Duidelijke uitleg. Snelle levering. Smaakvol, mijn zeer moeilijke kattin neemt het met gemak , wat zeer gunstig is. Nu ook nog hopen dat het effectief werkt tegen pollen en allergische opstoten.

Det här tycker kunderna
Mijn hond heeft begin voorjaar altijd heel erg last van jeuk. Zo erg dat de huid boven de staart helemaal kapot gebeten wordt. Sinds ik hem 3x per Allergy Aid geef gaat het stukken beter. Heb hiervoo... Se mer
Laatste jaren voor onze grote hond hier de supplementen gekocht omdat hij artrose had en erg stijf was. Helaas hebben we hem nu twee weken geleden in moeten laten slapen. Mocht je hond last... Se mer
Anti bijt spray voor honden, waarvan er op dr website geclaimed wordt dat het honden op afstand houdt, werkt niet. En ik mag hem niet retour sturen. Ook geen vriendelijke klantenservice. Absolute afra... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Animigo.nl weten we als geen ander dat je huisdier echt onderdeel is van je gezin. We bieden een grote reeks natuurlijke supplementen, sprays en apparaten, die allemaal liefdevol zijn ontwikkeld door dierenliefhebbers. Je feedback zetten we graag om in betere producten.
Kontaktuppgifter
Keizersgracht 482, 1017EG , Amsterdam, Nederländerna
- info@animigo.nl
- animigo.nl
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede service
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
2 en 1 gratis klopt niet
Nou ik heb al meerdere keren voor me hond suplementen gekocht en nog altijd krijg je mails , met 2 en 1 gratis en dat staat dan bij heel veel producten.
Maar ze bedoelen dan 2 kopen en dan krijg je de goedkoopste gratis. Wat niet correct is. Heb gebeld maar word weinig mee gedaan.
Dus als ik dan koop:
2x glucosamine etc.. waar bij staat 2 en 1 gratis.
2 x heup en gewrichten etc.. waar ook bij staat 2 en 1 gratis
Krijg ik geen 6 maar 5 en dat is niet correct volgens mij.maar heb het nodig voor me hond .
Jammer vind ik deze reclame mail.

Svar från Animigo.nl
Was zoals het moest zijn inorde
Goede produkten fijne service
Om eerlijk te zijn weet ik na een maand…
Om eerlijk te zijn weet ik na een maand niet meer zo goed hoe het allemaal ging. Ik geloof goed. Alleen werkt de shampoo absoluut niet tegen vlooien
Fijne website
Hier de pillen besteld voor onze Donja .
Duidelijke website,snelle levering en fijne prijzen.Netjes op de hoogte gehouden van het pakket
Verkeerde adres
Ze hebben mijn bestelling gestuurd naar het verkeerde adres. 17 km weg !
Vandaag een aantal weken na mijn review hebben animigo het onderstaande reactie geplaatst Na aanleiding van deze reactie had ik contact met ze opgenomen om het probleem opnieuw uit te leggen. Hun reactie daarop? En ? Wat kunnen we doen?
Mijn klacht is tot nu toe nog nooit beantwoord op een fatsoenlijk manier.

Snelle levering😉
Slechte service
Blafband gekocht en deze werkte niet zoals beschreven. In de advertentie staat "geld terug garantie" hier werd moeilijk over gedaan, in eerste instantie kreeg ik mijn geld niet eens terug. Ik bestel normaal gesproken alleen tabletjes voor de hond bij Animigo, maar deze ga ik ook niet meer bestellen hier, kan mijn geld overal kwijt. Slechte service.

Geen jeuk meer
Natuurlijke hondenshampoo
Alles is netjes afgeleverd. Heb de shampoo direct gebruikt want mijn hond had verschillende teken ondanks dat ze elke maand een flacon op haar vacht krijgt. Ik was verbaasd dat de shampoo de eerste minuten al een effect had op de teken. Ze kwamen los en met haar witte vacht viel dat snel op. De shampoo voelt aangenaam en ruikt lekker. Na de wasbeurt en toen mijn hond droog was voelde haar vacht zo zacht. Heb geen teken meer gezien na de wasbeurt.
Heel tevreden van de shampoo en heb ook de spray in huis. Ik ga die shampoo er blijven bestellen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.