Ancestry.se Omdömen 255

TrustScore 2.5 av 5

2,5

Ja det är något nytt, man är ju lite spänd inför förväntan. Jag tycker att er frågeställning kommer för tidigt. Jag har bara varit inne på sidan en gång efter fullständigt DNA svar. Frågeställningen... Se mer

Beställt dna kit. Gick till fel adress. Har mailat dem, ringt, inget svar!! Jag vill ha ett nytt kit. Verkar inte bry sig. Bortkastade pengar.

En diskrepans mellan mail, som ger en analysstatus (vi har nu extraherat DNA) och vad som syns, när man kollar status (på plats 3 av 6). Ett underlåtande att besvara mail, trots bekräftelse på motta... Se mer

Jag försökte avsluta mitt abonnemang dagen innan gratis provperiod skulle ta slut. Lyckades inte, "Tekniskt fel var god försök igen senare". Nästa dag hade de dragit pengarna från mitt konto. Jag skre... Se mer

1. Företagstjänster

Släktforskning på Internet. Upptäck dina släktingar på världens största webbplats för släktforskning. Bygg gratis släktträd och sök i kyrkböcker på Ancestry.

2,5

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

min beställning blev fel

min beställning blev fel, fick den på engelska som inte funkade för mig. hade inte fullföljt beställningen rätt utan Maja fixa till det galant. helt nöjd. väntar nu på mitt kit som är på väg.

27 juli 2020

LURENDREJERI

Hann inte ens använda sidan mer än en dag innan jag insåg att dom inte hade vad jag sökte efter. Inte något fel med det men när jag skulle säga upp abonnemanget hängde sig sidan. Försökte sen även ringa men kom inte fram. Försökte flera gånger på två olika datorer och tillslut kom jag till rätt sida. Klickade i allt och trodde då att abonnemanget var uppsagt. Såg idag, några månader senare att ancestry fortfarande drar pengar från mitt konto. Jag verkar inte vara den enda som haft problem med uppsägning. Kanske är buggen rutinmässig och ancestry är inget mer än en Scam med vissa funktioner för släktforskare.

20 juli 2020
Logotyp för Ancestry.se

Svar från Ancestry.se

Hej Matilda! Vi är ledsna att höra att du hade problem med att avsluta ditt abonnemang och problem med att komma i kontakt med oss. Vi finns tillgängliga både genom email och sociala medier om du skulle ha problem att nå oss via telefon. Kontaktuppgifter finns här: https://support.ancestry.se/s/contactsupport

Det låter som vi aldrig fick någon notis om att du ville avsluta ditt abonnemang - detta skulle kunna bero på ett webbläsarfel och för att undvika liknande problem i framtiden skulle vi råda dig att gå igenom dessa steg för att optimera din webbläsare: https://support.ancestry.se/s/article/Fixing-Page-or-Button-Problems-on-Ancestry

Vanligen faller månadsabonnemang inte under vår återbetalningspolicy men vi skulle vilja ta en titt på ditt konto för att se om något kan göras i detta fall med tanke på omständigheterna. Vi kommer därför att kontakta dig via Trustpilot för att be om information som kan hjälpa oss att hitta ditt konto i vårt system. Tack på förhand för ditt svar och tack för att du lämnat en recension!

Samtal med Ancestry

Tyvärr har min ålder (88 år) medfört att minnet inte är vad det varit. Men jag kommer ihåg samtalet som positivt och det var något som jag fick omedelbar hjälp med, men när jag ska försöka minnas vad det var är det blankt./Gunnar

18 juli 2020

Ancestry kunde inte ens hitta mig för…

Ancestry kunde inte ens hitta mig för att inte tala om min släkt.
Alla uppgifter korrekt ifyllda. Nu när jag försöker avsluta provabonnemanget snurrar "Avsluta abonnemanget"-knappen bara och jag kommer ingenstans.
Har försökt med Firefox, Chrome och Brave. Alla senaste versioner.

10 december 2019
Logotyp för Ancestry.se

Svar från Ancestry.se

Hej Mike! Vi beklagar att du inte haft en perfekt upplevelse med oss och vi hjälper gärna till med att ställa detta till rätta.

Först och främst är det viktigt att notera att det inte går att hitta information om levande personer via vår tjänst. Detta är för att skydda din sekretess och din privata information. Dokument visas oftast ej i våra databaser tidigare än 100 år efter att de skrivits, och släktträd i våra databaser döljer alltid information om levande människor.

Allt detta är i enlighet med rådande dataskyddslagar, och i praktiken betyder det att bästa strategin för att hitta ny information är att bygga ut sitt släktträd så mycket som möjligt med informationen man redan har. När man nått till mor- och farföräldrarnas generation brukar en helt ny värld av dokument och möjligheter öppna sig. :-)

Det låter som webbläsaren du använder har haft problem med att avsluta ditt gratisabonnemang och vi beklagar krånglet som uppstått kring detta. Om du inte använder Chrome eller Firefox så ber vi dig att testa med en av dem, i och med att de är våra rekommenderade webbläsare – om du redan använder Chrome/Firefox så skulle vi råda dig att rensa ut cookies och cache-minnet i webbläsaren i och med att avslutningen av abonnemanget borde fungera felfritt efter det.

Alternativt så kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att avsluta ditt provabonnemang, om du fortfarande vill det. Vi hoppas att detta hjälper och att du har en fortsatt trevlig dag!