Coletul a ajuns a doua zi, telefonul este super drÄguÈ,baterie 100% ca nou, plus cablu de ĂźncÄrcare. Èi au opÈiunea de platÄ de la Klarna pe care majoritatea nu o au, poÈi plÄti Ăźn trei rate asta pent... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Sunt la a doua comandÄ Èi sunt foarte mulÈumitÄ de telefoane. Primul telefon, un iPhone 13 Pro Max, cumpÄrat acum 2 ani, ĂźncÄ Ăźl folosesc Èi merge impecabil. Al doilea telefon, un iPhone 15 Pro, abia... Se mer
De la plasarea comenzi pana cĂąnd am deschis telefonul a fost excelent .Telefonul a ajuns Ăźn regulÄ,funcÈioneazÄ foarte bine si ma bucur ca am fÄcut aceasta achizitie.
Apple Plug â Telefoane second hand Apple Plug este magazinul tÄu de telefoane second hand Apple, cu livrare rapidÄ din stoc. Beneficiezi de 24 de luni garanÈie, multiple opÈiuni de platÄ Èi servicii sigure, astfel ĂźncĂąt sÄ te bucuri de un iPhone de calitate la un preÈ avantajos.
RumÀnien
- appleplug.ro
Svarar vanligtvis inom 1 mÄnad
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Iphone 16
Nu stiu cat ar trebui sa ofer, dar s-a rezolvat problema avuta cu magazinul, am cumpÄrat un telefon care a dispÄrut din colet, magazinul a raspuns destul de repede, si pana la urma s-a rezolvat problema foarte greu, cam dupa o luna si ceva.

Svar frÄn Appleplug
Am avut o experienÈÄ plÄcutÄ
Am avut o experienÈÄ plÄcutÄ , telefonul a ajuns in ceea mai buna stare
10/10 quality on phones
10/10 phone,very nice and friendly people,the phone works very well,also the battery is great,2 days delivery,i recommend this website if you want a sh Iphone!
Really fast order and delivery process.
Really fast order and delivery process.
Quality item received.
Excelent!
BÄieÈi de la Appleplug s au descurcat extraordinar de bine Ăźn legÄturÄ cu comanda mea!
HusÄ ceva ieftinÄtura nu a venit ce am comandat
Telefonu pare Ăźn regula
Foare bun ok
Foarte bun sÄnÄtatea bateriei deâŠ
Foarte bun sÄnÄtatea bateriei de 100%,dar ĂźncÄrcÄtorul nu este foarte bun Ăźn rest totul e ok
Telefon perfect
Telefonul este ca nou! Super! Este al 3 tel cumparat de la voi si sunt foarte multumita!
Calitate foarte foarte slabÄ!!!!
Am comandat un cablu de ĂźncÄrcare Èi o folie privacy Èi dupÄ 5 zile cablu nu mai merge Èi folia este ciobitÄ

Svar frÄn Appleplug
Mi-a venit telefonul comandat Èi esteâŠca nou
Mi-a venit telefonul comandat Èi este chiar mai bun decĂąt oĂźn poze.Recomand
It was a very good experience
It was a very good experience. I am happy that I got all the original items.
Very good service
Sunt foarte bucuroasa de acet telefonâŠ
Sunt foarte bucuroasa de acet telefon mi lam dorit de mult mulÈumesc
Foarte buna !
Foarte buna ! Recomand cu Ăźncredere, bateria 100% telefonul ca nou , fix ca-n descriere !
Sunt multumit de serviciile appleplug
Sunt multumit de serviciile appleplug. Produsele sunt conform descrierii . Livrarea este rapida.
iphone 16e,nou sigilat
iphone 16e,nou sigilat, excelent telefon,o firma cu mare seriozitate!!!
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.