag

Använd aldrig dessa om du vill få ett smidigt köp.

8 januari 2019

Kære Jim.

Tak for din henvendelse. Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft, men vi kan desværre ikke finde dig i vores system. Såfremt det er Arvato Finance i Danmark du har haft en dårlig oplevelse med, må du meget gerne skrive til os på finans.dk@arvato.com, så vi kan tage hånd om sagen.

Arvato Finance
Kundeservice

Jag rekommenderar andra att inte…

Jag rekommenderar andra att inte använda detta företag vi betalning/avbetalning av köp på nätet bland annat för att man åker på två avgifter för en sen betalning vilket tas ut på två olika fakturor. Och sedan är det svårt att hitta information om dessa och andra avgifter på deras hemsida. Kommer att undvika dem framöver.

19 september 2018

Kære Snezana,

Vi kan desværre ikke finde noget på Dem i vores system. De er velkommen til at skrive til os på finans.dk@arvato.com, så vi kan behandle Deres henvendelse.¨