Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede communicatie en duidelijke afspraken. Heel fijn om enige tijd na de installatie nog een zoom te hebben met in mijn geval, de uiterst vriendelijke Diula. Alle medewerkers die ik tot nu toe h... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av vattenkylare
  2. också i
  3. Vattenfilterleverantör
  4. Vattenreningsverk

Skrivet av företaget

Aquablu is the new wave in water. With our smart water dispenser, the REFILL+, we provide functional flavored water with added vitamins and minerals - still, sparkling, and chilled, of course - without the excess plastic. Come join us as we transform global drinking habits into a plastic-free lifestyle, one REFILL at a time.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,9

Alla omdömen

32 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijk en behulpzaam gesprek…

Vriendelijk en behulpzaam gesprek gehad. Ik vertelde dat ik af en toe een verstopte leiding heb bij een bepaalde smaak, binnen 2 weken had ik hier kosteloos een aircan voor ontvangen zodat ik de leiding kan doorspuiten indien nodig.

24 september 2026

Top service!

Na een wat moeizame opstart, hebben zowel de support afdeling en de monteur de problemen goed en snel verholpen, waardoor wij nu kunnen genieten van het lekkere water.

28 mars 2026

Van Gooi is erg tevreden over Aquablu

Van Gooi is erg tevreden over Aquablu. De waterdispensers zijn gebruiksvriendelijk, bieden heerlijke smaakvariaties en dragen bij aan een gezondere en beter gehydrateerde werkomgeving. Onze medewerkers maken er dagelijks met veel plezier gebruik van. Absoluut een aanrader!

11 september 2026

Onwijs tevreden

We zijn heel blij met onze Aquablu! We merken dat medewerkers fan zijn van de smaakjes en lopen nog vaker naar de drinkdispenser dan het koffieapparaat (en dat is HEEL wat)! We zijn erg benieuwd naar de smaakjes die eraan gaan komen. Een ding weten we wel en dat is dat we ze allemaal gaan uitproberen.

4 september 2026

Proactief goed contact met Support- en Technische team

Na een wat rommelige opstart (noem het kinderziektes in de werking van onze machine) zijn we ontzettend goed hierbij geholpen door het Support- en Technische team van Aquablu. Met name het zeer persoonlijke, warme en proactieve contact met Diula Douma, Client Succes Specialist, was zeer positief en de 5 sterren meer dan waard!

1 september 2026

Erg tevreden over AquaBlu

Erg tevreden over AquaBlu! De service is vriendelijk en professioneel, en de oplossing maakt het gemakkelijk om gedurende de dag voldoende en gezond te drinken. Een mooie toevoeging voor meer vitaliteit en bewustere drinkgewoonten.

1 september 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Heel fijn contact met Diula, en wanneer er onverhoopt toch iets is, lost Rob het direct op. Daarnaast zijn wij ontzettend blij met het product en is het zeer eenvoudig in gebruik. Heerlijke smaken en iedereen die gebruikmaakt van deze machines is enthousiast. Kortom: zeker 5 sterren waard!

21 augusti 2026

Hele goede service

Goede communicatie en duidelijke afspraken.
Alle medewerkers die ik tot nu toe heb gesproken of gezien zijn zeer kundig en behulpzaam. Problemen worden snel opgelost. Leuk dat ze ook een referral program hebben!

17 juni 2026

Very Happy with Aquablu!

More than 1 year we have Aquablu on our location. We are very happy with it. It is a professional company with excellent service. Our customer is enjoying the machine with different flavours every day!

23 juli 2026

100% recommended!

We have the Aquablu water system for more than a year now and have been really happy with the communication with their team, installation and with the system itself. It is a great addition to our office and employees as well as guests are very enthusiastic about it. They have a great solution and a great team!

22 juli 2026

Top !

Diula is een zeer vriendelijke en charismatische dame. Ze weet waar ze over praat en doet dit tevens met plezier, is een combinatie die je niet vaak ziet.

14 juli 2026

Super fijne support

Super fijne support, Luc en Diula zijn toppers!
Het water systeem zelf is ook top, geen gezeur meer met blikjes. Mooie value add voor de werknemers.

13 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel het team van Import4You is zeer…

Heel het team van Import4You is zeer lovend over Aquablu. Er wordt hier dagelijks aan de lopende band getapt, verschillende smaken combinaties worden bedacht en getest, en iedereen voelt zich er gehydrateert, en dus gezond door.

Mag ook gezegd worden dat Diula van het client succes team een toppertje is!!

7 juli 2026

Aquablu - Diula

Voornamelijk contact met Diula bij Aquablu en kan niks anders als positief zijn. Diula je bent een topper.

19 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aquablu: niet meer weg te denken en klaar voor de volgende stap

Vanochtend een fijn en energiek gesprek gehad met Diula van Aquablu. De vibe was goed: open, constructief en vooral gericht op hoe we samen verder kunnen bouwen.

Binnen onze vestiging in Zwijndrecht is Aquablu inmiddels echt onderdeel van de dagelijkse routine geworden. Het staat er niet alleen, het leeft. Collega’s maken er volop gebruik van en zijn er ronduit enthousiast over. Sterker nog, het draagvlak is zo groot dat het vervangen van Aquablu waarschijnlijk voor flink wat rumoer op de werkvloer zou zorgen.

Dat zegt eigenlijk alles. De oplossing wordt niet alleen gebruikt, maar ook gewaardeerd. En juist die combinatie maakt dat we alweer vooruitkijken. Op basis van het succes in Zwijndrecht wordt nu serieus overwogen om ook in Breskens een tweede machine te plaatsen.

Kortom: een sterk product, tevreden gebruikers en mooie kansen voor uitbreiding. Een prima gesprek en een samenwerking die duidelijk nog volop potentie heeft.

17 juni 2026

Diula - enthousiast en vriendelijk

Diula is langs geweest voor een gesprek over service en support. Ze is erg enthousiast over hun producten en tevredenheid van haar klanten - dat is heel fijn om te zien en weten.
Veel tips en advies ontvangen!

3 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aqua Blue is een absolute aanrader

Aqua Blue is een absolute aanrader! Wij gebruiken het nu al een paar maanden op de werkvloer en het valt echt in de smaak bij alle collega’s.
Wat vooral opvalt is de goede variatie in smaken. Er is voor ieder wat wils: van fris en licht fruitig tot wat kruidiger of neutraler. Geen enkele smaak overheerst of wordt saai, zelfs niet als je het meerdere keren per week drinkt. Dat maakt het ideaal voor op de werkvloer of op kantoor, waar je iets lekkers wilt zonder dat het te zoet of kunstmatig aanvoelt.
De bubbels maken het helemaal af. Ze zijn mooi stevig en blijven lang goed zitten, zonder dat het té agressief prikt. Het geeft dat verfrissende, sprankelende gevoel waardoor een glas Aqua Blue echt een klein moment van plezier wordt tijdens een lange werkdag. Het is dorstlessend, niet te zwaar en geeft net dat beetje luxe.

Kortom: een kwalitatief hoogstaand product dat goed in de smaak valt bij het personeel op de werkvloer en kantoor . Ik zou het zeker aanraden aan teams, kantoren, fabrieken of gewoon iedereen die van een lekkere, bruisende drank houdt.

3 juni 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.