Super tilfreds med købe på jeres hjemmeside👍. Ose jeres levering under 2 dag kunne jeg hente min pakke. Grive 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Företaget har svarat
Rigtigt god butik - kan varmt anbefales Købte en aroma og den ramte lige i skabet Rigtigt venlig personale, og ung kvindelig ansat var meget høflig overfor mig. Fuld stjerne herfra
Företaget har svarat
Jeg var inde i deres butik i Herning. Super duper imødekommende og hjælpsomt personale, som tog sig tid til at lytte til mine præferencer, og gjorde sig umage, med at finde lige præcis den smag jeg... Se mer
Företaget har svarat
AROMALAND er det vildeste Go2 sted for “dampere” i Aalborg. Bedste service. Bedste vejledning. Bedste ekspedition. Bedste smil og - om lidt - bedste butik. - og så husker de kunders preferencer... Se mer
Skrivet av företaget
Hadsundvej 4, 9000, Aalborg, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Aromaland.dk
Jamen altid god service og hurtig levering . Og gode produkter

Svar från Aromaland.dk
Jeg har handlet der mange gange ig har aldrig haft nogle problemer

Svar från Aromaland.dk
Super service, varen ankom dagen efter bestilling og alt var som det skulle være.

Svar från Aromaland.dk
Hurtig levering og god information på siden. Jeg har kun prøvet en af deres aromaer ind til nu, men det virker godt.

Svar från Aromaland.dk
Bestilte som jeg plejer. Alt gik godt, ind til varen ankom med GLS til Cirkle K, de nægtede modtagelse af varen, idet der manglede modtager adresse.
Så nu ved jeg sgutte hvor mine varer er ????

Svar från Aromaland.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.