RIVERTY ARVATO har dragit pengar från mitt konto, sedan 2001 jag har ingen åkning vem är den, jag har inte anställd deras service, men så länge de har stulit 45kr varje månad, 2400kr så länge. AKTA ER... Se mer
Värdelöst företag som rånar människor! Bojkotta och anmäl fritt så deras piratbåt sjunker. Hade jag kunnat sätta noll eller minusbetyg så hade de fått det. Ruttna ägg ska de ha. De går inte att ko... Se mer
Arvato är tjuvar som lurar gamla människor. Min mamma har blivit lurad och accepterat deras skydd , försöker avsluta sedan mars 2021 men de slutar inte fakturera henne. Nu senaste ( som jag fått på... Se mer
Jag rekommenderar andra att inte använda detta företag vi betalning/avbetalning av köp på nätet bland annat för att man åker på två avgifter för en sen betalning vilket tas ut på två olika fakturor. O... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Arvato is a global services company headquartered in Gütersloh, Germany.
An der Autobahn 22, 33334, Gütersloh, Danmark
- arvato.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
RIVERTY ARVATO, AKTA ER FRÅN DEM!
RIVERTY ARVATO har dragit pengar från mitt konto, sedan 2001 jag har ingen åkning vem är den, jag har inte anställd deras service, men så länge de har stulit 45kr varje månad, 2400kr så länge. AKTA ER FRÅN DEM!
Akta er för pirater!!!
De går inte att kontakta och de drar pengar från ens konto trots att man inte har något mer att betala dem. Finansinspektionen gör ert jobb nu och granska dessa gamar. #@*la ockrare!!!
Har haft ett Autogiro i flera år till…
Har haft ett Autogiro i flera år till detta bolag undrar när räkningen tar slut eller ska man betala hela livet??? Går inte att komma åt vad jag betalar till. Står bara att mitt användar namn inte stämmer när jag försöker logga in. Köp inget med Arvato. Kommer anmäla företaget till ARN.
Arvato är tjuvar som lurar gamla…
Nu senaste ( som jag fått på mejl är att hennes abonnemang hos dem är avslutad 20221109 men att hon behöver betala till 20220331. DE Är Lurendrejare. Acceptera aldrig någonsin något från dem!!!!!
Beställde härdat glas skydd med magnet…
Beställde härdat glas skydd med magnet till min Samsung telefon. Glas skadat vid ankomst och omöjliga att komma i kontakt med. Mitt
Totalt värdelöst bedrägeriföretag
Totalt värdelöst bedrägeriföretag! Hopplöst att få svar på en vanlig enkel fråga. Jag har ingen aning om varför dom tagit en kreditupplysning på mej och verkar inte få något svar överhuvudtaget.
Ringde dem och sa att eftersom min…
Ringde dem och sa att eftersom min mamma gått bort hade jag glömt att betala men att jag skulle göra det snarast möjligt, inga problem sa kvinnan i telefonen. Sen skickar de allt direkt omedelbart till inkasso, noll empati eller förståelse.
Framöver handlar jag ENDAST via klarna👍🏻
Arvato Samarbetar med Norwegian LAB AS…
Arvato Samarbetar med Norwegian LAB AS och dem är lika hungriga på pengarna, eftersom de lurar folk och beställer hem saker som man inte har beställt. Hemsk
Bedrägeri!
Bedrägeri! Betalade in boten (fick den pga skrev en siffra fel i regnumret) men fick ändå en påminnelse. Att komma i kontakt med det här företaget är ett skämt. Efter flertal mail ringer jag. Killen som svarar i telefonen menar på att han inte kan göra något och att ärendet ska vänta till augusti, boten var i maj… jag sa att jag hade väntat i 5 dagar, hans svar var att jag då kunde vänta 5 dagar till… Ville ha bekräftat på Mail att dem lagt detta ärende åt sidan, han tog min mailadress men inget kom. Återigen mailade jag detta usla företag för inga svar... Ännu en påminnelse för betalning kom veckan efter. Då ringer jag igen. Killen som svarar kan inte hjälpa mig och lägger på luren i örat. Ringer tillbaka igen och killen jag pratar med kan inte göra någonting säger han och lägger på. Efter flertal Mail och även samtal fick tillslut min pappa komma in i bilden. Efter om och men får vi tillslut ett svar att det är löst. Inte ens en ursäkt. Jag har fått lägga tid och energi för att få tag på dessa idioter. Dem stackarna som blivit bedragna och lurade av detta företaget!! Ansvariga som mailade oss svaret (du vet vem du är) kan ej vara stolt över detta otroligt usla och fula företag. Dig förtjänar jag en ursäkt av.

Otydlig och otrygg betalningslösning
Det är oerhört svårt att se både månadskostnader, totalkostnad och betalningsplan hos Arvato. Ett väldigt dåligt val av betalningsleverantör av Hallon, det verkar knappt finnas någon kontakt mellan företagen eftersom Hallons kundtjänst inte kan säga vad Arvato sysslar med. Vågar inte sätta autogiro på detta företag.
Ni är riktig skiiiiiit skam företag…
Ni är riktig skiiiiiit skam företag arvato
Fått inkasso från Gothia och pratade…
Fått inkasso från Gothia och pratade med Arvato som säger dom inte fått betalt under hela hösten trots jag kollat fakturorna trots dragits från mitt konto! Tjejen på kundservice sa att inget kommit in men den andra killen sa att det gjort men kunde inte ge ett tydligt svar?
Fakturorna är röriga och svårt att tyda, frågade kollega på ekonomi som höll med. Varför anställer Hallon ett sånt företag som lurar. Håller med ang. kundservice, man fick ingen förklaring på mina frågor. Jätte oserisöt! Usch ....
Finansinspektionen bör ta sig en titt…
Finansinspektionen bör ta sig en titt på detta företag.

Svar från Arvato
Har inte fått originalfaktura men…
Har inte fått originalfaktura men påminnelse med straffavgift . Om några dagar har jag fått inkassokrav, trots att jag betalade påminnelse fakturan. Ringde till kundtjänsten och har fått ett väldigt oproffessionelt, dåligt bemötande . Jag kommer att undvika handla hos företag som samarbetar med
Arvato . Om jag kunde ge 0* stjärna till företaget, skulle jag göra det.

Svar från Arvato
Så himla dålig kundservice om man ens…
Så himla dålig kundservice om man ens kan kalla det service. Fått besked i november om en överbetalning som gjordes i mars 2020. En ansenlig summa, 8.800 kr!
Då vi önskade en återbetalning uppgavs kontonummer och även en fullmakt i brevform för att jag ska kunna ringa och prata med dem för min brors räkning då han har en diagnos och inte kan prata för sig. Fortfarande har de inte fått någon fullmakt säger de och nu är det alltså Coronans fel att inte posten fungerar! Verkar som de kör med utmattningsteknik men jag tänker fortsätta och fortsätta att ringa. Kanske en polisanmälan/ARN/KO?

Tjuvar
Tjuvar! Skickar faktura för parkering som gjordes för 1 år sedan och omöjligt för kund att försvara sig eller bevisa motsatsen när det har gått så lång tid. Dryga i telefon och skickar sms efter sms med påminnelser trots att man bestridit fakturan. Önskar dessa parasiter lidande, för allt lidande de orsakar andra. Önskar för Guds skull att någon granskar och sätter dit detta bedrägeriföretag.
Svar efter kommentar: Ni ljuger och kommer med en dålig bortförklaring om att jag skrivit på fel Arvato sida. Har dubbelkollat fakturan och den kom Absolut från er. Sluta att vara så pinsamma. Nån borde ju granska och sätta dit detta tjuvföretag, önskar företaget undergång asap.

Svar från Arvato
Parkerade för 1 år sedan och fick en…
Parkerade för 1 år sedan och fick en faktura i dagarna. Kommer ej ihåg detta så jag ringde. 573kr/för ett dygn när jag stod där i ca 20min, hämtade min dotter från en gitarrlektion.1h gratis och man måste avsluta via ett sms till, annars får man ett helt dygn krediterat. Det framgår ej vilken summa i sms, ej heller tydligt att att det är 1 dygn man måste betala. De var vänliga att ta ta bort denna faktura då de nu har påminnelse sms om att avsluta parkeringen.
Botten av botten
Botten av botten. Komplicerade system för att betala tillbaka dubbelbetalt belopp - papper som ska fyllas i och skickas per brev där man själv betalar porto. Då min teleleverantör bröt samarbetet med detta företag ringde jag upp. Hade jag inte gjort det hade beloppet försvunnit ner i företagets egen ficka. Otydlig hemsida, otydlig redovisning av fakturor och obegripliga system för kundkontakt. Undvik företaget till varje pris!