1. Möbeltillverkare

The most value-adding global furniture partner

2,5

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Actona oplyser ikke om deres forhandlere…

Actona oplyser ikke hvem der forhandler for dem. Jeg har fundet et møbel jeg er interesseret i. Desværre ligger butikken i en helt anden landsdel, end hvor jeg bor. Actona vil ikke oplyse hvilke forretninger der forhandler deres møbler, så jeg kan komme i en butik i nærheden af mig, og købe møblet.
Nå men det må så betyde, at de ikke er interesserede i at sælge.

6 maj 2024

Chairs with feet caps that brake

Actona chairs I bought have feet caps of poor quality (get broken after less than 6 months of normal use). After I have send them an e-mail complaint (because I believe that it's not normal to have chair with broken feet caps after only several months of use thinking that they would be interrested in doing something about it) their (repeated) recommendation is to go to DIY store and to replace broken caps myself, with, I quote: better quality feet caps. Which tells me that they fully agree that their caps are rubish. So unless you are willing to engage in some fixing (their recommendation is immediately after you buy them, to prevent braking) or if you buy chairs mainly to look at them but not to use them for sitting then don't buy Actona chairs. Buy some other brand, with feet caps that won't brake. Actona statement is that, I quote: Breakage of feet caps are unfortunately expected on all chairs at one point. I happen to know that it was not the case with my old chairs, different brand, used for years and still in use.

2 januari 2022
Logotyp för Actona Group

Svar från Actona Group

Dear Laella
We are sad to hear that our chairs do not live up to your expectations.

We regularly test our feet caps, and if we find any challenges, we take action right away. Feet caps are a part that gets worn, and some flooring demands special feet caps.
Even though we are sad that you experience this, we are a business-to-business company and only deals with the stores. Therefore, we encourage you to talk to the store where you bought the chairs.

Uacceptabel service......

Uacceptabel service....... De er slet ikke til at samarbejde med. Ingen kundeservice. Har fået ombyttet min sofa på grund af fejl. Den nye er også fuld af fejl og stoffet sider helt forkert, men der er ingen hjælp at hente. Jeg skal ALDRIG købe flere af deres produkter.....

6 oktober 2017

Rigtig god kvalitet

Har efterhånden købt en del møbler af mærket Actona. Det er da også gået hen og blevet et mærke som jeg går efter. Senest har jeg købt spisebord og stole. Ingen problemer overhovedet og kvaliteten er super god.

Jeg er rigtig tilfreds

4 december 2009