Arlo Security | United Kingdom Omdömen 2 159

TrustScore 2.5 av 5

2,6

Arlo Pro 5 kamera: Laddar inte batterierna vid temperatur under noll grader. Vid regn tränger fukt in med resultat att bilden blir suddig. Rörelsedetektering upphör att fungera. Kräver daglig om... Se mer

Jag ger 2 stjärnor för att det är ju ändå en högupplöst kameraprodukt. Funktion sådär. Men hamnar du offline, då kommer man till en sida med 300 förslag till åtgärd. Ungefär som på 90-talet. Med den... Se mer

Blev positivt överraskad hur enkelt det var att installera kameran både Arlo Essential och Pro. Tog bara ett par minuter. Bildkvaltiet och vinkel är mycket bra och täcker in hela trädgården. Enkelt at... Se mer

Köpte en Arlo doorbell via Verisure. Dörrklockan som sådan fungerar som den ska men appen och funktionerna i den är minst sagt undermåliga. Har väldigt svårt för att se hur tankegångarna gick... Se mer

1. Vaktbolag

Protect your home with Arlo colour night vision and spotlight security cameras. Choose Arlo security cameras to watch over your home 24/7.

2,6

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Arlo från nöjd till missnöjd pga företags policy

Själva kameran är faktiskt den bästa på marknaden. Men själva företaget är inte bra.

När du köpt så ingår 1 år molntjänst. Tänkte inte så mycket på det. Det skulle gå att antingen köpa tjänsten efter eller sätta in ett eget lagringskort.

Men när 1 år gått och man inte vill köpa deras moln (har reda 2 andra så har noll behov av fler) för 149 sek i månaden så tar de bort super mycket att funktionerna. Man kan inte begränsa vart man skall filma, den blir super känslig och spelar in allt strunt. Den inte gjorde innan och påminner konstant att man skall köpa deras tjänst.

Jag kan tycka att om jag köpt en produkt för 15 000 sek som skall vara premium så är detta inte hur man blir behandlad.

Typiskt storbolags tänk att man bara tänker på att tjäna pengar och i detta fallet aktivt förstöra produkten med begränsningar om man inte går deras väg.

Älskade Arlo fram till år 1 och en dag. Rekommenderade alla. Nu starkt avrekomenderar jag.

17 september 2021

you are a disgrace!

you are a disgrace!! jag har aldrig varit med värre support än de! man mailar de inget svar, man lämnar sitt telefonnummer de hör aldrig av sig, man får ingen hjälp eller support överhuvudtaget, det enda ursäkt de uttalar, vi ber om ursäkt och sen händer ingenting, UNDVIK DERAS PRODUKTER/SUPPORT!!!!
jag har haft Arlo Pro 2 med 7 dagars fri cloud inspelning i snart 2 år, medan jag bytte upp mig till Arlo Pro 3 så har den tjänsten upphört och man fick 3 månaders provperiod bara , det här är lurigt av Arlo och jätte dåligt! man känner sig lurad, idag 19/3/2021 har jag suttit i telefon kö sedan kl. var 09:00 och nu kl. är 11.41 och ingen har svarat ännu, jag lägger på nu och får be de dra åt nånstans! jag skall nu idag lämna tillbaka den produkten Arlo Pro 3 och aldrig mera Arlo.

19 mars 2021

Usel batteritid blir dyrt 150-300 +per…

Usel batteritid blir dyrt 150-300 +per vecka och kamera att driva även om skiten är dyr från början. Rörelsecensorn har kort räckvidd och osäker funktion. Människa måste stå still högst 2 meter ifrån för att den skall reagera promenerar någon snabbt förbi är de borta innan kameran börjat spela in. Usel "mörkersyn" Felindikationer. Tappar kontakten med nätverket. Otillgänglig. Tappar bort inspelade filmer. Tål inte fukt! Produkterna är rent skräp som ger en illusion av övervakningssystem men är det inte. Finns billiga kameror för några hundra som fungerar bättre. Eftersom man måste vara nära för att trigga kameran och den då lyser som man ser den är det en enkel match att helt enkelt ta bort dem om man är o olovliga syften.

1 mars 2020
Visa omdömen på alla språk. (2 159 omdömen)