Synes, det var utroligt sympatisk af jer at støtte Sidse Friis i anledning at oversvømmelsen af hendes hus. Røg straks til tasterne og bestilte en Bubblegem Bird af Sidse. Hænger nu noget så nydeligt... Se mer
Det här tycker kunderna
God betjening og de sendte plakaterne afsted samme dag, så modtog den hurtigt!
En rigtig flot plakat. Hurtigt levering. Min plakat havde fået en hård behandling under transporten så plakaten havde fået nogle knobs. Kontaktede Arthus som sendte en ny plakat samme dag. Rigtig god... Se mer
Företaget har svarat
Arthus er lige til at give 5 stjerner. De er valide, super søde, hjælper der kunder med alt hvad de kan, og deres levering er i top. Dejligt, at plakaterne er pakket godt og sikkert ind, så man ved... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi er en kunsthandel, der designer, formidler og forhandler kunst til dig i samarbejde med danske kunstnere.
Kontaktuppgifter
Danmark
- kontakt@arthus.dk
- arthus.dk

Fine plakater og rammer
Fine plakater og rammer, der matcher det jeg så på hjemmesiden. Hurtig og sikker levering.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Efter min bestilling opdagede jeg, at jeg ved en fejl havde fået slettet et af de billeder jeg ville bestille.
Jeg skrev til Arthus, om jeg kunne få det ekstra billede tilføjet mit køb, hvor jeg fik 10% på hele ordren, og det kunne jeg godt.
Alt i alt meget tilfreds😊

Svar från arthus.dk
Hurtig og god betjening :) Rigtig søde…
Hurtig og god betjening :) Rigtig søde til at guide og give gode råd.

Svar från arthus.dk
Så god service og hurtig levering
Så god service og hurtig levering - vil helt bestille fra Arthus igen

Anbefalelsesværdig hjemmeside
Arthus har mange fine plakater og rigtig god service. Det er klart anbefalelsesværdigt, at handle der.

Svar från arthus.dk
Samme dag jeg bestilte blev de pakket…
Samme dag jeg bestilte blev de pakket og sendt. Jeg havde plakaterne næste dag!

Smukke plakater
Smukke plakater i virkelig god kvalitet, og derudover er der prima service og hjælp til at sammensætte en personlig billedvæg. Kan varmt anbefale det!

Svar från arthus.dk
Rigtigt spændende og varieret udvalg af…
Rigtigt spændende og varieret udvalg af plakater. God kvalitet, nem bestilling og betaling og en super fin service. 5 store stjerner herfra!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.