Ja det är något nytt, man är ju lite spänd inför förväntan. Jag tycker att er frågeställning kommer för tidigt. Jag har bara varit inne på sidan en gång efter fullständigt DNA svar. Frågeställningen... Se mer
Beställt dna kit. Gick till fel adress. Har mailat dem, ringt, inget svar!! Jag vill ha ett nytt kit. Verkar inte bry sig. Bortkastade pengar.
En diskrepans mellan mail, som ger en analysstatus (vi har nu extraherat DNA) och vad som syns, när man kollar status (på plats 3 av 6). Ett underlåtande att besvara mail, trots bekräftelse på motta... Se mer
Jag försökte avsluta mitt abonnemang dagen innan gratis provperiod skulle ta slut. Lyckades inte, "Tekniskt fel var god försök igen senare". Nästa dag hade de dragit pengarna från mitt konto. Jag skre... Se mer
Släktforskning på Internet. Upptäck dina släktingar på världens största webbplats för släktforskning. Bygg gratis släktträd och sök i kyrkböcker på Ancestry.
West Traverse Parkway 1300, 84043, Lehi, USA
- 020-091 02 03
- ancestry.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Jag och min dotter har skickat in…
Jag och min dotter har skickat in DNA-tester, hon fick resultatet men inte jag. Har fått mail om att resultatet har kommit med en länk till min sida men det stor bara att jag inte köpt något test. Känns som hopplöst läge, ingen finns att prata med…
hej jag har problem att ringa till er…
hej jag har problem att ringa till er jag har chattat med Leif jag får inte fram hur jag ska göra jag har ett släckt träd på 170 personer jag har 1 månad gratis sen betalar jag för ett år jag hittar inte träder på 170 personer om inte det här fungera går jag över till ArkivDigital
Supporten löser tyvärr inte problem så…
Supporten löser tyvärr inte problem så bra, omänskligt läge. Hade ej litat på denna tjänst.
AI är en mycket dålig kontakt
AI är ingen bra kontakt. Har försökt att få hjälp i flera dagar. Men hjälpen är urusel
Fortfarande ingen återkoppling. Kan man lita på ancestry?
Ännu inget svar. Har betalat i alla år. Nu sitter man fast för att man bytt dator! Hm
Går inte att avsluta abonnemanget
Även jag har försökt försökt avsluta mitt abonnemang vid flera tillfällen, men får ingen bekräftelse. Däremot blir jag fakturerad. Dålig kundsupport som bara hänvisar till chatten Leif. Han kan ju inte svara om mitt konto är avslutat. Dåligt att man inte har en mailadress eller telefonnummer. Verkar vara ett bluff bolag
Det är väldigt intressant och spännande…
Det är väldigt intressant och spännande att se vart jag hamnar när jag letar efter min släkt.
En för hög inlärningströskel
En för hög inlärningströskel. Svårt att hitta källor till personer. Saknar bra guider till hur man släktforskar. För mycket om andras släktträd, hur kontrollerar man att de stämmer?
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Jag behöver en manual på svenska. Jag begriper inte hur man ska hitta…
Jag begriper inte hur man ska hitta nånting. Hur jag än bär mig åt så hamnar jag bland töntiga egenskaper. som dessutom inte stämmer. Var hittar jag någon form av manual, och en manual på svenska.
Dessutom har jag köpt två kit, vilka efter aktivering försvann på väg tillbaka till er. Jag har fått ett kit i ersättning ( det som nu är färdigbehandlat), men jag saknar fortfarande kit nummer två, som min man skulle använda. När får jag det?????

Svar från Ancestry.se
Undermåliga instruktioner och ingen returetikett
Undermåliga instruktioner, saknar en returlåda/lapp för att skicka tillbaka den till er, Fick söka blan massa sidor hops er och nu, förhoppningsvis hamnar dna-kitet rätt till slut, det kostade mig 160 kr i porto (spårbart) för nåt jag redan betalat er för.
Nu skriver ni i ett annat svar att det ska finnas en returlapp att skriva ut vid registreringen men det kan jag säga att det var inget som syntes speciellt tydligt, vi höll på i 45 minuter med att försöka hitta den förfrankerade lådan/etiketten och lyckades inte.
Jag har gett er möjlighet i mailet jag skrev till er att kompensera mig för de 160 kr, annars kommer ARN att få kika på ärendet, har inte fått svar från er kundservice än.
Edit: replik på ert svar, då bör ni definitivt se över både instruktioner och göra den länken mkt tydligare än vad den var när vi reggade kontot. Ni bör även se över de skriftliga instruktionerna som följde med ert kit där det uttryckligen stod man ska lägga sitt kit i den ”förfrankerade lådan” som medföljde och posta som vanligt. Vi förstod ju snabbt att nån returlåda inte finns öht men att en klisterlapp med adress och frankering skulle kanske finnas men inte det heller uppenbarligen.
Så nej, så imponerad av er hittills är jag inte, det kassa omdömet får stå kvar.
Ancestry bör man ju nästan undvika faktiskt o ta nåt annat, när det havererar redan här, det verkar ju som om att jag inte är ensam om att inte hitta nån lapp att skriva ut. Jag höll ju knappt på att hitta adressen till vart jag skulle skicka den, jag hoppas verkligen ni lyckats ange den rätt på er egna hemsida.

Spridningen av min släkts ursprung
Spridningen av min släkts ursprung
Fick en bra upplevelse av att se resultatet. Jag hade en föreställning om var min släkt från min fars sida kom ifrån. Men några överaskningar blev det ändå.
Att jag inte ger fulla 5 poäng är att jag inte lyckades registrera mig rätt i början och det tog en längre tid att erhålla resultatet.

Svar från Ancestry.se
Prov-abonnemang går inte att avsluta
Svårt att söka. Ologiskt och oklart upplägg. Man simmar omkring lite här o där - tar för mycket tid att försöka komma nånstans.
När man ska avsluta prov-abonnemanget får man självklart ett felmeddelande.
Du lockas med ett prov-abonnemang, och när du vill avsluta det går det inte. Gå inte på den här bluffen.

Programmet fungerar bra
Programmet fungerar bra. Ancestry bör förbättra sökfunktionen

Svar från Ancestry.se
Jag tycker att det fungerar bra med…Ancestry
Jag tycker att det fungerar bra med Ancestry.
Jag fick ingen info om att provperioden…
Jag fick ingen info om att provperioden gått ut, det bara drogs pengar från mitt Paypal konto. Dessutom drogs det får den lite dyrare varianten av Ancestry, jag hade inte angett något.

Språk svenska bra
Språk svenska bra.
Inte så van att hantera det som kommer, svårt att tyda all text.

Svar från Ancestry.se
Att jag kan läsa och förstå allt på…
Att jag kan läsa och förstå allt på svenska.
Bra släktforsknings program.
Hade dock önskat att det varit tydligare skillnad i marknadsföringen angående skillnaden på Släktforskning och DNA.
Heltäckande när det gäller arkiv och…
Heltäckande när det gäller arkiv och register. Mycket flexibelt. Jag har många träffar i USA. Har hittat nya släktingar som jag har löpande kontakt med.

Fick göra om provet 3 gånger och fick svar 4 månader senare
Jag beställde ett DNA-test i juni och fick svar först 4 månader senare. Fick göra om testet 3 gånger för att de hade ”hit a snag”. Som tur var betalade dem för de nya testerna och portot, men det var irriterande då min vän som valde en konkurrent till Ancestry fick svar på sitt DNA-test efter bara 1 månad.