Onbetrouwbaar bedrijf. De foto's en informatie over de woning en omgeving kloppen niet. Ze werken samen met liegende, bedriegende verhuurders en op het moment dat er problemen zijn neemt Ardennes etap... Se mer
Det här tycker kunderna
Wat een fijn vakantiehuis. Wij hebben het er super gehad. Hele aardige hosts staan altijd voor je klaar. Heerlijke grote tuin met heel veel privacy. Super rustige omgeving. Fijne bedden en voldoende d... Se mer
Företaget har svarat
Na een weekverblijf in een huis gehuurd via Ardennes-Etape,had ik hen over enkele belangrijke bezwarende feiten in de woning gecontacteerd. De manier en hoe ze dit op héél korte termijn hebben aange... Se mer
Tolles Haus mit wunderbarem Grundstück und einem tollen Ausblick. Die Nähe zur Autobahn empfanden wir nicht als störend! Alles sauber, gut ausgestattet, viel Platz! Toller Pool, die Sauna etwas klein... Se mer
Företaget har svarat
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heerlijk verblijf
Heerlijk verblijf geboekt via deze site. Je bent 1 met de natuur en je hoefde haast het verblijf niet te vertrekken met alle faciliteiten. Erg leuk ingericht en we zijn weer helemaal opgeladen!

Svar från Ardennes-étape
Ardennes-etape is an excellent one-stop…
Ardennes-etape is an excellent one-stop shop for a visit to Wallonie.

Uitstekende dienstverlening
De kwaliteit van de dienstverlening is tiptop in orde! Wij maken al jaren gebruik van deze organisatie.

Svar från Ardennes-étape
De woning was precies als te zien was…
De woning was precies als te zien was op de site, zeer volledig en goed schoon. Bij tussentijds contact met Ardennes-étape (we hadden een vraag) zijn we snel teruggebeld en adequaat geholpen.

Svar från Ardennes-étape
Heel veel keuze en goede prijs…
Heel veel keuze en goede prijs kwaliteit verhouding. Vakantiewoning in Han-sur-Lesse nabij Rochefort is een aanrader. Mooie rozentuin & privé welness. Geweldig uitzicht en fantastische gastheer & gastvrouw.

Alles was goed geregeld
Alles was goed geregeld. Op tijd de nodige informatie ontvangen.

Zeer net
Zeer net, schoon en luxe kasteeltje, met veel faciliteiten.
Een aanrader!

Een tegenvaller
Geen privacy, tuinmannen komen ongevraagd zomaar de tuin inlopen en bleven daar de hele dag, huis is veel te heet in de zomer, nergens schaduw, maar 1 parasol. Banken zitten slecht en ook de eethoekstoelen zitten oncomfortabel.
Geen verlichting in de tuin, een paar Solar lampjes op tafel. Geen gordijnen dus werd het bloedheet binnen in de huiskamer, zon stond er de hele dag op.

Must to check voor Belgische Ardennen
Goede website met vlotte en duidelijke voorwaarden en een uitgebreide keus in de Belgische Ardennen

Wat een topservice van Kim
Wat een topservice van Kim! Ik had per ongeluk een huisje geboekt op de verkeerde datum en raakte even in paniek. Maar Kim heeft me op het laatste moment ontzettend goed geholpen. Ze bleef geduldig, luisterde goed en vond direct een prachtig alternatief huisje voor ons. Meteen gereserveerd, alles vlekkeloos geregeld. Haar vriendelijkheid en inzet zijn goud waard. Dankjewel Kim, jij hebt onze vakantie gered!

Ideaal
Sébastien is de ideale host. De voorafgaande communicatie, het ontvangst en vertrek waren perfect. Ik heb in deze vakantiewoning een zeer aangename tijd doorbracht met 6 familieleden. De recent gerenoveerde woning heeft een ideale ligging. 10/10!

Svar från Ardennes-étape
Niet zo zeer het bedrijf maar het…
Niet zo zeer het bedrijf maar het vakantiehuis wat we hebben geboekt was top!

Svar från Ardennes-étape
Het gehuurde huis beantwoordde niet aan…
Het gehuurde huis beantwoordde niet aan de beschrijving. Er waren verschillende mankementen aan het huis en de omgeving kon moeilijk rustig worden genoemd, waarschijnlijk ook door de tijd vh jaar en de landbouwers in de buurt druk bezig waren.... met het nodige lawaai en reuk tot gevolg.

Svar från Ardennes-étape
Slechte service van Ardennes Etappe!
We hadden een huis voor onze vriendengroep en kregen de middag VOOR vertrek te horen dat het huis waterschade had. Geen probleem.. Deze situatie kan zich natuurlijk voordoen echter vond ik de service vanuit Ardennes etappes zo slecht hierin.
In de mail van annulering stond een telefoon nummer.
Ik heb 3 keer gebeld en 3 x een callcenter eraan gekregen welke aangaf niet in het systeem te kunnen en mij dus ook niet verder te helpen. De eerste (12:45 ) medewerker die ik telefonisch sprak gaf aan dat ik terug gebeld zou worden. 2 uur (14:45) later had ik nog niks gehoord dus opnieuw gebeld. ook de 2de gaf aan dat ik gewoon geduld moest hebben want als ze zeiden dat ze me terug zouden bellen zouden ze dat doen. om 16:45 nog maar eens gebeld, helaas dezelfde situatie.
Ik besloot om een email te sturen met de uitleg van het bovenste en hoe ze het in hun hoofd haalde om mensen zo achter te laten 1 dag voor vertrek.
om 17:09 werd ik gebeld door die gene die mij de annulering door had gezet. Ze beloofde meerdere dingen zoals 15% korting voor het ongemak. Dat ze me meerdere opties nog op de mail zou zetten. dat ik voor 09:30 gebeld zou worden met een oplossing en bevestiging.
Bovenstaande 3 dingen zijn alle 3 niet waar gemaakt.
Door ons zelf wat aan te passen zijn we uiteindelijk maar akkoord gegaan met een woning welke als Backup plan was door gestuurd door ardennes ettappes ook al voldeed deze niet aan onze voorkeuren.
Uiteindelijk bij het huis gekomen hadden we een parel te pakken! prachtige accomodatie en super lieve hosts die echt in staan voor hun gasten.
Helaas hebben we de service van Ardennes etappe nu echt voor het eerst mega slecht gezien. en juist voor hun nalatigheid kon er geen 15% korting vanaf..
(dat is het minste wat ze konden doen bij zo'n situatie.) ze hebben alleen dossier kosten terug betaald als "Goedmakertje"
Op vrijdag middag aangekomen in het huisje opende we de website van Ardennes Etappe. Waar 10% last minute boekings korting word aangegeven..

Reisegruppe 2025
Eine angenehme Abwicklung mit dem Anbieter. Änderungswünsche wurden direkt verarbeitet. Es hat alles mit der Buchung wunderbar funktioniert. Alle erforderlichen Angaben wie Adresse, Schlüsselübergabe usw. waren sehr übersichtlich.

Svar från Ardennes-étape
Huis gehuurd via Ardennes Etape.
Huis gehuurd via Ardennes Etape.
Mooie grote woning maar slechte hygiëne en slecht onderhoud waardoor gevaarlijke situaties voor onze kinderen.
In het zwembad liepen muizen over het afdekzeil en zelfs 1 dode muis uit het zwembad gevist.
Dit huis heeft eerst onderhoud nodig alvorens het opnieuw verhuurd mag worden.

Svar från Ardennes-étape
Alles is heel goed verlopen
Alles is heel goed verlopen! Super huis en geen problemen ervaren.

Was een leuk familie-uitstap
Was een leuke familie-uitstap, waarbij wij hebben kunnen genieten van zowel het vakantiehuis en de korting van de lokale partners van Ardennes-étape

Svar från Ardennes-étape
Bij Ardennes-etape vind je altijd het…
Bij Ardennes-etape vind je altijd het huis dat past bij jouw groep. Ze hebben een hele fijne klantenservice en ze informeren je altijd meer dan voldoende.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.