Det här tycker kunderna
Fikk forsendelse i SEKS ULIKE PAKKER og de mener dette er fullstendig rasjonelt og greit, fordi det opplyses i vilkår. Seks x papp, seks x hentemeldinger, 2 x dager pakker ankom... nei dette er ikk... Se mer
Har handlet hos Ark, og de har brukt over en uke på å få sendt siste del av pakken jeg bestilte. Dette er rett og slett ikke akseptabelt i 2026. Da jeg tok kontakt med kundeservice, opplevde jeg... Se mer
Sendes ofte innen 1 virkedag av bestilling, godt utvalg. Lett å kunne returnere/bytte i butikk. Ikke helt godt for miljøet når man bestiller 5 bøker som blir sendt i 5 ulike pakker, men skjønner at... Se mer
Forhåndsbestilling på ark ifm mammut…
Forhåndsbestilling på ark ifm mammut salget. Fikk aldri sms om henting. Da jeg tok kontakt fikk jeg beskjed om at den ikke var hentet innen tiden. Ringte og da sa de at det var så mange bestillinger så det kunne være noe feil i systemet. Jeg skal ALDRI benytte denne muligheten igjen. Da bestiller jeg av noen andre så jeg vår varen min.
Drastisk forverring i service de siste årene. SÅ mye som kan forbedres!
To tomler ned for at det ikke finnes noe portofritt alternativ, uansett hvor mye man kjøper for.
En nettbutikk som skiller seg negativt ut på dette feltet!
Har allikevel bitt i det sure eplet og bestilt varer som det er vanskelig å finne andre steder (eller som totalt blir enda dyrere andre steder…) tre ganger i løpet av det siste halvåret. Tre av tre ganger har det vært problemer med bestillingen. Noe som ble forsinket (utover hva man kan regne med), skadet vare, og brått avbestilt deler av bestilling.
Har også opplevd at jeg har bestilt en vare som brått ble utilgjengelig, så er den tilgjengelig et par uker senere til mye høyere pris (skjønt originalkampanjen varen er/var en del av ikke er over!)
Vet ikke om det er erfaring eller tiltakslyst som mangler, men kundeservice begynner med ”God dag mann, økseskaft”-svar hvor de bare repeterer problemet man har. Det er et mønster at en selv må foreslå en løsning.
Trenger mye mer erfarne og serviceorienterte kundeservicemedarbeidere i nettbutikken!
SEKS ULIKE PAKKER
Fikk forsendelse i SEKS ULIKE PAKKER og de mener dette er fullstendig rasjonelt og greit, fordi det opplyses i vilkår. Seks x papp, seks x hentemeldinger, 2 x dager pakker ankom... nei dette er ikke seriøst.
Pengene trekkes også separat pr bok slik at vi trodde først feil beløp var trukket, for det var ett større og mange små. Helt totalt håpløst.
Har handlet hos Ark
Da jeg tok kontakt med kundeservice, opplevde jeg de som argumentative og mer opptatt av å skylde på Posten enn å ta ansvar eller finne en løsning.
Kommer ikke til å handle her igjen.
Arrogante ansatte og dårlig kundebehandling
Var uheldig og møtte to svært arrogante butikkmedarbeidere i kassa på Ark City Syd. Har aldri opplevd så dårlig kundebehandling før. Styr unna!
Kjempe dårlig service fra ARK Kvadrat!
Jeg spurte hvis det var mylig å pakke in ei gave men de ansatte (3 stk) stø bak kassen, de sa at de ikke pakke in fordi det er veldig travelt. Sa ser jeg rund i butikk men jeg var de eniste person i omrade. Jeg nevnte at jeg jobber i en annet butikk og at vi har samme regel, men hvis det var samme situasjon, hvor det var ingen kunde i butikk, sa kunne vi gjerne hjulpe kunde med pakke in. Kjempe dårlig service fra ARK Kvadrat! De eine som avsla pakning til meg fikk kjempe god hjelp fra meg ei uke siden, når hun trengte veiledning fra min expertise. Sa kjedelig.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Svarer raskt og tar ansvar for produkter som ikke leverer opp til forventningene! (Blender kjøpt via nettbutikken).
Ellers så er alltid en super opplevelse å handle fysisk på ARK bokhandel 😊
Kjøpte pokemon mini tins
Kjøpte pokemon mini tins. Esken de kom i var hel og fin, men åpnet den å så at tinsene var most og veldig bulkete (veldig!!). Sendet mail med bilde, men får ikke noe svar..
Helt forferdelig leveringstider
Helt forferdelig leveringstider, bestillinger blir kansellert uten varsel.
Bestillinger står også "Under behandling" i flere dager/uker.
Nettsiden er også noe av det verste jeg har vært borti, knapper funker ikke, treg lasting og dårlig oppsett
Unødendig mange pakker
Rask levering. Kunne godt ha tenkt meg at å få alle 4 bøkene tilsendt i ei pakke i staden for fire . Fikk også fire enkle fakturaer. Burde vært mulig å gi beskjed at ein ønskte ein pakke og ein faktura, '
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice! Lang ventetid (3 uker) og pakken har ventet i en uke på levering på postkontoret. Dette er siste gang jeg kjøper en bok her!
Elendig kundebehandling !…
Kjøpte feil bok til samboer og tok ikke med kvittering. Boka vet feil og reiste ned igjen i butikken 30 minutter senere til samme jente i kassa. Kunne ikke bytte uten kvittering var svaret. Så da ble det kjøp av riktig bok så nå har hun to bøker. Og dette var siste gang jeg setter mine ben i Ark bokhandel på Kuben i Hønefoss. Rett og slett elendig kundebehandling !!
Utrolig dårlig kundeservice!
Utrolig dårlig kundeservice!
Kjøpte en bok med trykkfeil og forsøkte å reklamere, men prosessen ble helt håpløs.
Jeg ble bedt om å ordne «klikk og hent» til butikk, til tross for at jeg bor langt unna og ikke kunne hente boka innen 48 timer.
Da jeg endelig kom til butikken, var boka solgt til noen andre!
Jeg måtte selv ordne ny bok, og få noen til å hente den for meg. Da jeg senere kom tilbake for å levere boka som var reklamasjon, fikk jeg beskjed om at jeg måtte komme tilbake med kortet som ble brukt ved kjøpet.
Elendig måte å håndtere reklamasjon på – så mye unødvendig styr for kunden.
Vi er tross alt i 2025, dette burde vært løst langt enklere og mer profesjonelt!
Dårlig Kundeservice!
De tok alle produktene på kampansepris rett etter at jeg bestilte. Så skrev jeg en epost for å forklare dette, men de vil ikke hjelpe meg og det er veldig dårlig og lat kundeservice og tåpelige regler! Grådige er de som blåser i om at de scammer kundene sine!
Dårlig kundeservice
Dyrere priser og veldig dårlig kundeservice i Namsos. Butikken (Ringo) rett ved siden av er billigere på leker. Og denne servicen av noe som kunne ha vært daglig leder. Skuffende.
Jukser med kampanjepriser
Skulle kjøpe en bok som er nedsatt i høstkampanjen. Kampanjeprisen for denne er 236 kroner. Jeg betalte 295 kroner. Var litt for stresset i butikken til å oppdage dette, oppdaget det ikke før jeg var på tur hjemover. Jeg bor forresten 130 km fra nærmeste ARK... Tok kontakt med ARK per E-post, men siden jeg aldri ble tilbudt kvittering, så har jeg ikke bevis for kjøpet. Derfor ble det nei til refusjon.
For dårlig
Var på jakt etter en bok, fant ut at en Ark butikk i byen jeg bor hadde den tilgjengelig. Reserverte den gjennom nettsiden. Fikk melding etter halvannen time om at boken ikke kunne reserveres. Lang historie kort, Norli Bokhandel fikk meg som kunde i stedet. Kommer ikke til å handle fra Ark igjen.
Dårlig kundeservice og null vilje til å hjelpe
Jeg bestilte flere bøker fra ark.no. Mindre enn en uke etter bestillingen, og før jeg hadde mottatt alle bøkene, startet de et salg hvor mange av bøkene jeg hadde kjøpt var inkludert til lavere pris. Jeg tok kontakt og spurte om det var mulig å få en kupong som tilsvarte prisforskjellen, slik at jeg slapp å returnere alt og bestille på nytt — noe som ville spart både meg og dem for ekstra arbeid og fraktkostnader.
Til tross for at det var en enkel løsning som hadde vært til fordel for begge parter, fikk jeg et klart nei. De var ikke interessert i å gjøre noe for å imøtekomme meg som kunde.
Det virker som prisbeskyttelse, kundetilfredshet og ikke minst kundelojalitet er helt ukjente begreper hos dem. En svært skuffende opplevelse.
Ubrukelig firma
Bestilte og betalte en bok samt porto for denne. Får mail dagen etter om at boken ikke er tilgjengelig for hjemlevering likevel og at jeg må gå å lete i fysisk butikk.
Jeg skøpteen bok på Ark.no og den ser…
Jeg skøpteen bok på Ark.no og den ser åpenbart brukt ut med riper og flekkrt på omslaget
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.