Ja det är något nytt, man är ju lite spänd inför förväntan. Jag tycker att er frågeställning kommer för tidigt. Jag har bara varit inne på sidan en gång efter fullständigt DNA svar. Frågeställningen... Se mer
Beställt dna kit. Gick till fel adress. Har mailat dem, ringt, inget svar!! Jag vill ha ett nytt kit. Verkar inte bry sig. Bortkastade pengar.
En diskrepans mellan mail, som ger en analysstatus (vi har nu extraherat DNA) och vad som syns, när man kollar status (på plats 3 av 6). Ett underlåtande att besvara mail, trots bekräftelse på motta... Se mer
Jag försökte avsluta mitt abonnemang dagen innan gratis provperiod skulle ta slut. Lyckades inte, "Tekniskt fel var god försök igen senare". Nästa dag hade de dragit pengarna från mitt konto. Jag skre... Se mer
Släktforskning på Internet. Upptäck dina släktingar på världens största webbplats för släktforskning. Bygg gratis släktträd och sök i kyrkböcker på Ancestry.
West Traverse Parkway 1300, 84043, Lehi, USA
- 020-091 02 03
- ancestry.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Gillar hur lätt det är att söka och få…
Gillar hur lätt det är att söka och få möjliga träffar. Sen finns det lite saker som inte är bra.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Toppen att få rreda på var mina rötter…
Toppen att få rreda på var mina rötter komner från, viking?? 😉. Därefter tycker jag det är svårt att komma vidare i forskningen så jag skall nog bestämma mig för att gå släktforskning så att man vet hur man letar eftet mer o djupare. Tyvärr har min dna orofil försvunnit på nötet så skulle gärna vilja att ni skickar en kopia, tack på förhand

Svar från Ancestry.se
Hej , hur jag upplever Ancestry !
Hej ! Jag uppskattar alla tips som jag får , även om en del tips kan vara helt åt skogen som t.e.x att en person är 211 år , men det är väl den s.k. AI intelligensen som kommer med tips .Jag kontaktade kundtjänst för jag fattade inte hur det fungerade med DNA egenskaper , men jag vet fortfarande inte vad dom menar när man som jag har gjort ett DNA test , och vill lägga till DNA egenskaper .Men jag får väl göra ett nytt försök senare .Annars är jag nöjd , och kan rekommendera andra att börja med släktforskning .

Dåliga sökmöjligheter i Ancestry
Det finns ingen möjlighet att söka personer efter platser / årtal / Yrke.
Det finns ingen möjlighet att sortera efter Orter eller redigera orter i "grupp"
Det finns ingen möjlighet att ignorera felaktiga dna matchningar i Thrulines.
Styvföräldrar räknas in i släktskap trots att det finns släktskap på "andra sidan"
Ingen kartfunktion som går att använda för att söka i.

Bra men inte perfekt.
Jag gillar gränssnittet som är snyggt och tydligt. Mycket bättre och överskådligare än t.ex. myHeritage. Sökmotorn är för begränsad, jag använder mig av Arkiv Digital som är bättre för svenska användare. Jag saknar en kromosombrowser och trianguleringshjälpmedel. Det vore också bra att kunna visa trädet i cirkelform för att få en snabb översikt över direkta anor. Kundservicen är bra, jag uppskattar att få information i god tid innan den årliga förnyelsen av abonnemanget. Tips om släkt i USA är i toppklass. Jag är på det hela nöjd med företaget och kommer att fortsätta mitt abonnemang.

Historisk spännande resa
En fantastisk historisk resa att hitta sina släktingar på ett enkelt smidigt sätt. Jättespännande varje gång man sätter sig ner och "forskar" och hittar ytterligare historia.
Det mesta är bra
Det mesta är bra. Jag som inte har grunden, alla gjort innan det fanns på datan. Tycker det är jobbigt med alla dubletter. Annars är det så roligt o intressant.mvh Ulla
Tips från Ancestry
Har testat andra släktforskarsidor. Tycker Ansestry är den som visar tydligast resultat.
Det är svårt att hitta avlidna anhöriga i USA. Skulle önska tydligare tips och att det skulle kunna sökas även i tidningar utan kostnad . Tänker då på de som fanns på slutet av 1800 talet.
Gamla släktingar
Det är roligt att hitta sina gamla släktingar. Jag sitter nästan varje dag.
Har just börjat med DNA
Har just börjat med DNA, verkar funka bra. Jag har hittat flera kopplingar och matchningar!
DNA servicen är utmärkt
DNA servicen är utmärkt. Bra, att jag på ett enkelt sätt, får reda på matchningar, samt att jag kunde ändra på namnet som följer mitt DNA i Ancestry.
Sedan kan det vara mycket svårt att veta om jag har fått rätt person, när jag söker, men det beror nog på knapphändiga Amerikanska uppgifter..
Jag bestämde mig för att göra ett DNA…
Jag bestämde mig för att göra ett DNA test och jag är imponerad av att inte enbart få DNA-kopplingar bekräftade utan även historik, hur livet i Sverige såg ut och vilka personer i min släkt som levde under dessa perioder! Intressant! Jag är imponerad!
Tycker det har funkat bra
Tycker det har funkat bra, spännande med DNA. Söker fortfarande efter min mormors far som enligt rykten var dansk. Så nu hoppas jag på en DNA matchning så att gåtan kan lösas.

Svar från Ancestry.se
Om vi bara kunde få en kromosomvisare också...
Jättebra när man försöker hitta emigranter i USA. Nya sideview-funktionen intressant. ThruLines är bra. Men snälla - ge oss en kromosomvisare eller åtminstone en tabell över matchande segment så vi kan se VAR vi matchar våra DNA-träffar! Varför ska ni envist vara sämre på det än de andra testbolagen?
Hade ej förväntat mig att man kan få…
Hade ej förväntat mig att man kan få information om eventuella släktingar med ett DNA, håller på att lära mig
hur man kan kontakta eventuella släktingar, mycket spännande.
Svaren kommer snabbt !
Det är bra att jag får svar hyffsat snabbt, men problemet är inte löst ännu30
Dubbelkolla
Bra att få många tips från andra forskare.
Lite svårt med sökfunktionen för min del.

Svar från Ancestry.se
Mycket positivt att k följa…
Mycket positivt att kunna följa förloppet, från det att jag skickat in provet.Mycket spännande när svaret kom. Har inte hunnit så långt än. Kundkontakten, mycket tillmötesgående. Bara positiva omdömen.