Banner for Animigo.nl

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke uitleg. Snelle levering. Smaakvol, mijn zeer moeilijke kattin neemt het met gemak , wat zeer gunstig is. Nu ook nog hopen dat het effectief werkt tegen pollen en allergische opstoten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn hond heeft begin voorjaar altijd heel erg last van jeuk. Zo erg dat de huid boven de staart helemaal kapot gebeten wordt. Sinds ik hem 3x per Allergy Aid geef gaat het stukken beter. Heb hiervoo... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Laatste jaren voor onze grote hond hier de supplementen gekocht omdat hij artrose had en erg stijf was. Helaas hebben we hem nu twee weken geleden in moeten laten slapen. Mocht je hond last... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Anti bijt spray voor honden, waarvan er op dr website geclaimed wordt dat het honden op afstand houdt, werkt niet. En ik mag hem niet retour sturen. Ook geen vriendelijke klantenservice. Absolute afra... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Foderbutik

Skrivet av företaget

Bij Animigo.nl weten we als geen ander dat je huisdier echt onderdeel is van je gezin. We bieden een grote reeks natuurlijke supplementen, sprays en apparaten, die allemaal liefdevol zijn ontwikkeld door dierenliefhebbers. Je feedback zetten we graag om in betere producten.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super ervaring klantenservice

Mijn pakketje is meermaals terug gestuurd door de pakketbezorger door het niet goed kunnen verwerken van mijn adres, dit kwam op geen enkele mogelijke manier door Animigo.
Echter het moment dat ik dit aan gaf, is er door Animigo direct actie ondernomen en is er goed meegedacht in de mogelijke oplossingen.

Zelfs het toepassen van een nieuwe korting (want andere week) was geen enkel probleem.

Mede door deze super positieve klantenservice ervaring, zal ik niet twijfelen nogmaals bij hen te bestellen wanneer ik de producten weer nodig heb.

29 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Om héél eerlijk te zijn verwachte ik…

Om héél eerlijk te zijn verwachte ik niét zó héél véél van een supplement ( mijn Senna was pan chow gewend en het deed haar niét goed) maar déze is geweldig.
Ze is 16 November jarig, en word 14 jaren Jong.
Ze heeft te kampen met artrose(heupdislectie) en staat weer beter op haar poten als ze tè Lang ligt.
Alles vóór onze diertjes, dus dankjewel.

25 september 2025

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice

Ik koop al jaren bij animigo.
Dan mag je inmiddels toch een goede klantenservice verwachten.

Ik heb een bestelling geplaatst van drie artikelen maar ik kwam erachter dat ik twee niet nodig had omdat hij nog bij mij in de kast stonden.
Ik heb daarop de e-mail met de bestelling beantwoord met het verzoek deze twee artikelen te annuleren omdat ik ze op dit moment niet nodig had en het mij makkelijker leek om ze te annuleren in plaats van laten komen en retour te sturen.

Pas naar anderhalve dag krijg ik twee mails terug een met de track en trace code van mijn bestelling en daarna meteen een mail dat ik niet kon annuleren want hij was verstuurd.

Zodra ik de bestelling binnen kreeg heb ik een mail gestuurd dat ik geen retour kon aanmaken, hierop reageerden zij direct met het adres waar ik het naar toe moest sturen, ik heb daarop weer een mail gestuurd dat het geen antwoord nummer was en dat ik dan de verzendkosten moet betalen, hierop reageerden zij weer meteen dat retour sturen altijd voor eigen kosten zijn.
Belachelijk, zelfs als ik iets in China bestel dan kan ik het gratis retourneren.
Tevens zie ik het ook als hun fout,
Ik had netjes een mail gestuurd om het te annuleren omdat ook dat niet mogelijk is op hun website.
Vervolgens reageren ze pas pas hij al verstuurd is na anderhalve dat, en als dan een mail stuur voor het retour kunnen ze wel meteen reageren.

Dus KOOP HIER NIET .

Ten eerste, slechte klantenservice service.

Veel producten werken niet
Ik kan ze wel allemaal opnoemen maar kijk maar even bij de slechte reviews.

Ik heb hier jaren diverse spullen gekocht nu gebruik ik nog maar 2 producten omdat gebleken is dat al die andere spullen niet werken.

Ik ga alternatieve zoeken bij een webwinkel die wel een goede klantenservice heeft en een website die wel alle opties heeft, zoals annuleren, gratis retourneren wat praktisch de standaard is.

Ik heb bij de laatste bestelling heup en gewricht snoepjes besteld hoop onder dat dit zou werken ik heb ze vanmorgen gegeven en mijn hond vergaat nu van de jeuk ik moet zeggen dat ze ook heel erg stinken naar kaneel.

Voor mensen die een alternatief zoeken heb ik Pharmox Hond & Kat Glucosamine gevonden en de reviews hiervan zijn heel goed
Tot mijn verbazing kocht ik hier een flesje van 500 ml voor 17,95 en hoefde ik niet eens verzendkosten te betalen even samen gevat als je bij Animigo een potje capsules besteld ben je 16,95 kwijt plus 3,95 verzendkosten en zo heb ik al meerdere alternatieve gevonden die beter en goedkoper zijn

3 november 2025
Omdöme utan inbjudan

Beste Sietse,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het spijt ons oprecht om te horen dat je ontevreden bent over onze service, dat is uiteraard nooit onze bedoeling.

We begrijpen je frustratie volledig. Bestellingen worden bij ons automatisch verwerkt en verzonden, waardoor het in dit geval helaas niet meer mogelijk was om de bestelling te annuleren, ook omdat je bestelling in het weekend geplaatst werd.

Wat betreft het retourbeleid: dit wordt vermeld op onze website en in onze voorwaarden. Retourneren kan altijd, maar is, zoals aangegeven, voor eigen kosten, tenzij er sprake is van een fout aan onze kant.

We vinden het jammer om te horen dat je ervaring deze indruk heeft achtergelaten, zeker gezien je al langere tijd klant bij ons bent.

We waarderen je loyaliteit en je feedback, en zullen deze intern bespreken om te kijken hoe we onze service en communicatie kunnen verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jammer maar helaas

Twee honden in mijn directe omgeving hebben baat bij de Allergy Aid tabletten dus toen onze nieuwe (volwassen herplaats) hond klachten begon te krijgen besloot ik onmiddellijk om haar ook deze tabletten te geven. Zij blijkt (na een uitvoerige voedselintolerantie test) allergisch voor twee van de bestanddelen. Oryza Sativa en Cucurbita Pepo (bruine rijst en pompoen) om precies te zijn. Geen wonder dat de klachten niet verminderden maar erger werden. Moraal van het verhaal... prima als je hond niet allergisch is voor één van de bestanddelen.

14 oktober 2025
Omdöme utan inbjudan

Hallo Corina,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat jammer om te horen dat je hond de Allergy Aid tabletten niet goed heeft verdragen, dat is natuurlijk niet wat we hopen te bereiken.

We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je het product met de beste bedoelingen hebt geprobeerd na positieve ervaringen in je omgeving. De samenstelling van onze supplementen is volledig natuurlijk en over het algemeen goed verdraagbaar, maar zoals bij elk voedingssupplement kan er bij sommige huisdieren sprake zijn van gevoeligheid voor bepaalde ingrediënten.

Het is fijn dat de oorzaak nu duidelijk is dankzij de voedselintolerantietest. We hopen dat je hond zich inmiddels beter voelt.

Mocht je in de toekomst advies willen over een alternatief product dat beter aansluit bij haar behoeften, helpen wij je natuurlijk graag verder.

Tabletten werk niet

Tabletten werk niet

1 oktober 2025

Hallo Dejan,

Bedankt voor je beoordeling.

De werking van Allergy Aid kan verschillen afhankelijk van de soort en ernst van de allergie en de algemene gezondheidstoestand van je huisdier. Het is belangrijk om te weten dat dit product geen medicijn is, maar een voedingssupplement.

Voor de beste resultaten raden wij aan continu en volgens de aanwijzingen te geven. Mocht je merken dat de klachten niet verbeteren, dan adviseren wij om een dierenarts te raadplegen.

We hopen dat dit helpt en staan klaar voor eventuele vragen.

€21 armer en een illlusie rijker

Ik schrijf zelden een review, maar deze ervaring wil ik delen, opdat anderen niet dezelfde fout maken als ik.
Vanwege artrose bij mijn senior kat heb ik het supplement Glucosamine & Chondroïtine besteld (€16,99 per pot + €3,99 verzendkosten). Bij het openen viel op hoe groot de tabletten zijn — vergelijkbaar met supplementen voor mensen. Ik heb werkelijk alles geprobeerd om de tabletten toe te dienen (in z'n geheel/vermalen door natvoer, toediening onder dwang) en ik heb de dierenarts er zelfs voor geconsulteerd. Ik krijg het helaas met geen mogelijkheid bij hem naar binnen.
Omdat op de website een “geld-terug-garantie” vermeld stond, heb ik de klantenservice gecontacteerd en het probleem voorgelegd. Hun reactie: “Smaakvoorkeuren van dieren vallen niet onder de garantie.” Dit staat echter nergens in de voorwaarden vermeld.
Het is misleidend om met zo’n garantie te adverteren, als deze in de praktijk niet geldt.
Uiteindelijk ben ik €21 armer en een illusie rijker.

28 juli 2025

Hallo Anna Sophie,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

We begrijpen dat je teleurgesteld bent en willen je graag laten weten dat een medewerker van ons team inmiddels via e-mail contact met je heeft opgenomen om je verder te helpen en een oplossing te bieden.

We hopen dat we hiermee tegemoet kunnen komen aan je zorgen en dat we je ervaring kunnen verbeteren.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.