Det er sjældent, jeg gider skrive anmeldelser, men her følte jeg, det var nødvendigt. Alt gik bare, som det skulle – ingen stress, ingen drama, bare en hurtig levering og et produkt, der gør præcis de... Se mer
Det här tycker kunderna
Virkelig et ringe produkt. de kan justeres ha ha, Ja man kan åbne dem så meget at de passer på halvdelen er ens finger. de får dem til at se ekslusive ud på deres hjemmeside, men ringene kommer i en l... Se mer
Har købt 2 ringe, efter 2 uger falder belægningen af, skriver til dem, og får svar tilbage at der er gået mere end 14 dage og deres handelsbetingelser kun tillader returnering inden for 14 dage, og k... Se mer
Købte to magnetringe igennem Arkonova. De lovede fuld returret og pengene tilbage. Nu er jeg endelig kommet igennem til den danske afdeling og får så en mail, at jeg skal sende ringene retur til Kina,... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg havde ikke hørt om VITAL-ringen
Jeg havde ikke hørt om VITAL-ringen før, men en ven anbefalede den til mig. Jeg har ofte spændinger i skuldrene og nakken, og jeg har lagt mærke til, at jeg føler mig mere afslappet, når jeg har den på. Plus, den ser flot og stilren ud, så jeg kan have den på hele dagen uden problemer.
AliExpress
Meget lang leveringstid, og spekulerer lidt på troværdigheden af produktet, da afsenderen var AliExpress.
Spild af penge !!!
Fik min ring efter 2-3 uger og det så ud til at den havde været brugt ( fyldt med ridser) Kontaktede kundeservice og de ville sende en ny 👍 Den modtog jeg efter ca 1 uge. Og efter 3 dage er “ guldfarven næsten væk og smitter et vildt af 😡 plus den virker som om den ikke virker.
Spild af penge på et produkt der ikke virker plus er blevet så grim efter 3 dage, at den er ubrugelig.
Fik ringene i søndags og tog dem i brug…
Fik ringene i søndags og tog dem i brug med det samme og her 3 dage senere har ringen mistet alt guld og er sort inden i ringen og smitter gevaldig af på fingeren . den anden ring er sølv som nu er blevet helt gylden godt nok er de ikke ægte men tænker de burde holde længer . jeg kan ikke læse nogen steder at ringene bliver sendt fra Kina når man bestiller på en dansk side . Jeg vil Ikke anbefale disse til andre med den dårlige kvalitet .
Produktet
Produktet, jeg bestilte, tog lidt længere tid om at komme, men jeg blev løbende informeret. Selvom der var en forsinkelse, er jeg meget tilfreds med det, jeg har modtaget. Det ser ud til at være pengene værd.
Jeg havde læst et par anmeldelser
Jeg havde læst et par anmeldelser, der nævnte problemer med levering, men jeg besluttede alligevel at tage chancen – og jeg er glad for, at jeg gjorde det! Min pakke kom lidt senere på grund af julen, men jeg blev hele tiden holdt opdateret via mail. Super professionelt og troværdigt.
Jeg har nu modtaget ringen 👍
Jeg har nu modtaget ringen og den sidder på min finger 24/7 så nu er jeg spændt på om den holder hvad den lover😘
Jeg fik en mail om
Jeg fik en mail om, at min levering kunne blive forsinket på grund af juletravlheden, og det var helt fint for mig. Jeg fik faktisk min ordre tidligere, end jeg havde regnet med, så det var en dejlig overraskelse. Kundeservice var desuden meget venlige og informative.
Jeg bestilte min vare midt i
Jeg bestilte min vare midt i juletravlheden, og jeg fik hurtigt besked om, at der kunne være en forsinkelse på grund af højtiden. Det satte jeg stor pris på – kommunikationen var klar, og jeg modtog min pakke kun et par dage senere end forventet. Alt i alt en god oplevelse...
Jeg har prøvet mange indlægssåler
Jeg har prøvet mange indlægssåler, men ingen af dem har været lige så gode som disse ortopædiske. De føles behagelige hele dagen, og de har endda forbedret min kropsholdning. Det var virkelig en god investering!
Jeg var ikke sikker på
Jeg var ikke sikker på, om VITAL-ringen ville fungere, men jeg tog chancen. Efter en måned kan jeg sige, at den har gjort en stor forskel. Mine spændinger i nakken er meget mindre nu. Jeg kan varmt anbefale den.
Jeg har købt VITAL-ringen
Jeg har købt VITAL-ringen, og jeg er virkelig tilfreds. Jeg bruger den hver dag, og den føles som en hjælpende hånd til mine spændte skuldre. Leveringen tog et par dage længere, end jeg havde forventet, men produktet er det hele værd.
Jeg arbejder som kok og står op hele
Jeg arbejder som kok og står op hele dagen. De ortopædiske indlægssåler har gjort en kæmpe forskel. Jeg føler ikke længere den samme træthed i fødderne efter en lang vagt. Bestillingen var nem, og sålerne kom allerede efter to dage.
Jeg bestilte VITAL-ringen for at prøve
Jeg bestilte VITAL-ringen for at prøve at mindske smerterne i mine fingre, især om morgenen. Efter en uges brug kan jeg allerede mærke en forskel. Det føles som om mine led er mindre stive. Ringen kom hurtigt, og den ser endda stilfuld ud.
Bestilte den 06.0102025
Bestilte den 06.0102025. Har stadig ikke modtaget. Er sur på mig selv, burde havde testet på trustpilot først.
Meget lang leveringstid.
Meget lang leveringstid.
Varen blev bestilt 26.12.2024, modtaget 16.01.2025.
Varen kom ikke fra Danmark, men fra Kina.
Undervejs var varen 5-6 dage til toldbehandling etc. i Holland, hvad jeg finder underligt.
Iflg hjemmesiden er det et dansk firma - der står bl.a. gratis hurtig levering - ved kontakt til firmaet fik jeg at vide, at man pga helligdage havde en stor mængde pakker og dermed forsinket levering.
Iflg hjemmesiden står der 4-7 dages levering.
Dårlig service
Hurtig levering i min bare.....
Det er rigtigt hvad folk skriver. Det er et svindelforetagende!!!!
Jeg skriver til jer indenfor 10 minutter efter jeg har afgivet ordren for at fortryde, da i har fået rigtig dårlige anmeldelser på trustpilot - med rette har jeg nu erfaret!!!!
Efter 10 min er ordren allerede pakket og klar til afsendelse, så det er for sent at fortryde. Her mere end 14 dage efter, er der endnu ikke kommet nogen opdatering vedr min forsendelse.
Se citeret tekst
Lang leveringstid (fra Kina) !!!
UPDATE. Har nu modtaget det bestilte, MEN da jeg købte stod der levering samme dag, hvilket kunne forklare at jeg ikke kunne fortryde/annullere ordren, selvom der kun var gået en time.
Der går så alligevel 14 dage inden pakken modtages FRA KINA........
Største svindel-foretagende.
Trækker pengene med det samme og lover levering samme dag. Prøvede faktisk umiddelbart efter bestillin (inden)
for en time at annullere ordren. Det kunne "desværre" ikke lade sig gøre, da varen var pakket og afsendt.
Har nu ventet i 8 dage. De svarer ikke på mails. Næste skridt er forsiden på Svindlerjagten på Facebook og politianmeldelse.
Hold jer LANGT væk fra dette "firma"
Vital ring
Har bestilt fra Vital ring, men de er mega store. Ønskede at returnere, men finder da ud af, at de skal sendes retur til Kina (inkl. sporing). Dette står der intet om på deres hjemmeside med dansk flag og København.
Køb ikke noget på denne hjemmeside
Enig med resten af dem der har skrevet her på Trustpilot.
Køb IKKE noget på denne hjemmeside.
Først ved kontakt til kundeservice får man at vide, at de skal returneres til Kina. Dette er der ikke oplyst noget om ved bestilling af, i dette tilfælde Vital ringene.
Det er mega dyrt at sende sporet pakke/brev til Kina og tænker ikke jeg får pengene retur fra dem, hvis jeg returnere.
Svindel!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.